Našli sme ideálny dom, ale manžel váha
Ahojte baby potrebujem radu. Našli sme konecne dom ktory splna vsetko co chceme lenze mm váha či to zobrat. Dom je poprerabany, vela veci nových, len teda treba vymenit casom strechu. Cena je uplne super lenze ten moje pako, že musíme si to premyslet atd. Hladame už tri roky a začínám být zufala a toto je ozaj ponuka ktora sa naskytne raz za čas. Že máme dost času. Ale preboha náco chceš cakat? Kým nám ho nejaký papalas vyfukne??? Hypotéku nám v pohode to daju. Baby já som z neho už zufala. Bojím sa,že kým sa rozhýbe dom predaju. 😭😭😭
Asi to neberiete príliš vážne, keď hľadáte 3 roky🙂
Na obhliadku iba s niekým čo sa tomu rozumie.Pre niekoho, keď počuje, že treba robiť novú strechu je to pohroma sú ľudia čo nechcú nič prerábať iba mať hotové.Inak tiež mám muža čo sa zacykli a čo, keď ..a neviem, uvidíme, takže toto jeho váhanie nás pripravilo v život už o veľa šancí, takže ja tiež musím pozistovať, prehodnotiť a rozhodnúť aj za neho.Tak sa do toho pusti choďte to obzrieť a zisti si čo je v územnom pláne čo sa tam plánuje v okolí stavať, robit
Tak nakonec už sa rozhodol. Ideme ho kupovat ☺️
Super. Blahozelam.
@zuzanka.zuzu strasenie vyriesia salviou🤷♀️

Teda k tomu môjmu príspevku vyššie sú jednoducho sú 2 typy ľudí. Prvá, že kúpia alebo žijú tam a ak je už všetko staré prerobia komplet všetko, teda fasádu, strechu, odpady, elektrinu, vodu, podlahy, okná. A druhá skupina je, kde peňazí je malo a robí sa len to, čo už padá na hlavu alebo je úplne nefunkčné a aj to sa robí najlacnejším postupom, často provizorne a neúplne. A ak je strecha stará a tak tak terajší majitelia sú skôr druhý prípad a je to ok len naoko a predávajú preto, že nemajú financie na údržbu. Starý dom či neprerobeny alebo len prerobený čiastočne je extrémny žrút peňazí. Radšej ži normálne v byte, prípadne kúp nejakú chatku ako dávať peniaze do domu starého celý život a byť na suchých rožkoch len preto, že deti môžeš pustiť na dvor alebo sa môžeš na dvore opaľovať.