icon

Následky neustáleho kriku otca na deti

8. mar 2025

Je podľa vás normálne že otec deti stále hučí po deťoch, keď sa s snimi hra hučí že je všade bordel a všetko ničia. Nič im nevie vysvetliť len krikom a bitkou a keď je v práci napríklad tak je pred kolegami najlepší chlap na svete.

Strana
z2
ahhola
8. mar 2025

Niekedy ho natoc a pustij mu ti, ked bude v klude. Ani si neuvedomuje, aka je zruda,. Ked s tym bude chciet nieco robit a nepojde to vlastnou volou, nech sa ukludni na trave😅🌿🚬🚬🚬

ronie338
8. mar 2025

Poznám takého, môjho otca. Všetko ho nasralo, joc v zivote nedokážem, sestre sa venoval len keď robila šport aj ten robila len kvôli nemu, lepší bol počítač, telefón. Na každej dovolenke krik, hádky, nadavanie na čo sme šli a keď sme prišli všetkým hovoril ako super bolo. Nič navybavil sam. Jedine co sam spravil zr so našiel frajerku a ani k tej sa nechcel priznať a zatĺkal. My máme skvelý vzťah k mamke. Jeho vidím raz za 3 mesiace raz za mesiac si napíšeme, mamke píšem denne aj si voláme, ma prehľad o našom živote. Ona je ta ktorá nás vždy podporila. Q je to tak doteraz. Obe sme si nasli síce vyzorovo podobných ako je on ale i ak sú úplne rozdielny. Sú šikovný, pomáhajú, nekricia po deťoch, vymýšľajú kam na výlet a všetko. Ak budú mať deti takú mami ako my so sestrou, bude to fajn. Inak aj naša mama na nás kričala aj som od nej dostala ale vždy to bolo pre nejaký dôvod, nie ako otec ze pre nič

bystrozraky
8. mar 2025

Urcite pomoze nahrať ho pri tom kričaní a potom mu to pustiť. On si potom uvedomí, aké je to nevhodné. Len to musíš spraviť veľmi opatrne, aby sa neurazil... Možno sa ho opýtaj, či by niekedy chcel vidieť, ako to vyzerá, keď kričí. Ak povie, že áno, tak ho raz nahraj... Potom mu to pusti vo vhodnú chvíľu. A hneď po pustení videa ho pred ním vymaž (alebo este lepsie, pred pustenim videa mu povedz, ze si pozriete len raz a hned zmazete..alebo mu daj mobil a nech si to pozre sam a zmaze). Myslím, že by ho to mohlo dostať z toho automatického správania, ktoré sa naučil v detstve a len ho opakuje. Bohužiaľ, takéto prípady vidím často. Ty ho poznáš najlepšie, tak si premysli, ako na to... Ale určite to musí byť pozitívny a láskavý prístup. Ak bude cítiť kritiku, nebude to určite fungovať. On sa musí spamätať sám.

rozculena
8. mar 2025

okrem toho,že sa hrá playko,tak čo robí v domácnosti?

marca12
8. mar 2025

Mala som takuto mamu a nasledky? Utiahnute,nesebavedome,vnutorne agresivne dieta. To su katastrofalne nasledky,ktore som si odniesla a dodnes bojujem a dostavam sa z toho. Ale aby sa z toho clovek dostal,musi byt uvedomely a chciet na sebe pracovat.

abbey1
8. mar 2025

Sú tí prednejšie deti a ich šťastný život, alebo taký partner?

Strana
z2