icon

Našla som si iného

zabka246
5. okt 2016

Ahojte dievcata. Urobila som si novy nick aby ma nespoznali. Potrebujem sa vyrozpravat. S manzelom sme manzelia 5rokov. Ja mam 30 on 40, mame 2 male dcerky 4,3, po porode malej dcerky sa vsetko zmenilo. Vzdy som bola iniciatorom vsetkych neznosti a intimnosti. Velakrat sa,stalo ze ma odmietol. No uz viac ako 2 roky sa citim doma ako len matka,spolubyvajuca, sluzka,upratovacka. Deti neokupal ani raz, kavu mi neurobil ani raz. Sam od seba mi uz dlho nepovedal ze ma lubi. Objal ma ani nepamatam. Sex sme mali naposledy pred rokom. Uz som rezignovala. Ale vzdy som ho lubila.ved este ho mam rada ale nevladzem uz. A stalo sa stretla som chlapca najprv sme si len pisali. Ale vcera sme maly nadherny sex. Dlho som sa necitila tak atraktivna, sexi. Lebo manzel mi to nikdy nehovoril. Neviem ako dalej. Je mi luto deti. Vrat im ocka. Dakujem za precitanie

maminuska
6. okt 2016

@zabka246 tvoj muž zarobí 500 EUR , starostlivosť o teba a deti nulová , sex žiadny , citová väzba nulová ... no sa čudujem že si ešte s ním .
Aj môj muž má svoje muchy a sú situácie kedy by som ho fakt vidlami pribila o stôl , ale ten základ , ten podstatný základ a to finančné zabezpečenie, pomoc v domácnosti a prejavovanie náklonnosti si plní na 100 % .
Odíď od neho dočasne k rodičom , ak sa nepreberie , nuž máš len 30 a šancu začať nový život s niekým iným. Ja som sa s dvoma deťmi v 33 rokoch vydala druhýkrát .

fatimuska
6. okt 2016

@zabka246 ved takto si to dobre urobila...aspoň si prečítaš nazory viacerych..i ked vacsina je teoria...u mna nie☺

fatimuska
6. okt 2016

@maminuska ja v 38 s dvomi detmi treti krat😑

zabka246
autor
6. okt 2016

@fatimuska ano ale citim sa ovela horsie ako na zaciatku, len placem placem a placem

ericka2503
6. okt 2016

@zabka246 Myslím,že vnútorne si už rozhodnutá.Je normálne,že sa chceš mať lepšie,že potrebuješ,čo sa ti pri manželovi nedostáva,je ponižujúce a bolestivé si pýtať,žobroniť a aj tak nič "nedostať".Sú aj šťastné konce,keď si žena nájde iného.Prajem to aj tebe,ak to s manželom skončíš.Len asi vždy platí,že sebe možno nájdeš lepšieho,ale deťom nie,deti majú puto so svojím otcom,pokiaľ ich nebije,netýra,stará sa aspoň tým,že chodí do práce...Nebol ti možno ideálnym partnerom a robí chybu,že nereaguje na tvoje signály,bude to zrejme trpko ľutovať.Neviem,aká si povaha ty,ale predpokladám,že citlivá.Bude to ťažké a bohužiaľ,vždy to človeka dobehne.Možno neoľutuješ,že si sa rozviedla a zbavila sa muža,s ktorým asi nie si šťastná...Ale život sa ti tým zásadne zmení a rozdrobí city v tebe,žiaľ aj v tvojích deťoch.Možno raz prejde toto obdobie,kedy si právom myslíš,že si zaslúžiš lepšie pre seba,ale väčšinu ľudí napĺňa práve to,keď dávajú,obetujú sa,seba,svoj život blahu svojich detí,rodiny...Ublížiš aj sebe,vnútorne,vraví sa,že zdravie je v" hlave"pošliapeš si svoje svedomie,navonok to možno nedáš znať,ale vnútri ťa to bude žrať,čím budeš staršia...Žiaľ nedá sa poradiť nič,máš dve možnosti,ktorúkoľvek skúsiš,budeš ľutovať,že si neskúsila práve tú druhú...Máš to ťažké,nie je ti čo závidieť,ťažko ti teraz napísať,zachovaj sa rozumne.Čo je to rozumne?Si mladá,neskôr príde obdobie,kedy už nebudeš tak túžiť po sexe a romantických prejavoch,udeš pozerať na svet triezvo a bilancovať,čo si dosiahla a najviac budeš hrdá na rodinu,deti,vnúčence,bude ti stačiť len blízkosť toho druhého,je fajn takého mať,šanca,že sa tvoj muž zmení je tiež reálna.

zabka246
autor
6. okt 2016

@ericka2503 to ma trapi najviac moje poklady kvoli nim som sa to snazila udrzat aj ked na ukor seba oni su mi dolezitejsie ako moje stastie

mihula
6. okt 2016

@zabka246 ja odpadnem,že starší a nechce sa mu.Ved v 40tke by ta mal vyzvratat len ked okolo neho prejsdes.To čo za chobotiny pises?Niekto sa v tomto veku realôlizuje na sex,niekto na pracu 😀 ale normalní chlapi len na sex,vsetko ostatne ma čas a počká

ericka2503
6. okt 2016

@zabka246 Keď skusis druhu možnosť,karta sa skôr,ci neskor obrati a oni budú tvojim jediným stastim,navždy.Až vtedy budeš najstastnejsia,lebo si maminka,to vzdy zvitazi.Lahko sa to vsetko hovorí,pretazko rozhodne,prežije...

mihula
6. okt 2016

@sardinka336 no ma neser,že 40ročný a starý ja mam doma iný ročník a neutečiem,len tak 😀

zabka246
autor
6. okt 2016

Ale aj napriek tomu co som urobila mi je luto aj jeho. Predsa su to jeho deti a viem ze ich ma velmi rad.

maminuska
6. okt 2016

@zabka246 tak ked ich má veľmi rád , tak pohne riťou a zabezepčí to aby ich matka bola spokojná a štastná . To je najväčší dar ktorý svojim deťom môže dať, že bude milovať ich matku .

maminuska
6. okt 2016

@ericka2503 deti majú puto so svojim otcom ..niektoré ano , niektoré nie , otcom môže byť vždy a aj dobrým otcom môže byť. Práve takáto situácia donúti mnohých mužov sa venovať deťom viac, byť s nimi , vymýšľať im program , učiť sa s nimi

ericka2503
6. okt 2016

@maminuska V idealnejsom pripade.Alebo aj robiť problémy bývalej manzelke,stvat proti nej deti,okolie...Bohužiaľ,aj to sa stáva.Zakladatelku tejto témy nech to samozrejme obide,nechto dobre vsetko dopadne.Drzim palce.

maminuska
6. okt 2016

@ericka2503 ja som presne ten opačný prípad ... prvý manžel , ako otec počas manželstva fajn , ako manžel nestál ani za deravý groš ..Nuž rozviedli sme sa a otec dobrovoľne svoje deti nevidel 7 rokov, neopýta sa na ne ....neviem aké puto tam teda bolo z jeho strany, ale momentálne je nulové už aj puto detí voči biootcovi . Za svoje konanie je zodpovedný on sám , nie ja, nie deti ani nikto iný .

monusik73
6. okt 2016

@maminuska Nas otec bol taky isty egoista mal tri deti a ziadny zaujem ci ked sme chodili do skolky, do skoly teraz sme dospeli nevidel nas velmi dlho a nevadi mu to, ja ked som sa vydavala nebol na mojej svadbe kazdy kde mas otca? Hovorim ze pozvanku som mu poslala a to ako sa zachoval ze nedosiel tak je to jeho hanba nie moja... Ja ked budem mat dieta nikdy sa na neho nevykaslem, vzdy tu budem pre neho aj ked vyrastie a zalozi si rodinu

ericka2503
6. okt 2016

@maminuska To mi je luto 😞.Ale krv nie je voda,myslim,ze aj uňho sa to môže zmeniť...

maminuska
6. okt 2016

@ericka2503 zmení , nezmení ... mne osobne je to už jedno . A krv je voda , pokiaľ sa tam nevybuduje väzba, nie sú spoločné zážitky , ako sa povie môj syn " nie je o čom ".

maminuska
6. okt 2016

@monusik73 vidíš ja na tvojom mieste by som mu ani tu pozvánku neposlala, jednoducho sú situácie nad ktorými sa ja už sa ani nezamýšľam .

perdiem
6. okt 2016

@zabka246 o super, je ich otec a má ich rád, tak nech sa im venuje. Keby mu na deťoch fakt záležalo, bol by som nimi. Vie vôbec, čo majú deti radi, aké hračky, aké jedlo (bez toho, aby si mu ty referovala) ? O tomto z tvojho popisu pochybujem.

vikusss
6. okt 2016

čo tak skúsiť poradňu 🙂 ?

lija22
6. okt 2016

@zabka246 ahoj zabka prides mi ako kopka nestastia. ale vies co toto nie je koniec sveta. podla toho co si napisala si pre muza maly tucny spolubyvajuci ( neber to doslovne) 🙂 takze vobec sa netrap ze si spala s tym druhym.
ok a co takto zahodit za hlavu manzelstvo, aj tak toto neni manzelsky zivot. prijmi tuto situaciu, daj si liter vina a sprav si plan:
- stareho nemilujes
- odkladaj money bokom
- spekuluj co a ako so striedavkou a podobne
- a vzchop sa preboha, zena na vrchole sil, cely svet caka na teba, len sa usmievaj dako bude, horsie to nebude 🙂
- randi potajomky, ser sa na reci tu. ak ta to tesi rob to dalej, mysli na seba!

no hlavne sa uz zmier s tym, ze stary uz iny nebude a je cas ist o dum dal

drzim palce 🍾💐

perdiem
6. okt 2016

@vikusss Nečítala si? On o ňu nestojí, vraj problém nevidí žiadny.

vikusss
6. okt 2016

@perdiem prepáč nečítala som komenty 🙂

perdiem
6. okt 2016

@vikusss nevadí 😃 len tu už niet pomoci.

vikusss
6. okt 2016

aj tak obdivujem autorku celé dni fungovať na 100 a viac % a večer žiadny relax s mužom no mne by už dávno kleplo na mozog .... zdravá žena potrebuje sex ked nie je doma treba hľadať u suseda ( neber to doslovne to by nebolo asi naj :D )

ewka1
6. okt 2016

nechcem byt zlá, ale píšeš, že ho už mamička tak vychovala, čiže bol taký aj ked si si s ním začala. vtedy ti to nevadilo? ja mám super manžela, ale ako sa narodila prvá dcérka, videla som, že sa neako netrhá o to aby sa k nej mal.. tak som ho chtiac nechtiac zapájala do všetkého a teraz je tak skvelý, že decká visia viac nanom ako namne.. treba sa troška snažiť a nielen sa stazovať.. ake si si to urobila, také to mas... a čo sa týka toho sexu... v tom poradit neviem... ale všetko sa da riešit.. nevera je premňa neodpustitelná... prepač

majcika
6. okt 2016

Ja by som sa na rovinu muža spýtala či vie kedy bol posledný sex a prečo bol tak dávno? Unavený v 40 je dobrá blbosť. 40 ročný chlap je ešte fest plný sily a chuti. Ak nedokážeš komunikovať s vlastným mužom bez výčitiek a atakovať, tak sa od neho vôbec nič nedozvies a tým pádom je tvoja snaha nulová. Ak ozaj chcem niečo riešiť aj ja musím byť otvorená dialógu a nie viesť monológ výčitiek

vlasticka185
6. okt 2016

Recept na šťastné manželstvo neexistuje a keby aj áno, každé manželstvo je iné a teda výsledok by aj tak bol všade iný,... Avšak sľub manželstva je všade rovnaký, v dobrom aj v zlom,v zdraví aj v chorobe, pokiaľ nás smrti nerozdelí,.. manželstvo je založene na láske, šťastí a dôvere, pokiaľ to začne v niektorom smere skripat, hneď sa to vo vzťahu začne prejavovať, každý normálny a zdravý človek potrebuje k životu aj dobrý a kvalitný sex,nemať ho rok, tak to je na hlavu, veď sex je korením manželstva, veď práve koli tejto droge sa uzatvárajú mnohé manželstva (tehotenstvo), je to taká chémia medzi mužom a ženou a teda nech by mal človek akokoľvek fantastický vzťah, ale nemal by dobrý sex,tak by po čase ten vzťah zanikol, ty žabka 246 nemáš s manželom ani dobrý vzťah, ani sex, tak vlastne o čom je váš manželský život? Veď v manželstve už nieje ja, ty, ale my,už nieje moje, tvoje, ale naše, všetko spoločné, počnúc od povinnosti až po krásne chvíle prežite spolu, byt vo vzťahu vzájomne šťastný, robiť všetko pre toho druhého, aby bol šťastný, ako môj manžel zvykne hovoriť " keď vidím vás šťastných, som aj ja šťastný", mám dojem, že asi tvoj manžel neskace pre rodinu, ale pre mamku, asi si si natrafila starého mládenca, ktorému rit doposiaľ vytierala mamka a potom si prebrala štafetu ty,po 5 rokoch sa ti otvorili oči a začínaš inak uvažovať, nečudujem sa ti, no ty si ta, ktorá prvá porušila manželskú prisahu, ja ti to nedávam za vinu, ale pokial sa ti otvorili oči, mala si si najprv urobiť poriadok s manželom, všetko čo máš na srdci mu povedať a potom odísť k mame aj s deťmi,dať mu poslednú šancu, že ak sa chce zmeniť a zmení sa,že vie kde ta nájde ale že dlho čakať nebudeš,... Veď si bola rok bez sexu, či nie? Dosť veľká obeta - a žiadna odozva, čiže už stačilo, veď toto bola naozaj časovaná bomba 💣, v každom prípade nieje správne žiť dvojaký život, ako pre pokoj v duši, tak pre úsudok deti,verejnosti,... Teraz si určite mnohé z vás povedia čo tam po klebetach, po cudzích ľudí čo hovoria, no ide o dobrú povesť a česť, čiže tu by som trošku zvažovala,... V každom prípade si mladá, ak ta tvoj muž nechce, ukončí to s ním a hľadaj šťastie u iného, nebudeš ani prvá,ani posledná, ak by sa tvoj predsa len zobudil, nastav nové pravidlá, ako chceš,aby to fungovalo a aby si bola šťastná po jeho boku, nehovorím,že aby si bola diktátorka,no ty musíš nastoliť nové poriadky, a práve ty vieš, čo vo vašom vzťahu nefunguje a kde to treba z jeho strany podotahovat,... Veľa zdaru 😉

kikikat
6. okt 2016

ja si myslim ze vyspat sa s druhym je lentake dokazanie si ze stojim este za to,ze som sexi pre niekoho,ale mozn je to len koli mojej momentalnej situacii

vlasticka185
6. okt 2016

@kikikat prosím neuraz sa,no podľa mňa rozumná žena si nemusí nič dokazovať, do vzťahu nepatrí žiadna 3 osoba, prespať sa s niekým je nevera, to do manželského vzťahu určite nepatrí, problémy vo vzťahu sa riešia inak, ak sa dá vzťah ešte zachrániť, a stoja o to obe strany, treba tomu dať šancu, pokiaľ je vzťah už v stave zrútenia, treba sa rozviesť a potom budovať ďalší vzťah, taky, ktorý nebude len o sexe, ale ktorý bude lepší a snáď už natrvalo, kde budete oboja spokojný, naplnený láskou, šťastím a porozumením, samozrejme nikdy to nebude ideálne, ale nech si obaja budete aj v tých ťažších chvíľach vedieť povedať: "aj tak by som ta nevymenil", človek niekedy robí chyby z nerozvaznosti,práve preto,že si chce niečo dokázať, ale treba sa aj dopredu zamyslieť, či to bude k niečomu dobré, tiež netreba zabúdať na možné následky ( tehotenstvo, pohlavné choroby,dobrá povesť) , neviem ako sa zvykne hovoriť chlapom záletníkom,ale žena má dosť nepekne prezývku ak sa dostane do reči,... A verte či nie, niekedy práve ten záletnik začne robiť o nej drby, lebo sa chváli,že sa prespal s vydatou,... Veru aj medzi chlapmi sa nájdu klebetnici 😉,stačí, že sa pochváli v práci, a kamarátom a už vie o tom cela kopa ludi, tiež sa nedá viesť dvojaký život, ide to na psychiku aj fyziku 😉