Našli sme na dverách magnet
Ahojte. Už dlhšie sa nam zle otvárali dvere. Nevedeli sme prečo. Dnes tam muž našiel malý guľatý magnet. Určite nebol nás. Čo to znamená ?
@bystrozraky jaa?? Aaale kde. Ja som slusna, pokorna. 😂🙏🏻 Nekonfliktna, kamaratska. 😊😅
@heidi4 O tom ja samozrejme vobec nepochybujem 😉 ale radsej sa uz radsej nebudem vyjadrovat, lebo sa mi zda, ze by sme signifikantne deviovali od pôvodnej témy.😎
@heidi4 O tom ja samozrejme vobec nepochybujem 😉 ale radsej sa uz radsej nebudem vyjadrovat, lebo sa mi zda, ze by sme signifikantne deviovali od pôvodnej témy.😎
@bystrozraky jasne, ja sa ospravedlnujem autorke za spam. Tiez uz koncim. 🙂 pekny den vsetkym
U nas si fetaci davali tenke magneticke pliesky na branu,aby sa nezavreli dvere,takze mozne je vsetko.
@bystrozraky hahaaa a frajer ma este aj bystry zrak, tak naozaj bacha nanho 😂😂😂
@bystrozraky
@heidi4 je náhodou až moc v pohode...😍
@bystrozraky
@heidi4 je náhodou až moc v pohode...😍
@miskakyska Cooo??? Jaaa? A to mas odkial? 😅 Ja som roky v tom, ze ma tu neznasaju alebo prehliadaju, ale nevadi mi to, i tak si idem svoje, pisem si, co a ako chcem, kedy chcem, nedbam. Citim, ze som tu za spam alebo vzduch (nemam pocit, ze by ma tu niekto registroval), ale i tak si tu napisem, co citim a chcem. 😂 Bez prikras a jemneho zaobalenia, mam rada uprimnost a priamociarost, aj ked jasne, niekomu to moze prist tvrde alebo drze. Chodim sa sem odreagovavat, zrelaxovat, odventilovat (asi ako ostatni) a som milo sokovana, ze niekto tu ma pekne slovo na mna. 😂 Dakujem. ❤️ To som fakt necakala. Kedze pisem reakcie, ake pisem. 😂
@miskakyska Cooo??? Jaaa? A to mas odkial? 😅 Ja som roky v tom, ze ma tu neznasaju alebo prehliadaju, ale nevadi mi to, i tak si idem svoje, pisem si, co a ako chcem, kedy chcem, nedbam. Citim, ze som tu za spam alebo vzduch (nemam pocit, ze by ma tu niekto registroval), ale i tak si tu napisem, co citim a chcem. 😂 Bez prikras a jemneho zaobalenia, mam rada uprimnost a priamociarost, aj ked jasne, niekomu to moze prist tvrde alebo drze. Chodim sa sem odreagovavat, zrelaxovat, odventilovat (asi ako ostatni) a som milo sokovana, ze niekto tu ma pekne slovo na mna. 😂 Dakujem. ❤️ To som fakt necakala. Kedze pisem reakcie, ake pisem. 😂
@heidi4 ja Ťa vnímam ako fajn osôbku 🤷 nevšimla som si doteraz od Teba nejaké urážlivé ani osočujúce reakcie..
@heidi4 ja Ťa vnímam ako fajn osôbku 🤷 nevšimla som si doteraz od Teba nejaké urážlivé ani osočujúce reakcie..
@miskakyska tak snazim sa neurazat, skor otvorit oci niektorym, a viem, ze po dobrotky to velmi nefunguje, jemne slova ich "nepreplieskaju" - neprebudia, preto radsej uprimne pisem, aj ked to mozno niekomu nepadne prijemne. Ale snazim sa byt samozrejme ludska, co to len ide. 😂 Dakujem pekne za mile slova. 🙂 Vazim si to. A autorke este raz sa ospravedlnujem za spamovanie 😅
Ty si naivná zlodeji znacit byt magnetom? 😂
Tak ak to bol ten silnejší magnet (nie ten čierny, ale taký, čo má lesklú kovovú farbu), tak na to som nedávno videl video, ako s tým otvárajú dvere.
Oni dajú jeden magnet na tenkú šnúrku so slučkou, to strčia popod dvere, a potom druhým magnetom presunú ten magnet, aby slučka bola na kľučke.
Potom potiahnu šnúrku a ak nie je zamknuté, tak sa dvere otvoria. Obyčajne to robia na hoteloch, ale možno to niekto skúšal… určite na YouTube nájdeš, ako to robia.
@bystrozraky nezamknute dvere otvoria platobnou kartou za 5 sekund. Nemusia sa trapit sluckami a magnetom. Vchodove dvere maju odspodu medzeru taku aby tam niekto vopchal magnet?🙈
@bystrozraky ja teda neviem, ale vchodove dvere doliehaju vo vsetkych smeroch k zarubni ;)
Takze len tazko popod take dvere prestrcis spagat s magnetom 🙄
@guudy presne to mi napadlo, že ako sakra sa dostane nejaký magnet popod zavreté dvere, alebo po celom obvode, keď priliehajú k prahu a zárubni, ešte aj nejaké špagáty či lanká, nejaká debilina

@heidi4 Povedal ti uz niekto, ze dost provokujes? 😉
@bystrozraky jaa?? Aaale kde. Ja som slusna, pokorna. 😂🙏🏻 Nekonfliktna, kamaratska. 😊😅