icon

Následky toxického vzťahu

14. nov 2025

Ahojte baby, ja už nevladzem. Mame dvojročné dieťa, snažím sa robiť všetko preto, aby sme všetko mali upratané, opraté aby všetko bolo ako má. Ešte chodím aj popri materskej do práce (ako sa mi dá) a môj muž s ktorým som od 17 rokov mi povedal, že on nevie, či s nami chce pokračovať. Vraj nie je take ľahké odísť. Ja sa snažím aby všetko doma bolo hotové a nič nechýbalo. Vraj nevie či by si somnou už druhýkrát urobil dieťa lebo vraj mame toxický vzťah. Veľmi mi je teraz ťažko a vyčítam si, akého chlapa, otca môjho dieťaťa soˇ vybrala a že bude vyrastať pravdepodobne bez otca. Beriem to ako jedno veľké zlyhanie

Strana
z2
pikachu999
15. nov 2025

Presun upratovanie na neho a hneď prestane rozmýšľať nad debilinami

isis234
15. nov 2025
@anonym_autor

@martinmmartin ja som nemyslela len upratané, niesom chorobne poriadkumilovná, snažím sa aj aby bolo navarené, na nákupy chodím, periem nech ma aj do roboty nosiť, tu nejde len o upratovanie. Tu ide o to, že sa snažím všetko zapezpečiť nech nič nechýba doma.

@anonym_autor a toto je problém.. TY SA Snažíš, aby bolo všetko OK. ZAPOJ do TOHO kolobehu- povinností aj manžela 🍀 . Nech má aj ON na tom podiel. Mať zodpovednosť.
Nenechaj všetku starosť na sebe,prosím. On sa môže potom cítiť ako nepotrebný.

anna777115
15. nov 2025

Obycajný citovy vydierač a manipulátor. Nebojsa, nikde on nepojde, on ťa potrebuje len zneistiť a dať dole. Vyvolat v tebe pocit neistoty. Taketo spravanie má nevyzretý samolubi jedinec, ked tvoja všetka pozornosť nepatrí výlučne jeho veličenstvu. Prestaň sa mu pchat do zatku. Zi si svoj zivot s malym a on buď sa prida k vám, ako rodina, alebo nech si žije v tej svojej egocentrickej samoĺubej bubline.

anonym_7022c6
15. nov 2025
@anna777115

Obycajný citovy vydierač a manipulátor. Nebojsa, nikde on nepojde, on ťa potrebuje len zneistiť a dať dole. Vyvolat v tebe pocit neistoty. Taketo spravanie má nevyzretý samolubi jedinec, ked tvoja všetka pozornosť nepatrí výlučne jeho veličenstvu. Prestaň sa mu pchat do zatku. Zi si svoj zivot s malym a on buď sa prida k vám, ako rodina, alebo nech si žije v tej svojej egocentrickej samoĺubej bubline.

@anna777115 presne tak, keby chcel odísť, tak odíde. Ale on ťa oboznamuje s tým, aby si ešte viac zabrala. 😵‍💫 Viac sa snažila plaziť pred Jeho výsosťou a on ťa potom vezme na milosť, ale tak ešte ťa poučí, aby si nevyskakovala. Tu treba upratať, tam neumytý pohár, košeľa zle dožehlená, pozri na iné, lepšie stihnú, aj manželky sú lepšie, aj matky sú kvalitnejšie.🤔🥴. Len sa treba nechat chudákom zdeptať, až nebudeš sa vedieť ani pohnúť. Čím skôr sa ho zbaviš, tým lepšie sa ti bude dýchať.

anonym_404fae
15. nov 2025

@anonym_autor no, tak mu ukaz, co strati. Prestan byt SLUZKOU!!!!!!!!! V prvom rade. Chod namalovana, proste sexy von s dietatom, nelutuj sa, ukaz svoju zenskost tak, aby sa on iba divat mohol. Chlapi niekedy potrebuju restart v mozgu.

januska12323
15. nov 2025
@anonym_autor

@januska12323 maly by bol stále somnou, väčšinou je somnou. Nehovorím, prehra sa ale vyhľadáva väčšinou mna. Neviem či by mal čas na nejaku druhu, jedine v práci.

@anonym_autor tak choď von alebo nech ide on s dieťaťom, on potrebuje vidieť čo všetko pre rodinu robíš a to neuvidí kým nezažije.
Neverila by si čo všetko vie stihnúť keď nemusí doma prstom pohnúť.

autor
15. nov 2025
@anonym_404fae

@anonym_autor no, tak mu ukaz, co strati. Prestan byt SLUZKOU!!!!!!!!! V prvom rade. Chod namalovana, proste sexy von s dietatom, nelutuj sa, ukaz svoju zenskost tak, aby sa on iba divat mohol. Chlapi niekedy potrebuju restart v mozgu.

@anonym_7022c6 áno toto mi u bolo vyčítané, že niektoré ženy sú samé s deťmi a nesťažujú sa, užívajú si dieťa a ja sa stále sťažujem a nestíham.

@anonym_404fae Vždy sa upravujem, malujem atd. Snažím sa o seba starať

luccys
15. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_7022c6 áno toto mi u bolo vyčítané, že niektoré ženy sú samé s deťmi a nesťažujú sa, užívajú si dieťa a ja sa stále sťažujem a nestíham.

@anonym_autor Akurat "pozabudol", ze ty nie si sama, ale s nim. A to je "trosku" rozdiel. Alebo- mal by byt. No jasne, ze on vsetko stiha, ked jedine, co robi, je chodit do prace (teda velmi dufam, ze pracuje).

anonym_7022c6
15. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja presne viem o čom píšeš a myslím si, že je to manipulátor a narcista. Aj keby si byt vylízala vlastným jazykom a s dieťaťom trávila každú sekundu, nebudeš dosť dobrá. Poznámočky, kritika, porovnavanie. Samozrejme Jeho Výsosť neurobí nič, len ty robíš a preto ťa treba poučiť. Tento chudák neodíde. Našiel si obeť - teba. Ten sa zdvihne, len keď si nájde novú korisť, na ktorej sa bude realizovať. Pozri si niečo o narcizme na YouTube.

anonym_ae3485
15. nov 2025
@anonym_autor

@martinmmartin presne to vravím aj ja, urobme si vzťah krajsi, on mi príde, že nemá záujem, aj keď idem pri neho, chcem mu dať pusu alebo tak tak začne že nerob, naco to robis? To je iba faloš, takéto sprostosti. Keď mame sex, vtedy má lubi, aká som dobrá a neviem čo.

@anonym_autor zazila som podobne, pozbieral sa prec z dna na den od 8mes dietata , ja som ostala so snubnym prstenom na prste
Bude to este horsie, ja som vdacna v tomto ze odisiel, mam toto denno denne zazivat a citit sa nechcene ako daky prasivy pes, pokazena hracka co sa uz neda vratit do obchodu ci ako nejaka handra- fuj
S takym clovekom by som si ani do jednej postele nelahla bez toho aby som sa hned nepozvracala
Vas vztah sa uz skoncil

monulka205
16. nov 2025

@anonym_autor o sebe aká si nepíšeš nič. Len že doma upraces a chodíš do práce. O vašom vzťahu a povahach obidvoch absolútne nič. Ale ak by mi muž povedal toto, tak by som ho predbehla a môže ísť za lepším. Je váš vzťah toxický, alebo prečo má taký pocit?

Strana
z2