Nastal deň, keď sa viac neozval
Zazili ste uz niekto takyto rozchod? boli sme spolu nieco vyse roka, myslela som ze sme spokojni obaja aj ked nejake problemy boli ale...takto to skoncit? bez vysvetlenia, bez odpevede? uz su to 2 tyzdne co ani nenapisal ☹
@nikolka1986 Dakujem ti za povzbudive slova.. to som si vravela ked sa mi to stalo raz..no uz sa to opakuje zakazdym ako na kolotoci.. a zacinam byt tak nastavena..ze uz asi ked aj pride ten pravy, bude mat smolu, lebo uz mu ani sancu nedam :/ som uz z toho celeho tak znechutena :(
@susanne89 Tiež mávam takéto stavy ako chlapi občas. 😒 Jednoducho môže vypadať dobre, byť milý, ok, ale iskra tam nie je. Chémia nefunguje. Neviem to vysvetliť, ani ovplyvniť. Bohužiaľ. Čo viem ale na 100%, ak má chlap záujem, on si čas a spôsob nájde. Takže je zbytočné to príliš analyzovať.
@januska20 Ja mam 28 .. a mne ani tak nevadi v principe ten fakt a status, ze som sama, skor ten pocit obcas, ked cloveku chyba niekto ..taka opora v tazkych chvilach. Akurat som sem nedavno pridavala jeden prispevok ("Cítim sa strašne osamelo") bo mam teraz take tazke obdobie uz dlhsiu dobu a toto mi na tom teda vobec nepridava. Ono je to skor o tom, ze clovek ma vek, kedy vsetci kamarati ci kamaratky su zadaní, vydaté, ženatí, a nezavidime ani nic, priatelom doprajeme stastie aj vsetko... len my sme akosi osameli v zmysle, ze zrazu nie je ani velmi kam a hlavne s kym ist a zoznamovat sa.. aj preto obcas clovek siahne po nejakej zoznamke, z ktorej vyjdu takíto...hoci ja som aj nazivo stretla takych.. a nie jedneho.
@susanne89 no ale prečo si tieto veci neriešila keď si mala 20
@nikolka1986 ja nehladam playboyov ani nic podobne.. chemia ci iskra by mala byt, to je jasne..ja som ale stara skola a vazim si ine hodnoty vo vztahu..no hold.. dnes je doba, kedy také muži akosi neocenia.. a aj vo svojom okoli co poznam ludi ci muzov ci zeny a kamosky.. tak take, co spali s kazdym druhym su zadane, vydate a normalne, mile, skromne a uprimne baby a fakt krasne kocky su same a nejedna sa stala obetou takychto blbcov podobne ako ja.
@germaniawerks ked som mala 20 mala som vztah..ktory trval potom 6 rokov. A odvtedy proste na koho natrafim, tak je to takyto blb.
"Mňa tiež priťahovali zlí chlapci, ktorí nerobili to že sa neozvali, ale podvádzali jedna radosť. Chémia bola pre mňa dôležitejšia ako použiteľný chlap do života, nakoniec som skúsila úplne inú osobnosť, chémia nie je taká že padám do kolien, ale mám chlapa ktorý mi rád pomôže, navarí,"
no tak pravdaže lebo každá bežná ženská, kým je mladá sexi atď .,no tak má čas. A preto chce aby chlap bol zaujímavý a sexi a chce prežívať veci a miluje porovnávať sa s druhými ženskými, lebo proste si verí. A jak postupne sa mení a starne, prichádzajú nové mladé ženské atď atď., ktoré ju vytláčajú, no tak potom už chce dačo zaistenejšie, to znamená podchytiť si stáleho partnera, ktorý jednoducho nie je až taký kvalitný, ale má ho istého, lebo druhé ženské ho až tak veľmi nechcú. Je to jednoducho spôsob, jakým ženské v tom chode života postupne menia svoje preferencie. A tá skrytá pravda v tom je tá, že bohužiaľ ich nemenia preto, že idú nahor, ale pretože idú nadol v tom živote.
@modrarybka Po prečítaní som si povedala, že som to nežiala. A keď som zapátrala v spomienkach, tak som to vlastne zažila. Mala som 18. A tiež sa mi viac neozval. Povedal mi to jeho najlepší kamarát, ktorý bol v tom, že sa so mnou rozišiel fér, lebo si našiel inú. Sám ostal šokovaný, keď videl, že ja vôbec netuším, čo sa stalo a prečo sa viac neovzal. Dokonca som ani nevedela, že je koniec, nakoľko to na koniec nevyzeralo. 😀 A teraz som tomu rada - veľmi. Určite by nebol ani z polovice taký dobrý, ako môj manžel. 😉
Ono ked sa tak zachova 18 rocny chlapec.. tak ok..ale tento ma 29. Ten predtym mal 30, iny zas 28...clovek by cakal ze je to vek, kedy aspon trochu rozumu maju..aspon na to ze je fajn informovat druheho, ze s nim koncim :D
"ked sa tak zachova 18 rocny chlapec.. tak ok..ale tento ma "
práve naopak tak sa chovajú 18r dievčatá a nie 18r chlapci. tí sú ešte naivní, zaostávajúci za svojimi rovnesníčkami čo sa týka skúseností v láske. keď máš trebárs 25r chlapa kt sa zachová povedzme k expriateľke že ju nechá, tak je to preto lebo voľakedy predtým, keď bol ešte malý naivný, sa tak chovalo voľajaké dievča k nemu. Jednoducho chlapi iba kvázi zrkadlia to čo ako prvé začínajú dievčatá. Tým hybateľom našej súčasnej vzťahovosti, lásky, partnerstva -sú ženské, a láska je presne taká, jaké sú ženské.
@germaniawerks No to je fajn, lebo ja som normálna, uprimna a mila baba a ak si s niekym nieco vobec zacnem, tak s tym, ze hladam trvaly vztah, nie len prechodnu stanicu alebo nieco na zabavku ako to robia chlapi, vyuzit, pouzit a odkopnut.. resp ani neodkopnut.. len nechat tak.. Tym nehádzem vsetkých do jedného vreca, písem len o mojich skúsenostiach, viem, ze aj zeny sa niektoré tak spravaju voci chlapom. ;) A mimochodom, moje preferencie su take ake boli vzdy.. hladam trvale hodnoty tie som vzdy hladala... ja som v tomto bola vzdy stara skola.. len mam pocit ze cim som ja starsia, tak o to viac stretavam chlapov, ktorí by sice vekovo mali byt uz vyzretí, no opak je akosi pravdou . zial.
"viac stretavam chlapov, ktorí by sice vekovo mali byt uz vyzretí, no opak je akosi pravdou"
u mužov nejestvuje niečo také ako vyspelosť. tým pohlavím kt kráča sú ženské- raz chce chlapa takého typu, neskôr sa to zmení. muž chce ženskú stále rovnakú.
to že pred 100 rokmi chlap už v 20r bol zodpovedným otcom pracujúcim v podniku svojho starého otca nebolo preto že by vtedy chlapi boli vyspelejší. Ale pretože jednoducho vtedy sa išla taká životná stratégia. A naopak máš kultúry a spoločenstvá na svete kde chlapi aj v 60r sú svetobežníci, dobrodruhovia neusadení, milujúci sa s neznámymi ženskými. To opäť neni vecou vyspelosti. Ale zabehnutej životnéj stratégie. A tú stratégiu určujú ženské - myslím tým väčšinové ženské ktoré ostatné ženské napodobňujú. Ked ženská si hladá chlapa na rodinný život už vo svojich mladých pevných plodných povedzme 18 rokoch - no tak chlapi reagujú tak že sa ponáhľajú byť zodpovední pracovití otcekovia. A naopak keď máš ženské ktoré bežne riešia povedzme až okolo tricinky, kedy už jednoducho tá hlavná plodnosť sa spotrebovala, no tak chlapi opäť len zrkadlia túto situáciu. To znamená, mám priateľku 20ročnú, ona chce ďalej čakať, nechce decká nechce rodinu, no tak nevadí mi to, ale potom keď už má tricinku, no tak sa nepretrhnem s ňou ženiť + ďalšie veci. Jednocho prirodzene sa ukončí vzťah, vychodí sa, s tým že ide skrátka sa ďalej zas nové veci.
Zažila dotyčný sa javil ako správny chlap my sme sa len stretávali no očividne mal záujem potom z ničoho nič sa odmlčal dôvod dodnes neviem zľahla sa po ňom zem . Neskôr sa odsťahovali z mesta aj s rodinou. Chcem tým povedať že chlapi asi nepotrebujú nič vysvetľovať. Viem, ze ťa to mrzí no nezaťažuj sa tým príde ten pravý uvidíš 😉
prechadzam si uplne tym istym. myslela som ze konecne normalny chlap. boli sme spolu rok .prestal sa ozyvat a ignoroval aj moje spravy, najhorsie je ze to neurobil raz ale pomerne casto a dokonca ma obvinil ze sa mam ozyvat ja ze si sa to mozem sama.pocas vztahu ma kamaratom nepredstavil-vraj ziadnych nema(teraz viem ako si kazdy vikend chodi so skupinkou ludi na hory) rodine ma ani len nespomenul.myslela som ze ked mal predomnou len jeden dlhy vztah tak asi to bude tym. ale ked vidim co nastalo po rozchode bez spravy vysvetlenia. a teraz je na exotickej dovolenke ked so mnou vraj nemohol byt ani cez vikend lebo musel byt s rodinou tak vidim ze ma len klamal a nikdy nemiloval. co uz bola som blba.jasne najradsej by som ho vymazala zo zivota lebo si nezasluzi nic ine. tak dufam ze sa mi to podari a coskoro prijde nieko normalny 🙂..takze nestracajme nadej- takyto psychopati nakoniec aj tak nedopadnu v laske uspesne pretoze vedia len brat.

@klya Nie nešla, ide o to, že zakazdym narazim na blba, ktorý nema ani tolko guráže, napisat jednu spravu ci sms a povedat, vies co , niekoho som stretol, uz sa nechcem stretavat alebo pisat. Ved ok, zivot ide dalej, ale mam pocit ze zakazdym su to tupci, co sklopia usi a stiahnu chvost. Proste aspon viem, ze chyba je v nom, aj to ze sa vratil k byvalke, nasiel si inu ci cokolvek je aspon dovod..ale nie proste bum..ozvem sa raz za dva dni..raz za tyzden a uz nic. a ani bu ani mu..ani dovod ani nic. a ty sa aj zblazni. .a najlepsie je ked povie potom ze ani sam dovod nevie.. :( ach