Nažívanie so svokrovcami
Ahojte zienky mamičky. Ani neviem s čím presne na srdci tu píšem. Možno naozaj len o podporu a nádej..
Totiž s manželom a 9 mesačnou dcérkou zatiaľ bývame u jeho rodičov kvôli stavbe nášho domčekaVztahy nie sú zlé ani ružové ale v celku dobré no snazime sa (Máme svoju len jednu samostatnú izbu)
No a teraz tie čo ste boli alebo ste v podobnej situácii ako ste sa cítili resp bolo vam príjemné ked vasa svokra kvázi odpovedá za vás? Alebo hovorí o vás za vás? Alebo tiež odpovedá za vas na veci ohladne dcérky po pripade vašej rodiny? Neviem napr. A už ma zúbky? Ano ano tri dolu aj hore jeden a ako spinkava akási je na spinkanie a urob papa tete atd atd.. Aj ked ste prítomná? Aspon jeden z nás z manželom prítomný?
napríklad včera prisli k svokrovcom len tak na kávu susedia myla som riad dcerka mi bola pri mne s babkou- svokrou. Do toho prisla ta suseda a tedaviedla dialóg so svokrou o kade com však klasika tiež zabrdli na tému. Vnúčatko a my.. A ja teda neviem ale akoby som vedla nich ani nestala alebo vlastne to nebolo ani moje dieťa. Nehovorím ze nech je ticho alebo čo ale tak.. Nech vraví nech sa rozpravaju stretávajú všetko ..No ale veci ktore sa nas týkajú a ja som tam alebo čosi by bolo fajn keby nechala na nas nie? No cítila som sa dosť nepríjemne.
Nič.. Zvládneme to dáko ☺

@zuy1293 oj vidim ze si zijeme velmi podobne situácie.. Dokonca aj opis tvojej svokri aj svokra na tých mojich z väčšej casti sedí 😀😜 už veru len to vydržme.. No dakedy je to fakt ...na nič no snad sa nám tie vztahy prilis nepokazia kym budeme takto priveľmi spolu..