icon

Našli sme na dverách magnet

15. jún 2025

Ahojte. Už dlhšie sa nam zle otvárali dvere. Nevedeli sme prečo. Dnes tam muž našiel malý guľatý magnet. Určite nebol nás. Čo to znamená ?

Strana
z2
moonlight1210
15. jún 2025

Ako zle otvarali? Mate ich na kod?

minenkaa
15. jún 2025

Opis ako zle

deti95060810
15. jún 2025

kde bol ten magnet... pod dverami? možno stratili susedove deti a odkotúľal sa pod vaše dvere...

vanilkovazmrzka
15. jún 2025

Dvere na byte? Dvere na vstupnej brane do bytovky? Dvere na rodinnom dome? Dvere ba aute? Otvaranie na kluc, cip? Nic konkretne si nepovedala, co cakas ze ti tu kto napise ze to znamena?

autor
15. jún 2025
@vanilkovazmrzka

Dvere na byte? Dvere na vstupnej brane do bytovky? Dvere na rodinnom dome? Dvere ba aute? Otvaranie na kluc, cip? Nic konkretne si nepovedala, co cakas ze ti tu kto napise ze to znamena?

@vanilkovazmrzka Dvere na vchodových dverách bytu akoby zospodu bol ten malý guľatý magnet ťažšie sa otvárali dvere a my také megnety ani doma nemáme

vanilkovazmrzka
15. jún 2025

No tak znamena to ze na chodbe niekomu vypadol magnet a odkotulal sa tak nestastne ze sa vam zasekol pod dverami. Neni zac.

jaskolka
15. jún 2025

Tak sa tam zakotulal a zasekol, stačí ak šli okolo nejaké deti,a vypadol im . Čo iné by to asi malo znamenať?

autor
15. jún 2025
@jaskolka

Tak sa tam zakotulal a zasekol, stačí ak šli okolo nejaké deti,a vypadol im . Čo iné by to asi malo znamenať?

@jaskolka nemohli si zlodeji značiť byt ?

minenkaa
15. jún 2025

Určite si označil byt lebo je problém si to napísať do poznámok v mobile ,ulicu číslo domu,poschodie a v pravo alebo v ľavo ,farba dverí
Treba nato maličký magnet

minenkaa
Autor odpoveď zmazal
moonlight1210
15. jún 2025

V dnesnej dobe si rovno bleskovo odfotia konkretne dvere a idu prec. Naco davat magnety a chodit potom “nenapadne” hladat po chodbe popod dvere, kde im magnet pritiahne cosi kovove, aby vedeli, ze prave tieto dvere?

Navyse ak maju fotku, tak sa ani nepomylia, ktore dvere presne a ty nic ani netusis, lebo nemas ako. Ze prave po vasej domacnosti idu.

bystrozraky
15. jún 2025

Tak ak to bol ten silnejší magnet (nie ten čierny, ale taký, čo má lesklú kovovú farbu), tak na to som nedávno videl video, ako s tým otvárajú dvere.
Oni dajú jeden magnet na tenkú šnúrku so slučkou, to strčia popod dvere, a potom druhým magnetom presunú ten magnet, aby slučka bola na kľučke.
Potom potiahnu šnúrku a ak nie je zamknuté, tak sa dvere otvoria. Obyčajne to robia na hoteloch, ale možno to niekto skúšal… určite na YouTube nájdeš, ako to robia.

katkazuz
15. jún 2025

Každopádne by som spozornela, dosť zvláštne podľa mňa.

minenkaa
15. jún 2025
@bystrozraky

Tak ak to bol ten silnejší magnet (nie ten čierny, ale taký, čo má lesklú kovovú farbu), tak na to som nedávno videl video, ako s tým otvárajú dvere.
Oni dajú jeden magnet na tenkú šnúrku so slučkou, to strčia popod dvere, a potom druhým magnetom presunú ten magnet, aby slučka bola na kľučke.
Potom potiahnu šnúrku a ak nie je zamknuté, tak sa dvere otvoria. Obyčajne to robia na hoteloch, ale možno to niekto skúšal… určite na YouTube nájdeš, ako to robia.

@bystrozraky doma mame dva čierne magnety a nedokážem ich odtrhnúť z chladničky

miskakyska
15. jún 2025
@moonlight1210

V dnesnej dobe si rovno bleskovo odfotia konkretne dvere a idu prec. Naco davat magnety a chodit potom “nenapadne” hladat po chodbe popod dvere, kde im magnet pritiahne cosi kovove, aby vedeli, ze prave tieto dvere?

Navyse ak maju fotku, tak sa ani nepomylia, ktore dvere presne a ty nic ani netusis, lebo nemas ako. Ze prave po vasej domacnosti idu.

@moonlight1210 to nie je o fotení ale o Tom, že im ostanú otvorené dvere

minenkaa
15. jún 2025
@miskakyska

@miskakyska ako im ostanú otvorené dvere

vanilkovazmrzka
15. jún 2025
@miskakyska

@miskakyska ked mechanicky zamknes klucom a skusis ci su tie dvere zavrete nez odides, ako mozu ostat otvorene?

miskakyska
15. jún 2025
@vanilkovazmrzka

@miskakyska ked mechanicky zamknes klucom a skusis ci su tie dvere zavrete nez odides, ako mozu ostat otvorene?

@minenkaa
@vanilkovazmrzka 🤷ja netuším aké majú finty...v spravach na toto už dávnejšie poukazovali,aby boli ľudia obozretní

minenkaa
15. jún 2025
@miskakyska

@minenkaa
@vanilkovazmrzka 🤷ja netuším aké majú finty...v spravach na toto už dávnejšie poukazovali,aby boli ľudia obozretní

@miskakyska dvere nedostanú otvorené ,iba ak ich neuzavrieš

minenkaa
15. jún 2025
@minenkaa

@miskakyska dvere nedostanú otvorené ,iba ak ich neuzavrieš

@minenkaa nezavrieš

vanilkovazmrzka
15. jún 2025
@miskakyska

@minenkaa

@miskakyska davalo by to zmysel pri elektickom zamku, cipe, nie pri mechanickom zamykacom systeme na bezpecnostnych dverach

minenkaa
15. jún 2025

Nám sa tiež minule zle zatvárali dvere a mali sme maličký kamienok dole na zemi

bystrozraky
15. jún 2025
@minenkaa

@bystrozraky doma mame dva čierne magnety a nedokážem ich odtrhnúť z chladničky

@minenkaa No tak to nepoznáš neodymové magnety. Raz som mal dva a mal som ich na stole, asi 15 cm od seba – zrazu sa k sebe pohli, videl som len iskru a okolo oka mi preletela crepina. Tie čierne, aj keď sú silné, tak to nestačí, lebo magnetická sila klesá s treťou mocninou vzdialenosti. 😉 Tu je video, ako to tí hadi robia: https://www.youtube.com/shorts/Yu9HtqnV8CU

heidi4
15. jún 2025
@bystrozraky

@minenkaa No tak to nepoznáš neodymové magnety. Raz som mal dva a mal som ich na stole, asi 15 cm od seba – zrazu sa k sebe pohli, videl som len iskru a okolo oka mi preletela crepina. Tie čierne, aj keď sú silné, tak to nestačí, lebo magnetická sila klesá s treťou mocninou vzdialenosti. 😉 Tu je video, ako to tí hadi robia: https://www.youtube.com/shorts/Yu9HtqnV8CU

@bystrozraky no dpc 😬😬😬 uz sa zamykam v byte odteraz 🤦 a ja este kocura necham si pekne pobehat v noci aj 8 hodin po chodbach a byt pootvoreny len vdaka "bote" 😂🤦 obcas az rano o siedmej zatvaram byt... fakt hovada hnusne, smejdi. A ja blba, viem 😂

guudy
15. jún 2025
@bystrozraky

@bystrozraky ja teda neviem, ale vchodove dvere doliehaju vo vsetkych smeroch k zarubni ;)
Takze len tazko popod take dvere prestrcis spagat s magnetom 🙄

bystrozraky
15. jún 2025
@heidi4

@bystrozraky no dpc 😬😬😬 uz sa zamykam v byte odteraz 🤦 a ja este kocura necham si pekne pobehat v noci aj 8 hodin po chodbach a byt pootvoreny len vdaka "bote" 😂🤦 obcas az rano o siedmej zatvaram byt... fakt hovada hnusne, smejdi. A ja blba, viem 😂

@heidi4 Hehe. Napíš si na dvere: Ak nie som doma, tak je kocúr pustený z reťaze a za vaše zdravie neručím, a ak som doma, tak je to ešte horšie, lebo na vás pustím veľkého zlého frajera, ktorého som našla na Modrom koni (to si uz potom nikto netrufne hehe).

guudy
15. jún 2025

Autorka, zlodeji si zvycajne znacia vytypovane byty na zarubni nejakou znackou. A byty vytypuju napr natiahnutim tenkeho silikonu medzi dverami a zarubnou.
Magnet na vchodovych dverach znie ako blbost a nahoda.

heidi4
15. jún 2025
@bystrozraky

@heidi4 Hehe. Napíš si na dvere: Ak nie som doma, tak je kocúr pustený z reťaze a za vaše zdravie neručím, a ak som doma, tak je to ešte horšie, lebo na vás pustím veľkého zlého frajera, ktorého som našla na Modrom koni (to si uz potom nikto netrufne hehe).

@bystrozraky hahaaa a frajer ma este aj bystry zrak, tak naozaj bacha nanho 😂😂😂

bystrozraky
15. jún 2025
@guudy

@bystrozraky ja teda neviem, ale vchodove dvere doliehaju vo vsetkych smeroch k zarubni ;)
Takze len tazko popod take dvere prestrcis spagat s magnetom 🙄

@guudy To je potom super. Myslím, že ak je tam menej ako 1,5 mm, tak sa ťažko cez to dostanú.

bystrozraky
15. jún 2025
@heidi4

@bystrozraky hahaaa a frajer ma este aj bystry zrak, tak naozaj bacha nanho 😂😂😂

@heidi4 Povedal ti uz niekto, ze dost provokujes? 😉

Strana
z2