icon

Návšteva u sestry

26. dec 2022

Bola som s dvomi deťmi 1ročným a 4 ročným u sestry na návšteve, zároveň tam bola aj švagriná s dvomi deťmi podobný vek. Sestra býva sama so svojou 12 ročnou dcérou v dome. Majú tam len obývačku a hneď vedľa ich spálňa plus je tam izba neobývaná nezariadená, skôr sklad nepotrebných vecí. Jej dcéra svoju detskú izbu nemá. Deti sa hrali, pobehovali a išli k nej do otvorenej spálne, kde videli veľkého plyš.macka. Tak sa tam na krajíčku spálne hrali všetky deti. Po 10 minútach ich sestra vypakovala von zo spálne so slovami že tam sa hrať nebudú. Celkovo bola na naše deti nepríjemná. Napríklad môj najmenší ročný syn sa priblížil ku stromčeku chcel si chytiť guľu a ona hneď, aby to nechal na pokoji a potom už mne, aby som si na neho dávala pozor, že sa to nesmie. Len tak, som sa spýtala, či bude zariaďovať dcére detskú izbu a hneď podráždene, že nie je z čoho. Pritom handre jej kupuje len značkové, tak isto aj sebe a veľa takých nepotrebných vecí. Po chvíli sa jej to rozležalo v hlave a začala nepríjemným tónom o tej detskej izbe, že nechápe také otázky a že sa to schválne pýtam a detskú izbu nepotrebuje a bla bla bla. Pritom som sa to spýtala len tak, na margo toho, že sa teda decká nemali kde hrať, keď v spálni, kde má hračky jej dcéra nemohli. Máme k nej ísť na Silvestra ale zvažujem po tomto, že radšej pre dobro detí nepôjdeme. Bola na ne dosť nepríjemná a ktovie aká by bola ak by tam boli samé. Na jej dcéru sa aj oplzlo vyjadrovala. Chcela si zapnúť PC a že dop* čo s tým teraz otravuješ chceš aby sa to pokazilo? Odmietli by ste po tomto návštevu na Silvestra?

Strana
z10
matussara
28. dec 2022

Naco jej cela rodina pomahate? Na to si dajte vy otazku. Podiel, atd. Berie kolko vy davate. Neberiete ju tak trochu ako obet, kt. Treba zachranovat?

matussara
28. dec 2022

Prestante to robit a lutovat ju. Cloveku sa to nezda, ale zneuziva. Kolko ludi ma malo a nestonaju. To sa da vycitit, kto naozaj nema. Pokora tam je

matussara
28. dec 2022

Ked zadzuje veci, lipne na minulosti. Mozno by ste zistili, preco tie veci nevie pustit. Kolko ludi sa nevie pustit oblecenia...lebo maju prazdnotu v sebe

matussara
Autor odpoveď zmazal
matussara
28. dec 2022

@terezka1947 dom je darovany. Nieje co predat. Ci?

matussara
28. dec 2022

Spytajte sa seba...Co chcem ja...zneuziva ma sestra? Na to stavajte. Zabudnite na hlavu a presvedcenia....
Ved sestra....
Treba pomahat....
Mame si pomahat....a ine bludy.
Pomoct ano, ale s hranicami a jasnym pohladom

autor
28. dec 2022

Neterka mi poslala foto z internetu že by to veľmi chcela zapáčilo sa jej to, vraj dala by si tam náramky a náhrdelníky

Ja by som jej to aj kúpila ak zistím,kde sa také kupuje, ale že by to nemala kde mať

zemiakovysalat
Autor odpoveď zmazal
autor
28. dec 2022

@zemiakovysalat marketplace? Pozriem aj bazos

kamatopo
28. dec 2022

Tento kozmetický stolík kúpiš v ktorom kolvek nábytkarstve. My sme ho na Kondela. Ona je teraz vo veku kedy sa už s rovesníkmi porovnávajú . Vidím to na mojej dcére ,je tak isto stará. To že vy jej to chcete kúpiť je chválihodne no ale aj smutne ,že to nemá v konečnom dôsledku kde dať. Sestra namiesto skladu zbytočných rarohov by mala všetko vychádzať a spraviť dieťaťu izbu. Ak ste jej ten dom podpísali tak na ňu pritlačte. Kedy si to dievča užije detstvo? Keď za pár rokov odíde niekde na privát? Potom bude mať len trpkú príchuť a nedobre spomienky.

sendricka
29. dec 2022

Ale aj malá mi príde, že vie na akú strunu zahrať…
To ktorému dieťaťu napadne posielať takúto vec svojej tete? Nemyslím to zle len to poznám, nepríde mi ok aby takéto niečo žiadalo dieťa od niekoho iného ako od rodičov.

sarahh09
30. dec 2022

@katkami123 Ja som nič také nepísala aby jej dala peniaze alebo niečo iné.
Niekedy stačí sa porozprávať a podporiť človeka.

matussara
30. dec 2022

@sendricka no nemusi to byt velmi z jej hlavy. Mozno len sa zdoverila...a autorka hned zvazuje kupit

katkami123
30. dec 2022

@sendricka
Nj, ten stolik stojí tak okolo 150€

daaaaaska
27. apr 2024

Ahoj autorka práve som prečítala celu diskusiu chcela by som sa opýtať čo sestra a neter?urobila jej tu izbu?už ma 14 rokov snáď nespava ešte s mamou spolu🙂

Strana
z10