icon

Názor na mňa

stanostano1
22. jan 2023

Dobrý deň,chcel by som požiadať o názor na mňa či som naozaj človek ktorý si zaslúži nálepku vypočitavec. V skratke by som približil problém. Vlastním byt,v ktorom žije moja matka,druhý byt vlastním spolu s priateľkou. Ja som bez deti,priateľka deti ma,no nebývajú spolu s nami,už sú dospelí. Problém medzi nami nastal po návrhu priateľky na sobáš,ktorý som ja dočasne odmietol. Navrhol som iba spolužitie s následnou dohodou,v prípade mojej smrti moja polovička bytu ktorý vlastním s priateľkou pripadne jej, v prípade jej smrti vyplatím 50% z ceny nášho spoločného bytu jej dedičom. Peniaze ktoré máme teraz v hotovosti budú spoločne, na spoločnom účte. Byt ktorý vlastním ja a býva v ňom moja matka chcem vynechať z našej dohody. Toto moja priateľka odmietla,že ak nebude sobáš nechce žiadnu dohodu,čo jej slúži k cti. No pri každom našom konflikte ma označí za vypočítavého človeka. Myslíte že je to tak?

Strana
z4
stanostano1
autor
22. jan 2023

@kassandra25 aké nadávky máš na mysli,taras a nevieš o com hovoríš, ako som už napísal neprispievajte..

mackamizjedlaskrec
22. jan 2023

@stanostano1 no tak teba ani za kamosa .prilis rozmyslas !

kassandra25
22. jan 2023

@stanostano1 na myseľ mi prisiel ten vypocitavec. Táram jedine po tebe. Pri tvojom prístupe mozes byt veľa razy nepochopený

kittykat22
22. jan 2023

@stanostano1 ked pises anonymne tak by si mohol napisat, aky je dovod, ze chces byt pre mamu vynat z dohody? Za tym musi nieco byt. Chapem, co chces spravit, dostal si aj odpoved ako sa to da pravne osetrit - ale preco ten byt mamky chces davat bokom?

danka808
23. jan 2023

Tazko povedat ako to je realne, toto je len jeden uhol pohladu. Myslim si, ze najlepsie urobis ak sa to priamo jej opytas, ze preco take oznacenie, ako k tomu prisla.
Ak teda ta to tak trapi. Lebo ja by som si z toho nerobila vobec tazku hlavu.

nicegirl369
24. jan 2023

@stanostano1 vypocitava je bohuzial ona. Teba sa snazi vmanipulovat do role, aby si uveril, ze problem je u teba, aj ked logiku to ziadnu nema. Nemas dedicov a tak chce aj byt, ktorom je tvoja mama ziskat pre seba a svoje deti, aj ked na neho ziadny ci uz pravny ani moralny narok nemaju. To je cele.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
mydlinkam
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4