icon

Narušenie budovania rodiny cudzou ženou

majkaj18
28. apr 2017

Ahojte maminky. Chcem vás poprosiť o radu. Máme 5 mesiacov do svadby pred 2 mesiacmi sme začali spolu bývať a zvykať si budovať spoločnú rodinu. Samozrejme ako každy človek chodí von s kamarátmi a jedného večera môj snúbenec spoznal ženu kt. je vysportovanej postavy koketa ako lust oproti mne je to sexbomba... Ja ešte len začínam cvičiť som taká rozliata no snažím sa. No snúbenec s ňou drží kontakt spočiatku mi to nevadilo ale keď mi občas povie čo si píšu som z toho mimo. Koketuju spolu majú sexuálne témy dvojzmysly atď no to mi dosť vadilo a vadí no a snúbenec to aj obmedzil čo sa týka týchto tém no teraz mu začala posielať nahé fotky. A už som zúfalá. Neviem co mam robiť on tvrdí že to bola jeho iniciatíva a že ho volá von a jemu to už lezie na nervy ale nevie akosi skončiť s ňou debatit dokonca jej napísal že som tehotná nech mu nepletie hlavu no ona stále. Je pravda ze on je koketa ale už mi povedal ze tie foto a témy sex mu vadia. Že písať o hoci čom inom ale hento nie a ona aj napriek tomu že vie ze čakáme babo pokračuje. Pýtam sa podľa vás mám zasiahnuť? Som tak nahnevaná že by som sa jej najradšej ozvala a povedala jej svoje čo si o nej myslím a že nech si báli a posiela foto iným nie môjmu. Viem ze aj on má chybu že s ňou komunikuje no neviem ako mu už povedať aby prestal.... Mám aj jednu foto a chcela som ju aj tým postrasit že ju spoločenský zhodim ale mam svoju hrdosť. Ľúbime sa všetko je OK len toto poraďte prosím vás ako čo urobiť aby mu prestala motat hlavu... Ďakujem

Strana
z4
tuusfatum
29. apr 2017

@terezka1947 ahoj tiez som citala o tom z tohhto hladiska ciastocne je to pravda ale niekedy je to v zivote tak poprepajane ze to muso byt osud..toto som myslela

Ale ano vela ludi sa vyhovra na osud lebo nechce zakrocit a tym si to ospravedlni ze to tak malo byt..ale su situacie kt neovplyvnis ked sa nieco zle stane napr. stratis 1. babatko v brusku tak lajsie sa ti vyrovna s tym ze to tal malo byt...

dharmasanata
29. apr 2017

@vilma7 veru on sám jej dal na seba kontakt...prečo asi...😕

moni244
29. apr 2017

@janaochi ked zoberieme, ze reagovala len na novy nick, tak mozme predpokladat, ze si zalozila druhy nick a pise sama sebe to, co chce pocut

majkaj18
autor
29. apr 2017

@moni244 nemám potrebu si založiť druhý nick a hovoriť si čo chcem počuť. Pýtala som sa na radu ... čítam si každú jednu správu a keď neodpoviem aspoň liknem ...ale netrávim tu všetok svoj voľný čas, tak asi preto.... beriem na vedomie každú správu no a otvárajú sa mi oči. To že si hovoríte svoj názor na mňa to je v poriadku, je sloboda vyjadrovania, avšak aj ja mám tú slobodu ...

a čo sa týka všetkých áno máte pravdu, musím si samú seba vážiť. Je pravda že sa ku mne nespráva tak, ako by si žena zaslúžila, no momentálne som začala robiť opatrenia, kt. túto situáciu buď napravia, alebo začnú novú etapu života. ...

esther03
29. apr 2017

Baby ja stale nechapem naco sem dava niekto otazku ked chce pocut len to co mu vyhovuje. Sak staci sa postavit doma k zrkadu a opakovat co chce pocut, Naco tu zatahuju zeny, ktore chcu v dobrej viere poradit?

moni244
29. apr 2017

@majkaj18 jasne, je divne, ze zo 4 stran si vyberies len jednu jedinu uzivatelku a tej odpovedas a teraz mne, lebo som poukazala, ze mas druhy nick. A ked nemas cas, nezakladaj diskusiu, ked nemienis diskutovat

vavrenka
29. apr 2017

@majkaj18 drz sa, stanov si jasne hranice a nedovol priatelovi, aby ti ich prekracoval. Laska nie je len o tolerancii,uprimnosti a otvorenosti, ale aj o respekte a ucte. Drzim palce, aby sa vam to spolu podarilo vybudovat.

ariannazara
29. apr 2017

@moni244 vies nie kazdy tu sedi 24 hodin denne ako ty🙂

moni244
29. apr 2017

@ariannazara toto uz je trapne, co zenske, ako ty, predvadzaju

majkaj18
autor
29. apr 2017

@janaochi áno urobil to tak ... aby mu dala pokoj ...

už sa mi vyjadril aj k mojim hraniciam kt. som mu dala. Pretrhol s nou kontakt. Ukázal mi to a uvidíme čo a ako bude dalej. Ako sa spomínalo vyššie svadba sa môže kedykoľvek zrušiť.
Mám svoju hrdosť, ale aj hlúposť že som to istú dobu tolerovala.

chcem poďakovať ale všetkým vám kt. ste sa tu vyjadrili. aj vdaka vám som pochopila že mám svoju hodnotu a nechcem aby mi niekto skákal po hlave. ďakujem

ariannazara
29. apr 2017

@moni244 😂 prestav si ze trapna si tu jedine ty! To ze zalozila diskusiu neznamená ze tu musi cely den sedieť a odpovedať na kazdy komentar a kazdu somarinu ako TY! Ty musis byt vsade 😉

vavrenka
29. apr 2017

@majkaj18 ak chces, aby sa diskusia uz ukoncila, tak poziadaj admina o zamknutie, nikto nebude uz moct prispievat.

moni244
29. apr 2017

@ariannazara este nieco? Ci si sa uz vyburila?

majkaj18
autor
29. apr 2017

@vavrenka dakujem za info 🙂 rozmýšľala som už nad touto možnosťou 🙂 ... ešte raz ďakujem za všetko
pekný deň prajem

ariannazara
29. apr 2017

@moni244 tvoje argumenty su pre mna strase slabe ... tak sa maj 😂

moni244
29. apr 2017

@ariannazara naco davat argumenty herecke, co tu sedi cely den a caka, do koho sa zakus e

dzjanetta
29. apr 2017

@majkaj18 Ahoj..som sa normalne nasrala..to akoze si nevies dat rady??? Jej by som asi pekne od srdca povedala par slov..slusne...a priatelovi??..no co asi, nech sa spamata..alebo nech ide kade lahsie...a nechapem preco vlastne si zacali pisat, ked mate krasny vztah??? Tomuto nechapem!!! A neviem si predstavit..., mam krasny vztah ale vypisovat si budem s inym muzom aj o sexe...chore vztahy toto..myslim vseobecne..a keby si to ty robila?? Co by robil??..vela stastia🍀

dzjanetta
29. apr 2017

A este ma napadlo..keby to priatelovy vadilo..asi by jej narovinu povedal..ci je tiez nejaky obmedzeny, ze to nevie???..alebo je cely ,,happy,,..

lucinka511
29. apr 2017

@moni244 a Tebe je co luto.ze ti neospisuje na ttvoje prispespevky???

terezka1947
29. apr 2017

@tuusfatum to ano,ale su naozaj situacie,ako napr.mozno aj tato,ze vidis,ze sa rohodujes zle,nerobis s tym nic,lebo,lebo,lebo-hoci niekde v kutiku vies,ze to spravne nie je,aj kazdy dookola ta upozornuje,ale nedas si povedat-a nakoniec,ked to zle skonci-tak to nie ja som bola hlupa,to osud
darmo,su veci-kt.sa stanu-a a si su testom a niekde nas posunu
no a ie druhe-v konecnom dosledku tiez nas niekde posunu,ale bohuzial,smer sme si vybrali sami a trpi kvoli vlastnej hluposti-nie osudu

dharmasanata
29. apr 2017

@terezka1947 máme síce svoj osud a aj slobodnú vôľu..lenže tá slobodná vôľa to ako sa rozhodneme to je náš osud 🙂 takto to naozaj má byť..to že sme sa tak rozhodli ísť nejakým smerom to máme dopredu predurčené...sú to naše skúšky - skúsenosti . Preto sa tak veľa ľudí rozhodne zle v svojom živote lebo len tým sa jeho duša učí.

terezka1947
29. apr 2017

@dharmasanata tak...kazdy mame na to iny pohlad,ale zaklad je,nech sa mame dobre a rozhodujeme co najspravnejsie

Strana
z4