Naštval ma muž
Včera ma naštval muž. Mal vypité. V poslednom čase to už preháňa. Neviem ako už naňho. Mam prestať mu variť, prať, kým si nestúpi do svedomia? Lebo už neviem. Ale ani neviem, či by to pomohlo. Lebo jemu to takto vyhovuje. Nezakazuje mu piť, ale znížiť to množstvo.
Ale k veci. Keď ma vypite, potom zvykne mat také hnusne poznámky, čo ženu riadne zabolí.
Upravovala som svoju fotku, zo srandy, že ako budem takto vyzerať. Ukázala som mu to a mi hovorí: Tak potom som ho s takým spôsobom oklamala predtým ako sme sa naživo stretli. Lebo skutočnosť bola iná. Vyznelo to tak, že sa sklamal, že som není ako na fotke. (Fotky som neupravovala, vyzerala som ako v skutočnosti. Boli sme väčšinou na party a vtedy si viac dá človek záležať na vyzore ako v bežnom dni🤷♀️). Ta jeho reakcia sa ma doktla, ako keby mi slapol do srdca. Aj som plakala. Hovoril mi, že on to tak nemyslel, že to hovoril len zo srandy. No ale to tak vôbec nevyznelo. Teraz sa s ním nerozprávam.
Minule mi zas povedal, čo mu neviem zabudnúť. . Aj vtedy som sa s ním pár dní nebavila. Hovoril mi: Nejak ti zadok narastol( mám 55 kg), radšej ten tuk, by ti mohol íst hore - do pŕs. Na prsia som veľmi citlivá, nie som s nimi spokojná. Nemám ich veľké. A keď mi také povie, tak už všeličo mi beha v hlave,ze je nespokojný co ma, chcel aby som mala väčšie prsia,no žiaľ musí sa zmieriť tým, čo mám ja. Kebyže mam peniaze, idem na plastiku
Čo si o tom myslíte? 🤷♀️
Ale pochváliť to nepochvali.
Co si o tom myslite?🤷♀️
Alkohol mu pomaha zabudnuť na problémy.Ja som si myslela že problémy sa majú riešiť a nie zabudať alkoholom.Problém pokiaľ nevyrieši bude vždy problémom to si ho počka čo jedine robi zlé že ako pišeš penazi na zvyš nemate a ON pije.Pitie alkoholu a piva je dosť draha zaľuba ved to stoji koľko.Ked bude popijať pravidelne uvidiš koľko penazi vám bude chybať a nehovoriac o tom že dieťa uvidi tak otca a ty muža.Utešovať sa že by sa to polepšilo no pochybujem.Ak by ti tu napisala nejaka žena do fora ako začinal piť jej muž a ako to zistila tak zistiš to že čo tvoj muž už alkoholizmus je.Pišeš ked si vypije je zlý no aby neskor k alkoholu ťa nezačal biť, robiť zle a potom už ked na to prideš bude neskoro.Utešuješ sa je to sice fajn ale sama vydiš že ten problém tvoj muž má.Alkohol a hádky pre alkohol sú v rodine ako aj žiť s alkoholikom peklo nielen pre teba ako ženu ale aj ako pišeš mate dieťa.Nikdy by som nežila s alkoholikom aby sme trpeli všetci aj deti aj rodina.Mala som takého nevlastného otca najprv to začalo len pivom potom dvomi tomi potom alkohol aký existoval a nakoniec s neho bola troska samozrejme nikdy nezabudol robiť peklo mňe ako nevlastnej dcére.Nikdy nedovoľ aby tvoj muž vašim deťom zobral detstvo že by sa museli pozerať na opitého otca.Držim ti veľmi palce aby sa ti to podarilo čim skôr vyriešiť.
Jhaaaj to aj mne raz povedal ze vetsie kozy keby som mala ze bol by spokojnejsi a ja ze heeej pravda...ale aj ty keby si mal vetsieho ch...a bola by som spokojnejsia a omnoho viac ☺ a odvtedy milujem tvoje kozicky take fajne do rucky a uz zadnr mudre recicky...ak nieje spokojny mal hladat inde...ja sa nedam..a on to vie...
chlapovi zakáž piť. To je jediná cesta.... Môj chlap keď vypije pivo tak mu to otĺkam o hlavu pekne dlho.... žiadne pivo, ani kvapku vína.... Ak chce takto žiť tak môže, ale nie pri mne.... Ja takého chlapa nepotrebujem. 😉
Nebuď urážlivá. Viem že ťa trápia nie moc ukážkové prsia, ale tak to býva po pôrodoch.... A plakať už vonkoncom nie... Veci ber viac s nadhľadom....Kým nejde o život - nejde o nič...😉
@tanaxxx dala muzovi na vyber, bud zacne riesit problem s alkoholom alebo sa rozlucime
@tanaxxx Ja by som mu povedala....No vieš čo zlatko...ja mám malé kozy? Ty máš malého vtáka a nenariekam neustále...
@tanaxxx tak nieje s niečím spokojný, šťastný, má zlý vzor od rodičov,kde v akej spoločnosti vyrastal?nikto nezačne piť len tak pre nič za nič...
@carrot_apple tak ona asi neplní nejaké jeho potreby a preto chlasce? No mne sa sníva čo tu čítam. Tak muž sa chová ako debil a už bude asi úplne zo seba handru robiť. A on plní jej potreby či cely svet sa točí iba okolo mužskej riti? On sa ozere a cela starostlivosť o dieťa je na tým pádom na nej a on je ešte asi chudák nešťastný 😂 a dieťa bude mat aký vzor v takom tatkovi? Budú riešiť problémy spolu tak, že sa budú ožierať?
@carrot_apple rodičov ma ukážkových. Otec nepije,Stará sa o rodinu. Povedala by som ukážkový chlap. Môj je iný, by som povedala opak jeho.
@0kristina0 dám mu ultimátum už. Nebudem to odkladať. Lebo sa to len naťahuje. Ale keď mu hovorím, aby pil menej tak sa ešte urazí, že on zarába a robí čo chce☹️
Autorka to akože vážne? On zarába, tak si robí co chce? Normálne mi ťa je ľúto s takým žiť. A nepramení to nízke sebavedomie, ktoré máš aj vdaka nemu? Nebola si pred tým viac sebavedomejšia, než ste sa spoznali?
Nie je toto video tak trochu o ňom?
https://www.youtube.com/watch?v=pZzSOroTayc@tanaxxx pokym si on sam neuvedomi, ze ma problem tak ti nepomoze nic, ani mu dat ultimatum
@tanaxxx ako často pije? Možno raz mesačne by som tolerovala. Samozrejme jedine že by nacengany išiel spať a bol by kľud.
Ja som vyrastala v rodine alkoholika, takže u mňa by aj tá mesačná tolerancia bola v prípade, že by to bol ináč super tatko a manžel a neopijal sa pod obraz boží.
Akože aby sa takto chlap správal ku mne? Nech zabudne, hneď by to mal opätované aby sa zbadal aký vie byť nepríjemný, kokos nechápem čo niektorí dokazujú 😀

@tanaxxx 🙂 to som si hovorila aj ja kedysi za mlada. A ked nasa kriza vrcholila a ja som si spocitala, na com financne som a ake mam moznosti, lepsie by bolo obesenej mysi v komore ako mne. 😁
Odvtedy odporucam nikdy si nehovorit carovne zaklinadlo “Az take sa u nas nebude, nebude to take zle, nie u nas, on taky nie je, toto sa nam nestane...” a dalsie varianty tohoto zaklinadla. A odporucam tajne sporit aj zenam v stastnom manzelstve.
Nikdy nevie, co sa zvrtne a ostanu jej oci pre plac.
Alebo, ak sa rodina ocitne v tiesni, vytiahne financnu pomoc ako kuzelnik z klobuka.
Oboje je prospesne.