icon

Návrat k ex

anita6666
6. jún 2018

Skúsili ste to? Ako ste si nasli k sebe cestu? Kto koho kontaktoval a ako často? Ak ste mali len sex s ex mali ste nejake dohodnuté pravidlá? Ak ste opäť skúsili získať ex,ako sa vám to podarilo reálne skusenosti by som s rada precitala.

Strana
z2
marvin1234
6. jún 2018

Ahoj, ja som to skusila po jeho nevere, ale nedokazala som mu uz verit, bolo to trapenie pre neho aj pre mna, lebo sa striedali chvile v pohode s depkou z toho co urobil. To je ale iba moja skusenost, totiz urcite su zeny, ktore dokazu odpustit a zabudnut. Ja dnes uz viem,ze bola chyba vratit sa pretoze som nedokazala odpustit a to nie je fer. Bud sa nevratit, alebo uz nevytahovat co sa stalo.
Pravidla sme nemali, len si musel zrusit pokec lebo tam si ju nasiel, dnes viem ze kedze som ho o to musela poziadat tak to bola chyba. Hned po dalsom rozchode sa tam vratil a vratil sa aj k stretavaniu s nou.

marvin1234
6. jún 2018

Inak kontaktoval on mna, ale nikdy mu to dlho nevydrzalo...vyvolaval, vypisoval kym som ho odmietala a ked ma nalomil, tak zasa kaslal na to.

deti95060810
6. jún 2018

len raz som sa vrátila k ex. po týždni som to oľutovala a po 2 mesiacoch načisto od neho odišla... nič pre mńa vrátiť sa k ex. Jeho chyby tam boli stále, aj ke´d sa snažil, ale nešlo to...odvtedy sa o neho nezaujímam a viem že ma nenávidí. nekomunikujeme spolu niekoľko rokov...

deti95060810
6. jún 2018

spolužiačka mala s mm syna, ale rozviedli sa...po čase sa dali spolu dokopy, mali ďalšie dieťa, kúpili dom, spravili nejakú rekonštrukciu, on bol na protialkoholickom, a žijú...chodia spolu s deťmi kde kade.... druhé dieťa už bude mať 10 rokov...
asi to závisí aj od povahy ľudí..

kiwi3
6. jún 2018

poznam pripad, ked sa z rozideneho paru nakoniec stali manzelia. zavisi preco a ako sa ludia rozisli. ak ale len dufas, ze z toho tvojho bude nieco viac, tak to je skor vynimocne. vacsinou to sklzne to doho isteho a zase sa velmi skoro vynori rovnaky dovod na rozchod.

titla
6. jún 2018

Poznám pár, ktorý sa rozišiel po 7 rokoch, lebo baba chcela viac – manželstvo a dieťa. Chalan sa necítil pripravený a ani nevedel povedať koľko na „prípravu“ ešte potrebuje času, tak sa rozišli. O niekoľko mesiacov prišiel za ňou s tým, že si uvedomil ako ju ľúbi a nechce byť bez nej. Do roka sa vzali a mali prvého syna. Teraz sú manželia už vyše 10 rokov a zatiaľ im to klape.

S kamarátom sa rozišla baba po 5 rokoch z rovnakého dôvodu – chcela viac a on sa na to necítil. Ešte niekoľko mesiacov spolu nezáväzne spávali ale ona potom stretla svojho súčasného muža, a toto „friends with benefits“ ukončila. Doteraz majú medzi sebou priateľské vzťahy, nekontaktujú sa navzájom, ale keď sa stretneme raz za čas ako partia nemajú problém spolu komunikovať. Ona je šťastná mama dvoch chlapčekov a on doteraz nie je pripravený na niečo viac...

dada_99
6. jún 2018

@titla niektore tie pribehy su tak krasne! 🙂 😉

0silvia0
6. jún 2018

@dada_99 krásne až na to priateľstvo s výhodami. Tomuto fenoménu zasa ja nerozumiem, ja som totižto ťažko staromódna 😎

dada_99
6. jún 2018

@0silvia0 priatelstvo s vyhodami som presne nemyslela za krasne.. mala som na mysli to, ako si niekedy ludia uvedomia to, ze spravili chybu a jednoducho sa vratia k tomu ex...

0silvia0
6. jún 2018

@dada_99 ale jasné, ja to chápem, ale jednoducho v tomto peknom príbehu mi táto jedna zložka prekážala tak som ju potrebovala okomentovať (nedalo mi), pardon 😇

dada_99
6. jún 2018

@0silvia0 v pohodicke, nic sa nestalo... len som nechcela aby doslo k nejakemu nedorozumeniu a preto som to radsej vysvetlila co som mala na mysli..

littleslovak
6. jún 2018

Podla mna zalezi na dovode rozchodu ako tu uz bolo pisane... su veci co sa skratka nezmenia a ludia sa menia naozaj len malokedy a tazko - inak ty nikoho nezmenis pokial to on sam nechce. A inokedy chcu veci len cas...za mna osobne ale vztah s ex nie. S byvalym sme sa pred definitivnym rozchodom rozisli uz raz hoci len na kratko a uprimne cely ten cas medzi tymi rozchodmi bolo trapenie, ale vsetko zle je na nieco dobre a som poucena zo zivota.

blackgirl1
Autor odpoveď zmazal
jeltica
6. jún 2018

Ja som to spravila pred tym ako som stretla svoju terajsiu polovicku a hodnotim to ako chybu. Viem napriklad, ze su pary, ktore sa rozviedli a potom sa k sebe vratili a uz spolu zostali, akosi im to lepsie fungovalo ked nemali pocit, ze spolu su preto, ze sa zobrali a prakticky "musia" ale preto, ze chcu. U mna to fungovalo nejaku dobu, dva mesiace sme vydrzali v pohode a potom to zase zacalo upadat tam kde sme boli pred tym a zacali sme sa hadat kvoli tym istym veciam takze sme to uz potom ukoncili na dobro, teraz uz prakticky nie sme ani v kontakte

wiw8
6. jún 2018

Ja som si s byvalym k sebe tiez nasla druhykrat cestu, bolo to pekne, mile mala som pocit, ze je to uplne super, ze uplne ine ako prvykrat, ale casom som prisla na to, ze ludia sa nemenia a opat po nejakom case sa ukazal, cize pre mna to bola strata casu

anita6666
autor
6. jún 2018

@wiw8 a ako ste sa dali dokopy? Postupne alebo ste do toho rovno vhupli?

nikca101
6. jún 2018

@anita6666 tak ja som sa dala tiez z byvalym dokopy znovu po tom co ma podviedol a bolo to teda z mojej iniciatívy lebo mi bez neho zivot prisiel uplne onicom (mala som vtedy 19 :D) tak som ho kontaktovala a navrhla ze sa budeme nezavazne stretavat kedze som vtedy bez neho nevedela zit a musim povedat ze to bolo to najlepsie rozhodnutie co som v zivote urobila pretoze uz mi potom spadli ruzove okuliare a zacala som si skutocne vsimat aky je to debil a v priebehu 2-3 mesiacov takéhoto stretavania som sa od neho uplne odmilovala a povedala som si ze radsej zit cely zivot sama ako s nim :D a o pol roka neskor som stretla svojho manzela a uz sme spolu stastny skoro 7 rokov 🙂

lenka1993
6. jún 2018

Ja a moj manzel sme taka pubertalna laska este. Chodili sme spolu cca pol roka. Potom sme sa na 8 mesiacov rozisli a teraz sme spolu uz 8 rokov s toho 5 rokov manzelstva 😊

kmysiakova
6. jún 2018

Najprv sme boli spolu rok a pol, rozisli sme sa lebo sme si nerozumeli. Zacal pisat on mne a snazil sa o mna bojovat, zacali sme sa stretavat a asi 3 krat sme spolu spali ale za kazdym som odmietla vztah. Teraz spolu byvame, cakame synceka, sme stastny a lubime sa velmi ❤ asi nastal cas kedy sme uz na seba pripraveny 👨‍👩‍👦

rakywanda
6. jún 2018

sex s ex?????? To radšej mrkvu z jednoty 🙂

twiggi_veggie
6. jún 2018

Ja som sa s priatelom rozisla pred siedmimi rokmi po par mesacnom vztahu kedze sme sa k sebe nejako nehodili, kazdy z nas bol niekde inde, ja som bola zasnivana 19tka a on zacal akurat dobre zarabat tak bol brutalne namysleny frajirek ... tak sme sa rozisli s tym ze to nefunguje. Nahodou sme sa stretli po dvoch rokoch a nejako sme si tak sadli ze sme sa hned dali do kopy .. za tie dva roky co sme sa nevideli sme obaja dospeli. Teraz sme spolu 5 rokov, mame dcerku, domcek a planujeme svadbu. Milujeme sa uplne najviac a je z neho idealny partner a otec .. len kazdy z nas potreboval dospiet 🙂 takze podobne ako @kmysiakova 🙂

anita6666
autor
Autor odpoveď zmazal
juliet86
24. jún 2018

@anita6666 a naco chces byt ty s nim???? ma priatelku??? preco di nenajdes normalny vztah? posobi ako totalny pako. viac nam opis o vasom vztahu dlzke vztahu co sa stalo atd... znie to nezdravo a zle. takto zdrave vztshy nevyzeraju. uprac si v hlave. pouc sa a chod dalej

kiwi3
24. jún 2018

@anita6666 chlapec si uziva, ze ma dve a z teba len robi debila. to ti nevadi?

anita6666
autor
24. jún 2018

@kiwi3 prečo debila? To prišlo samo,nikto nič neplánoval....

anita6666
autor
Autor odpoveď zmazal
kiwi3
24. jún 2018

@anita6666 lebo ti tlaci do hlavy veci, ktore sa jemu hodia. vyznieva to, ze s nim bud velmi chces byt alebo len velmi chces, aby ta chcel. a ani jedno nie je dobre. mala by si to ukoncit, ale to vies nalepsie ty sama

anita6666
autor
Autor odpoveď zmazal
kiwi3
24. jún 2018

@anita6666 a naco si ho potrebovala kontaktovat? cize len potrebujes dosiahnut, aby sa na teba znova namotal a ty si sa citila milovana. cize ho nechces ale ani s inou byt nemoze. to je fakt super, ale tak asi mas este malo rokov. v kazdom pripade to ani pre jedneho z vas troch nie je vztah do buducna. cim skor to skonci, tym lepsie

anita6666
autor
24. jún 2018

@kiwi3 poslala som ti spravu

Strana
z2