icon

Názor na priateľové slová

24. nov 2020

Dievčatá ako by ste reagovali na slova od priateľa, ktorý Vám vykričí, že keby v tom čase čo bol s bývalou a ju poslal do pice, a keby som bola na jej strane ja, tak by aj mna vtedy poslal do pice. Ju vtedy nechal, lebo sa jej nechcelo robiť a bola lenivá, zanedbávala sa a je pravda, že ja sa veľmi vrtam v jeho minulosti.

adusa1987
•
24. nov 2020

A preco riesis minulost? Vypovedalis te si co bolo a teraz hruba ciara a hladim do buducnosti...mi o sebe vieme vsetko ale co bolo bolo neriesim...zijeme pre seba a pre nas zivot nie pre minuly zivot

zuzubb007
•
24. nov 2020

presne riešením minulosti si to len pokašleš tomu veru, čo bolo bolo aj tak sa to nezmení, treba si užívať život a myslieť a plánovať dopredu, ktorý chlap by chcel počúvať vypočúvanie z minulosti taktiež by sa to asi ani tebe nepáčilo keby chlap s tým otravuje, jediné čo tým dokážeš je pokaziť si vzťah

thoughtfulweirdo
•
24. nov 2020

Moc nerozumiem, co pises, ale tak je logicke, ze ked mu vadila jedna leniva, vadila by mu aj druha leniva. Ci preco mas pocit, ze s tebou v rovnakej situacii by sa nemal?

deti95060810
•
24. nov 2020

napísala si to dosť "nezrozumiteľne"...
Ak niekto rozpráva so mnou týmto slovníkom asi aj on patrí tam, kde posiela ostatných...😉

bodka70
•
24. nov 2020

tak mne by vadilo hlavne to vulgárne vyjadrovanie tvojho priateľa, ale to som ja, zjavne to podaktorým nevadí.

majkeel
•
24. nov 2020

@bodka70 Ked sa niekto vytrvalo, ale velmi vytrvalo nastojcivo a neprijemne neustale vrta v minulosti, do ktorej ho nic nie je, neda pokoj, kym vsetko nevytiahne a potom detaily vykrikuje v hadkach, tak vela normalnych muzov zacne nadavat...
Autorka si koleduje o rozchod ...

bodka70
•
24. nov 2020

@majkeel , to, čo vie niekoho vytočiť a ako veľmi je jedna vec, používanie vulgárnych slov druhá. Netvrdím, že som v živote nepoužila vulgárne slovo, nehrám sa na paničku. Ale vyhýbam sa tomu, aby som ich používala v akejkoľvek konverzácii s ľuďmi. Predstav si, žeby ťa vytočil šéf alebo niekto na úrade. Pošleš ho kvôli tomu do p...e? Asi nie. Teda ak nepatríš k ľuďom 4. cenovej, ktorým je to jedno a bežne sa takto vyjadrujú. Takže ak sa človek vie ovládať pred šéfom, prečo nie aj pred blízkou osobou? Lebo môže?

nikolka1986
•
Odpoveď bola odstránená
•
ninapat
•
25. nov 2020

Tak toto vyjadrovanie by som asi neprekusla. Ale prestan ty hlavne riesit minulost, co ti to dava? Myslim, ze ti to viacej vezme jak da!

derdia
•
25. nov 2020

No ja by som tiež darmozraca nezivila...ani keby co! A jak by šiel prvý tak aj druhy.... A to len znamená, že keby ty si teraz z myslíš, že prestaneš robiť a začneš sa tváriť ako nemôžem tak tam pôjdeš aj ty. Alebo proste keby si to ty tedy bola poslal by aj teba.... Ľahké.

nihane
•
25. nov 2020

Horsie by bolo, keby povedal, ze jeho ex bola p...a a aj ty si. A onedlho ti to aj povie, ak sa budes dlhodobo vrtat v minulosti. Chlapi nemaju trpezlivost rozoberat ako my zeny. A ked je aj odvalenec, cakaj vulgarizmy. Je to aj vychovou a tym, v akej spolocnoti sa pohybuje

mnamko
•
25. nov 2020

Raz som zazila,ked sme boli zo znamymi v restike a kamos pozdravil jednu babu,jeho frajerka hned otazka:co si snou mal? Jeho odpoved:piču som jej lizal,no a bolo po vypocuvani a vŕtaní v minulosti

kassandra25
•
27. nov 2020

No ten slovnik a inteligencia nebudu jeho silna stranka. Potom aj kvalita vztahu nebude prilis silna. Skus sa menej zaujimat o byvale alebo len s mierou. Mozno si to odmerkuj tym, ako sa on sam zaujima o tvojho byvaleho. A hlavne si sleduj, ci si ta tento dotycny vazi. To by ma asi trapilo najviac.

micusa2222
•
19. júl 2022

fúúúha..inteliegentný priateľ na prvé počutie, keď ťa posiela do p..e