icon

Následky toxického vzťahu

14. nov 2025

Ahojte baby, ja už nevladzem. Mame dvojročné dieťa, snažím sa robiť všetko preto, aby sme všetko mali upratané, opraté aby všetko bolo ako má. Ešte chodím aj popri materskej do práce (ako sa mi dá) a môj muž s ktorým som od 17 rokov mi povedal, že on nevie, či s nami chce pokračovať. Vraj nie je take ľahké odísť. Ja sa snažím aby všetko doma bolo hotové a nič nechýbalo. Vraj nevie či by si somnou už druhýkrát urobil dieťa lebo vraj mame toxický vzťah. Veľmi mi je teraz ťažko a vyčítam si, akého chlapa, otca môjho dieťaťa soˇ vybrala a že bude vyrastať pravdepodobne bez otca. Beriem to ako jedno veľké zlyhanie

Strana
z2
minenkaa
14. nov 2025

@anonym_autor čo tak zacat žiť

anonym_301cda
14. nov 2025

A je vas vztah toxicky? Ci preco si to mysli? Na vsetkom sa da popracovat ale musia chciet obaja…

anonym_fe135f
14. nov 2025

Ahoj, bol stredobodom vesmíru, všetko sa točilo okolo neho a zrazu sa musí deliť o Tvoju pozornosť s dieťaťom. Nenapísala si detailnejšie problémy vo vzťahu, ktoré riešite, ale možno má už nejaký bočák.

isis234
14. nov 2025

Prečo chodíš do práce počas materskej? Venuj čas i mužovi, nielen dieťaťu. Sama vidíš, že doma je tip-top ale muž to neocení.

autor
14. nov 2025
@isis234

Prečo chodíš do práce počas materskej? Venuj čas i mužovi, nielen dieťaťu. Sama vidíš, že doma je tip-top ale muž to neocení.

@isis234 chodím max raz za týždeň, bývame spolu všetci a keď idem pri neho, tak mi povie, že nech ho nechám tak. Neobijme, nič iba keď chce sex. Dieťaťu venujem veľmi veľa pozornosti. Chodíme stále niekde, stále sme spolu

martinmmartin
14. nov 2025

v tvojom prispevku spominas az dva krat ako mas upratane. Je upratovanie tvoja najsilnejsia emocia v zivote? Aku ulohu hra v tvojom zivote? Mna by napriklad zivot s niekym kto furt melie o upratovani nebavil ani minutu.
Uvedom si ze ked budes na smrtelnej posteli bilancovat svoj zivot tak spomienky na dekady nonstop super vyglancenu kupelku nebudu to prave

autor
14. nov 2025
@anonym_301cda

A je vas vztah toxicky? Ci preco si to mysli? Na vsetkom sa da popracovat ale musia chciet obaja…

@anonym_301cda to iste som vravela, ale on nechce aby som sa menila, nechápem

anonym_301cda
14. nov 2025
@martinmmartin

v tvojom prispevku spominas az dva krat ako mas upratane. Je upratovanie tvoja najsilnejsia emocia v zivote? Aku ulohu hra v tvojom zivote? Mna by napriklad zivot s niekym kto furt melie o upratovani nebavil ani minutu.
Uvedom si ze ked budes na smrtelnej posteli bilancovat svoj zivot tak spomienky na dekady nonstop super vyglancenu kupelku nebudu to prave

@martinmmartin hahaha presne🤣ja budem spominat aky som mala bordel skoro vzdy a vsade ale zato dobre bolo tak ci tak🤣

autor
14. nov 2025
@martinmmartin

@martinmmartin ja som nemyslela len upratané, niesom chorobne poriadkumilovná, snažím sa aj aby bolo navarené, na nákupy chodím, periem nech ma aj do roboty nosiť, tu nejde len o upratovanie. Tu ide o to, že sa snažím všetko zapezpečiť nech nič nechýba doma.

autor
14. nov 2025

Nie nejde mi o upratovanie, len viac krát z jeho úst vyšlo keď nebolo upratané “aký je tu bordel” alebo že čo sa tu stalo. Dokonca raz povedal, že či nechcem povysavat kuchyňu už konečne

martinmmartin
14. nov 2025
@anonym_autor

@martinmmartin ja som nemyslela len upratané, niesom chorobne poriadkumilovná, snažím sa aj aby bolo navarené, na nákupy chodím, periem nech ma aj do roboty nosiť, tu nejde len o upratovanie. Tu ide o to, že sa snažím všetko zapezpečiť nech nič nechýba doma.

@anonym_autor no ocividne nieco chyba....zivot nieje iba o full servise v domacnosti. Chybat vedia veci ako vzrusenie, tesenie sa na nieco, radost, smiech, dobrodruzstvo atd

martinmmartin
14. nov 2025
@anonym_autor

Nie nejde mi o upratovanie, len viac krát z jeho úst vyšlo keď nebolo upratané “aký je tu bordel” alebo že čo sa tu stalo. Dokonca raz povedal, že či nechcem povysavat kuchyňu už konečne

@anonym_autor To je sprosty utok na teba tak aby ta to co najviac zabolelo. Keby si nieco vysivala tak ti vynada ze tam mas krive uzliky.....

autor
14. nov 2025
@martinmmartin

@anonym_autor no ocividne nieco chyba....zivot nieje iba o full servise v domacnosti. Chybat vedia veci ako vzrusenie, tesenie sa na nieco, radost, smiech, dobrodruzstvo atd

@martinmmartin presne to vravím aj ja, urobme si vzťah krajsi, on mi príde, že nemá záujem, aj keď idem pri neho, chcem mu dať pusu alebo tak tak začne že nerob, naco to robis? To je iba faloš, takéto sprostosti. Keď mame sex, vtedy má lubi, aká som dobrá a neviem čo.

luccys
14. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor On nema ruky?

loliki
14. nov 2025
@anonym_autor

@martinmmartin presne to vravím aj ja, urobme si vzťah krajsi, on mi príde, že nemá záujem, aj keď idem pri neho, chcem mu dať pusu alebo tak tak začne že nerob, naco to robis? To je iba faloš, takéto sprostosti. Keď mame sex, vtedy má lubi, aká som dobrá a neviem čo.

@anonym_autor A on je invalid či čo? On nechce upratať kuchyňu? ani ty nechceš. Máte nejaký rozpis povinností doma? On dokáže mať v ruke len ovládač?

autor
14. nov 2025
@luccys

@anonym_autor On nema ruky?

@luccys občas mi príde že nemá

autor
14. nov 2025

Zas aby soˇ sa nestazovala len, keď bol maly ešte malinké bábätko, varil, staral sa, upratoval, nakupoval. Teraz občas navarí, ale iba občas, cez leto varieval často

loliki
14. nov 2025
@anonym_autor

@luccys občas mi príde že nemá

@anonym_autor nauč sa od neho, na čo používať ruky. To je u vás čistá klasika. Je na čase sa zamyslieť a zmeniť postoj. Ty si domáca pani, nie domáca slúžka.

luccys
14. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Vidis, ty sa ides rozdat pre rodinu a domacnost a jemu je to 4. Klasika.

luccys
14. nov 2025

Aj on mal vtedy 17? Mozno teraz zistil, ze "nic nezazil a neuzil si zivot" a teraz to chce dohnat, byt zase single/s inou zenou. V tychto partnerstvach, co zacali takto skoro, to tak casto chodieva.

autor
14. nov 2025
@luccys

Aj on mal vtedy 17? Mozno teraz zistil, ze "nic nezazil a neuzil si zivot" a teraz to chce dohnat, byt zase single/s inou zenou. V tychto partnerstvach, co zacali takto skoro, to tak casto chodieva.

@luccys ja som mala, on je o 4 roky starší

anonym_bdbcb2
14. nov 2025

@anonym_autor Proste je nevďačný a bodka! Neváži si čo má doma a že má full servis je isté. Nechaj robiť aj jeho, nech sa cíti užitočný a docenený.

januska12323
14. nov 2025

Ty sa snažíš až príliš a on sa nemá prečo snažiť tak len rýpe. Možno už má nájdené mladšie, živšie mäsko bez záväzkov. Začni žiť, daj mu dieťa na starosti hneď zajtra aj so zoznamom domácich prác a ty sa zavri v spálni. Na obed vylez, všetko skritizuj a vypýtaj si obed.
Keď nepomôže aspoň si oddýchneš a popremýšľaš čo ďalej.

autor
14. nov 2025
@januska12323

Ty sa snažíš až príliš a on sa nemá prečo snažiť tak len rýpe. Možno už má nájdené mladšie, živšie mäsko bez záväzkov. Začni žiť, daj mu dieťa na starosti hneď zajtra aj so zoznamom domácich prác a ty sa zavri v spálni. Na obed vylez, všetko skritizuj a vypýtaj si obed.
Keď nepomôže aspoň si oddýchneš a popremýšľaš čo ďalej.

@januska12323 maly by bol stále somnou, väčšinou je somnou. Nehovorím, prehra sa ale vyhľadáva väčšinou mna. Neviem či by mal čas na nejaku druhu, jedine v práci.

zmrzlinka2021
15. nov 2025

Ako hodnotia vasee manželstvo? Máte spoločné aktivity, rozhovory?

zlotka
15. nov 2025

Prečo robíš všetko sama ? Veď dvaja bývate či nie?

marca12
15. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor A to je chyba,ze ty vsetko a on nemusi nic a potom ma cas vymyslat kraviny. Mozno sa aj citi nepotrebny a mozno je to typ chlapa,ktory uteka pred zodpovednostou.

anonym_7022c6
15. nov 2025

@anonym_autor nie je to tvoje zlyhanie. On sa rozhodol pre určité správanie, pre určitý životný smer. On sa rozhodol správať sa k tebe ako k...t. Je to jeho vina, jeho rozhodnutie. Prestaň míňat energiu do vzťahu s chlapom, čo sa správa ako k..t. Vadíš mu, doma nepomáha, dokonca kritizuje spoločnú domácnosť v ktorej má aj on robiť. Dieťa tiež asi nebude jeho priorita. Vidí len seba a svoje pochrumané ego, chudáčik. Nabudúce, keď bude hovoriť o tom, že nevie či zostane, chytila by som sa toho a dotiahla dokonca. Povedala by som mu, aby odišiel, že pre teba je väčšou príťažou ako pomocou a nech hľadá šťastie u inej. Čím skôr tým lepšie pre dieťa, potom to bude už len choré aj pre dieťa. Skôr si zvykne na život bez " otca" . A nič sa nedeje, len to musíš spracovať, že to nie je tvoja chyba ale jeho rozhodnutie. A dávaš mu veľa priestoru, aby sa správal ako Boh, nie on sa rozhoduje, ty sa rozhoduješ!

maya_hi
15. nov 2025

@anonym_autor asi číta veľa populárno náučných článkov čo? Dnes keď sa človek niekde necíti o.k., hneď je každý okolo neho toxický 😏 A chlap sa pritom možno len nudí. Asi sa priveľmi snažíš a má v tebe veľkú istotu. Chcelo by to trochu ubrať a začať sa od neho odpájať. Očividne máš potrebu sa utvrdzovať že robíš dosť, "si pre neho dosť". A čo ak nebudeš? Pracuj na sebe a vlastnom sebapoňatí. Čo chceš TY? Čo ťa robí šťastnou? Čo ťa baví? (A jeho z toho vynechaj).

Strana
z2