Našla som si iného
Ahojte dievcata. Urobila som si novy nick aby ma nespoznali. Potrebujem sa vyrozpravat. S manzelom sme manzelia 5rokov. Ja mam 30 on 40, mame 2 male dcerky 4,3, po porode malej dcerky sa vsetko zmenilo. Vzdy som bola iniciatorom vsetkych neznosti a intimnosti. Velakrat sa,stalo ze ma odmietol. No uz viac ako 2 roky sa citim doma ako len matka,spolubyvajuca, sluzka,upratovacka. Deti neokupal ani raz, kavu mi neurobil ani raz. Sam od seba mi uz dlho nepovedal ze ma lubi. Objal ma ani nepamatam. Sex sme mali naposledy pred rokom. Uz som rezignovala. Ale vzdy som ho lubila.ved este ho mam rada ale nevladzem uz. A stalo sa stretla som chlapca najprv sme si len pisali. Ale vcera sme maly nadherny sex. Dlho som sa necitila tak atraktivna, sexi. Lebo manzel mi to nikdy nehovoril. Neviem ako dalej. Je mi luto deti. Vrat im ocka. Dakujem za precitanie
@moonlight1210 som myslela,že slabšie vidíš,ale ty nevidíš vobec 😀 😝
..v mojom blogu svieti len moja zaľúbená dcera..ale ked tam vidíš pomedzi statusy aj moj dokonalý partnersky život,ako píšeš..budiš...dííky 😉
...ešte niečo Ta trápi?? 😅 😉
@miskakyska no, ked dobry partnersky vztah nemas, s tym nic nenarobim 🙂 nasilu ti ho nenutim.
a som si myslela, ze to ty tam na obrazkoch taka mlada pekna. no ništ, co s tebou.
(ale dcera sa podoba potom celkom dobre mame.)
a nahaj tak, uz bolo dotahovania dost.
tu sa riesia vazne veci.
Ahojte dievcata tak vyvalila som na manzela vsetko. Od mojich pocitov, chyby ktore robi. Nenechala som na nom nitku suchu. Spomenula som ze idem k nasim lebo myslim na rozvod a chcem odstup na cas. Reval. Normalne som ho nespoznala. Som rada ze som to skusila este raz . Slubil mi ze nech neodchadzame ze vie ze vsetko pobabrala ze sa bude snazit aby to bolo ok. A spomenul druhy porod ze z nicoho nic dostal blok ked ma videl na are po porode lezat.ale ze sa posnazi
@zabka246 držím palce nech to dopadne k tvojej spokojnosti
@marfikchov dakujem krasne uvidim ako dlho mu to vydrzi. Asi to vsetko malo byt takto aj ked za to podvadzanie.... ale mozno mi to pomohlo zacat to riesit radikalnejsie. Spomenut rozvod . ,,,milenec,, mi nieje lahostajny ved inac by som s nim nespala ale dam este jednu sancu manzelovi.
@zabka246 milenec mi nie je lahostajny....wtf!!!to kde sme??!!nechcem ta odsudzovat, ale bezat hned po prvom velkom probleme za druhym mi nepride ako riesenie...tiez sme mali s mm problemy, tiez som pomyslala na kade co ale som rada, ze som to neurobila, uz aj kvoli mojim detom!!!poviem ti pravdu, ze radsej by som odisla s detmi ako bezat prvemu v naruc...ono to je tak, ze doma mas 70% toho co si prajes...no naraz stretnes niekoho kto ma zvysnych 30% a po vytriezveni zistis, ze si vymenila 30 za70!!!
@zabka246 je jedno čo máš doma - vysledok je ten isty - podvadzas manzela. Ked to robi chlap, je kurevnik, hajzel a neviem co este. A verim tomu, ze aj ten ma take argumenty. Ked ste si spravili deti tak by ste mali na vztahu pracovat, snazit sa im vytvorit harmonicku rodinu. A nie to riesit takto. A hlupo sa ospravedlnovat.
@zabka246 aha. Podla mna a to ja som sa Ta stale zastavala a nijak Ta ani neodsudzujem, je to alibisticke z oboch stran. Z jeho, lebo Ta dlhe mesiace obchadzal, pricom musel vidiet, ze sa odsudzujete a nic neurobil. Nejde len o sex, pisala si o jeho pristupe k domacim pracam, chode rodiny, starostlivosti o deti, delbe prace..a zrazu si vymysli, ze lebo aro. Z Tvojej, lebo si sa vyjadrovala o tom druhom viac ako pozitivne, nielen z hladiska sexu, ale aj vedlajsich veci. Ja neviem, ked sa k Tebe takto sprava dlho, vies, ma doma servis, nemusi skoro nic..bol by pruser stratit upratovacku, kucharku..zahrat to na divadelko, trochu slz a manzelka hned trosku zmakne..som skeptik, ale toto je moj nazor. Uz ho neprevychovas, bude to stat kopec sil a vysledok je vo hviezdach. Ja si myslim, ze by si s nim mala zostat, ale zatlacit, ze nielen dake pohladkanie a slzicky, ale nech sa trosku aj modifikuje, ako clen domacnosti a zapoji sa do chodu a mozno aj daco viac zarobi a ..snad rozumies. Nic v zlom
@zabka246 nwcitala som si vsetko za mna co by som robila muza SI nechaj urcite neponyslaj nad prizbanim sa.nikomu Nic nepovedz.jemu by som urcite nedoverovala na zaciatku Ta ze by som mu povedala o detoch atd Muslim men's a nieco podrovnejsie ani o sebe ani muzovi.zatial SI uzi a co nebudes jedina muza neopusti.deti ti je co luto...co ides Sa rozvadzat?prosim Ta...neblbni.myz Ta zanedbaval zena potrebuje intimnosti pekbe slova vasnivy sex z casu na cas...ine o tom snivaju ver mi...ty so to zrealizovala
@sasa1983 ako aj mna to napadlo ale sancu mu dam.je pravda ze ked sa niekto predomnou rozplace tak mi je ho hned luto, ale predsadeti,chcem tomu dat este sancu , kvoli detom, mozno sa naozaj zmeni, a ked nie tak ... viem ze to zle vyznie ale bude mi luto za tym druhym , lebosa javil idealny ale ono to mozno prejde, a ani som ho nepoznala dlho, aj ked mi nepripadal ze sa pretvaruje ale clovek nevidi do cloveka
@zabka246 jeej, kocka, Ty si stratena. Sama si sprav nieco pre seba, nemusis vsetkych naokolo lutovat. Ze aro a rozplakal sa? Ja som lekarka na onkologii, keby vsetci, co videli svojich pribuznych na are a pred liecbou a pocas nej a po nej, mali toto ako dovod, tak by boli prepnuti vsetci. Doslova. Ze Ta muz ignoroval 1 rok, lebo si po porode lezala na are? A preto nechcel mat sex? Ale, no. Ma 40, malo zarobi, nie je pouzitelny na rodinny zivot, co by bez Teba robil? Tak ho nelutuj, pekne nech daco ukaze, daj mu sancu, spravodlivo, ale bez lutosti, s nadhladom a dakymi akoze pioziadavkami. Toho druheho tiez lutovat nemusis, nemas ako vediet, ze bol idealny, to je kratka doba a pokial sa mu sex s Tebou pacil, tak bol spokojny (v dobrom), tak neni co lutovat. Mysli na seba, si mlada, nemusis sa este zakvasit s mumakmi. A mysli na deti. Akoze nevravim, ze si sama bez viny, zhodnot aj seba. Neveru ale nemam na mysli. Skor dennodenny zivot..
@sasa1983 ja som pisala ze mi je luto za tym druhym lebo mi s nim bolo prijemne vedel ma vypocut, citila som sa snim stastna ako dlho nie. ale chcem dat este sancu manzelovi mozno sa vo mne zobudia vsetky city co som k nemu niekedy citila. slubil mi ze mi bude aj doma pomahat, uvidim ako dlho vydrzi, viem som naivna mozno, stale som bola aspon mamka mi to stale vravela ale chcem verit ze sa vsetko vrati do starych kolaji aspon v oblasti lasky, na to ze robim vsetko doma sama som zvyknuta aj ked to ma byt rozdelene medzi nas dvoch
@zabka246 len Ti poviem este jednu vec. Moj nazor zase. Mas obrovsku devizu vo svojom veku. Ak si pamatam, mas 30, ze? Este mozes..jasne, povie sa, ze vzdy mozes, ale je to skor tak, ze 30rocna lepsie moze zacat a ma akoze co viac ponuknut nez 40 rocna zena. Disponujes niecim, co uz take lakave nikdy nebude. Ak sa to dako nezlepsi, vyuzi, ze si mlada. Kopec zien si ani nevsimne a potom ako 40rocne-45rocne (cas rychlo leti) zistia, ze uz je to tazsie..vsetko. pa
@zabka246 citala som tvoj uvodny prispevok a viem sa vcitit do teba,co prezivas. Necudo,ze si chtiac-nechtiac hladala neznost v inej naruci. Ono s muzmi to je tazko,casom zacnu urcite veci brat ako samozrejmost,upadnu do stereotypu. Treba sa vsak rozpravat skor nez dojde k najhorsiemu,este kym sa da vsetko zvratit. Ja by som dala sancu manzelovi,mozno len teraz si uvedomil,co svojim spravanim naozaj urobil.. Ono neni lahke len tak sa zmetat a odist od zabehnutej rodiny s dvomi malymi detmi za nejakym "chalanom". Aj skvely sex s milencom casom zovsednie,no deti tu budu vzdy. Maloktory mlady muz si dokaze osvojit cudzie deti,zivit ich a patricne sa k nim aj spravat. Je to obrovsky zavazok. To,ze tu je nejaka pani lekarka a z praxe je imunna voci pohladu na cudzie ludske utrpenie nic neznamena. To svoje si kazdy chrani a inak preziva. Sme ludia,nie stroje
@rosssalinda preco by som mala byt imunna? Ja si praveze myslim, ze by mala mat narok na svoju spokojnost a stastie a manzelove vysvetlenie spatne mi prislo ako vyhovorka a hranie na city. A pokial aj naozaj dovodom bolo co povedal, neda sa tym ospravedlnit nic z toho, co urobil. Predsa ziadny muz a otec rodiny by nemal mat ako dovod nezaujmu strach o zenu v davnej dobe. Ak uz, tak by to malo ludi blizit a upevnit, nie byt vyhovorkou..
@sasa1983 no je mozne ze to uz len chcel "uhrat" ako sa povie. Ale stale - keby mal byt len toto ten najvacsi problem v manzelstve,je sanca na zachranu. Nevieme,akych chyb sa po cely ten cas mohla dopustat autorka. Nebolo by zle vypocut si nazor jeho,ako to cely cas vnimal. Ten ulet len pomohol,aby sa veci pohli a zacali nejakym smerom riesit. Urcite by som si od milenca viac neslubovala.
@zabka246 drzim palce.hlavne netreba zabudat na komunikaciu.manzel ma byt aj kamarat ktoemu sa mozes zo svojich pocitov vyspovedat.urobit si pekny den.dat deti babke a ist na rande len vy dvaja kde sa vklude mozte o vsetkom porozpravat.my v novembri slavime presne 11 rokov co sme spolu a chystame sa na veceru.mame oblubenu pizzeriu kam chodievame a vzdy donesieme 2 aj domov detom a babke.je to na nezaplatenie.alebo si viem urobit aj ja sama pekny den idem si ostrihat vlasy po obchodoch na masaz tak chvilku len pre seba.a o deti nech sa stara muz ked bude mat volno.
Zabka drzim palce, nech sa spamäta....
@zabka246 ešte otázka, hoci má do toho nič, ale ak už začal so zmenami, už bol dnes von s deťmi? U nás sobota upratovacia, priložil ruku k dielu a neposlednej rade, už bol konečne sex?
@marfikchov je v praci
Po osobnej skusenosti v podstate 3r pozorujem okolie, citam pribehy a pravdou je, ze ak sa vytratia akekolvek neznosti, lebo sex sa ospravedlnit da, ak sa partner ci partnerka snazi vysvetlit a on/ ona nema ziadny zaujem to menit v drvivej vacsine sa to konci pararelnym vztahom... bohuzial. Aj tu si staci precitat par tem s podobnou tematikou... ak autorka neskresluje skutocnost vyzera to na dalsi smutny pripad dnesnej doby.. su ako cez kopirak.. zena ma 2 a viac deti velmi kratko po sebe, muz nezvladne nezaujem partnerky lebo ju v tom momente potrebuju deti a potom pride ,,pokusenie, a problem je na svete... mne z reci autorky pripada nie za sa ospravedlnuje, ale velmi trapi a hlada rady ako to zvratit...

@zabka246 ahoj prečítala som si všetko, nebudem ťa súdiť ani urážať. Chcem ťa podporiť,. Už viacej nečakaj v takomto vzťahu bez citov. Sadni si s muzom porozprávaj sa s nim a keď bude zase všetky O.k. tak sa zbal a chod k rodičom. Ved aj do teraz si hoľa na všetko sama, tak sa toho veľa nezmeni. Dobrý otec môže byť aj na diaľku. Neboj, deti to zvládnu, a až potom časom uvidíš, či má vôbec snahu sa starať o deti. Vždy lepšie nekompletna ale šťastná rodina, ako komplet rodina kde nie sú žiadne city a láska. Časom by ťa tento stav zničil. Buď trošku aj sebec a myslí aj na seba a tvoje ďalšie smerovanie. U mňa máš podporu 🙂 drž sa.