icon

Následky neustáleho kriku otca na deti

8. mar 2025

Je podľa vás normálne že otec deti stále hučí po deťoch, keď sa s snimi hra hučí že je všade bordel a všetko ničia. Nič im nevie vysvetliť len krikom a bitkou a keď je v práci napríklad tak je pred kolegami najlepší chlap na svete.

Strana
z2
dankabg
8. mar 2025

Normálne to nie je, bežné áno

acer11
8. mar 2025

Čo si si vybrala, to si užívaj

luccija
8. mar 2025

@acer11 keby som to nevidela na kamarátovi neverím.A to ho poznám 20 r, pokým nemali deti bol to jeden pohodovy, srandista.Prisli deti a stal sa z neho uzlik nervov ktorý si myslel, že deti nerobia hluk, nevystrajaju atď, takže nikto nevie ako sa človek začne správať pod tlakom

autor
8. mar 2025

@luccija toto je ale niečo iné, on už im nič nevie krikom vysvetliť, hučí za všetko, čo s tým našich deti vyrastie, bojím sa toho a pritom máme krásne zdravé deti občas sú hravé ale teda zle nie sú, ja ich vychovávam úplným opakom

acer11
8. mar 2025

@luccija aj to sa dá riešiť

refly
8. mar 2025

Ako sa správa k deťom teraz, tak sa k nemu budú správať na staré kolená.

nikaeli
8. mar 2025

S kolegami rieši iné veci, nepotrebuje po nich hučať, aby si upratali hračky. Kričí na deti, že všetko ničia? čo to znamená? čo ničia? koľko majú rokov? možno to len s deťmi nevie 🤷🏻‍♀️ ani môj ex nevedel, čo má robiť s dcérou a tak sa s ňou postupne stretával menej a menej, až sa posledné 4 roky nevideli s výnimkou pár minút na zmrzline..

januska12323
8. mar 2025

Chráň tie deti preboha. Akože čo z nich vyrastie, ty to chceš nechať tak?

0silvia0
8. mar 2025

Nema otcovske vlohy, nie kazdy muz je rodeny otec. Skus mu to nejako vysvetlit v zmysle, ake vztahy si s detmi teraz vybuduje, take zostanu mozno cely zivot.

autor
8. mar 2025

@nikaeli on kričí nonstop ešte aj keď sa ho chcú niečo deti opýtať

olimuc
8. mar 2025

Co chces pocut, ze na deti to nebude mat vplyv? Zo syna vyrastie pravdepodobne rovnako huciaci debil a z dcery ustachana trubka, kt sa nalepi na rovnakeho ako je jej otec, lebo si bude mysliet, ze je to normalne … vsask ho uprac ty … nema co hucat a vyskakovat …je dospely, ked na neho zvreskes traumu uz mat nebude. Teda ak nema problem so sluchom … Trafenym sa clovek n’estava v dospelosti… to si prinesie z domu. Jasne, v praci pohodak lebo je medzi seberovnymi a zahucal by iba raz a mozno by dostal aj po ustach alebo padaka…

deti95060810
8. mar 2025

mm treba poslať na vyšetrenie... najlepšie k psychiatrovi.
ak sa nezmení manžel, pôjdeš k psychiatrovi s deťmi ty.

luccija
8. mar 2025

@refly alebo sa ho budú celý život báť a robiť čo on povie a nikdy nebudú mať svoj názor a radšej zduchnu

deti95060810
8. mar 2025

nie každý muž ktorý je v spoločnosti alebo v práci obľúbený, srandista, veci rieši s nadhľadom a má samé plusy... že je aj taký doma pri manželke.... 😉
poznám takých ....

luccija
8. mar 2025

Tak nech sa ventiluje šport, hobby takto ste z neho všetci na nervy ty aj deti.A, keď je to fakt zle tak normálne psychiater a liečba možno mu chýba magnézium je vnútorne nervózny a stačí mu malo.Ale otlkat deti by som si nenechala to nevedie k ničomu iba k ponizeniu a ešte väčšej zlosti na otca.A venuje sa im?veľa detí provokuje, keď chcú pozornost

autor
8. mar 2025

@luccija nie, preňho je venovanie hrať playko a spraviť im jesť. Dnes je krásne hovorím poďme von na kolobežky a už mal problém že ich musí vyťahovať

komplikovana
8. mar 2025

Hodit pokec s muzom a spytat sa ho, preco ma potrebu kricat. Ked bol on maly, jeho otec po nom ziapal tiez? A pacilo sa mu to? Ak si mysli, ze takto vychova deti, je na omyle. On je ten dospely, on ma vysvetlovat a ucit. Krikom nic nevyriesi.

kvadrinkaaa
8. mar 2025

Tak ja som na toto háklivá. Nedovolila by som to.

sss777
8. mar 2025

Ochráň tie deti pred takýmto životom, nie vždy je rozvod riešenie, ale ja by som sa nevedela pozerať na to ako niekto ubližuje mojím najbližším, ktorí sa nevedia brániť.

refly
8. mar 2025

@luccija To je tiež možnosť. Len rodičia vnímajú svoje deti trocha skreslene. Dneska je to dieťa a zajtra to bude dospelý chlap. Dovolil by si manžel nahučať alebo udrieť dospelého človeka? V určitom veku sa zvykne strach z rodiča rozplynúť a dospelý človek sa starnúceho deda báť nebude.
Ako... mám v okolí obidva prípady... aj že dospelé dieťa zanevrelo na rodiča a aj také, že mu teraz denno denne vyvreskuje ako ho mal už dávno zabiť, že by ho už aj pustili z basy a "bol by pokoj od starého debila". Je to hrozné, ale aj zaslúžené. Vychoval deti v ožraleckom terore a teraz dostáva po papuli on. Nech sa manžel pripravuje na budúcnosť.

elviku11
8. mar 2025

Možno sa tu všetky urazite, ale väčšina kamosiek - matiek bola pred deťmi tiež veselá, pohodová. A odkedy majú deti, tak si proste zvykli kričať a každú chvíľu su nervózne. A pritom vedeli, že deti robia bordel a hluk.
Len je toho niekedy proste veľa a z pohodovej optimistky sa stane ukricana ženská.

nikaeli
8. mar 2025

U vás zrejme nebude problém len v tom, že sa nevie hrať s deťmi.. zrejme sa nestal nervákom až po tom, ako si porodila..

dankabg
8. mar 2025

@elviku11 áno, súhlasím s tebou, však sama bývam nervna hlavne keď som unavená a dcéra po mne chce ešte toto hento. Ale autorka píše, že ten chlap deti aj otlka. Neviem ňo. Bolo by lepšie keby bližšie opisala jeho spravanie

dankabg
8. mar 2025

@refly bože to je strašné. Dúfam, že moja dcéra si nikdy nič také nebude hovorit a priat 😮‍💨

elviku11
8. mar 2025

@dankabg tak bitka už samozrejme nie je v poriadku. Ja som hovorila len o tom kriku a nervozite

luccija
8. mar 2025

@refly musí to byť strašne žiť v takej rodine potom sú reportáže v TN.Asi pred rokom bol mladý chalan okolo 25 r uväznený za to, že bránil matku pred ozranom.Mlady chalan a zničený život, psychika ..

monika4487
8. mar 2025

Opytam sa inac, skor je to priestor na zamyslenie....neviem ake mate velke deti... ale ma tvoj manzel cas pre seba? na skutocny relax? Na to, co ho skutocne dobija, napr. cestovanie, sport, kutilstvo? ma cas pre seba, aby vedel dobit energiu, vycistit hlavu a nasledne tu energiu davat manzelke a detom? Skuste sa o tom porozpravat. Kde by vedel nabit energiu pre seba (ano mozno aj pocitacove hry), ale tak aby si bol vedomi, ze to je cas kde si ma oddychnut a potom sa krotit v emociach pri detoch. Tiez to spominane magnezium, nie je zly napad. Ono sa to da. Napr. u nas to bolo podobne. Tak sme sa rozhodli, ze raz si zoberie cas pre seba jeden a tak druhy. Ja si ho vyberiem raz za 3 mesiace. Idem prec na predlzeny vikend od kedy ma najmladsie dieta 3 roky.

vikiki29
8. mar 2025

Opýtaj sa ho, či na neho tiež tak otec hučal keď bol malý.

kitycat
8. mar 2025

Treba pokec. Nech sa aj muz zamysli a povie dovod, ze preco len krici.

Nam farar pri svadobnej priprave hovoril, ze budeme
Manzelmi
Rodicmi
Aj sami sebou

Ak je z nicoho nic takyto nervak, tak asi potrebuje aj cas pre seba. Ano aj pri tom playstation. Ale musi akceptovat, ze uz to nebude nikdy ako predtym, ze toho me-time bude podstatne menej.

My ideme vacsinou doobeda spolu vsetci a poobede ide raz jeden a raz druhy

jaja20
8. mar 2025

@acer11 Tak autorke poraď konkrétne, ako.

Strana
z2