icon

Názor na to, že partner nechce prebalovať, kŕmiť, obliekať...

17. dec 2022

Čo by ste si pomysleli, keby vám váš partner pri rozhovore o deťoch do budúcna povedal, že prečo by ich mal on prebalovať,kŕmiť,obliekať,kúpať, keď vy ste tiež doma.

viestta
17. dec 2022

@bessie12 alebo ani netuší co sa pod pojmom "upratať kuchyňu" skrýva. Druhá možnosť je, že pre jeho ženu fakt stačí ak je pozametana dlážka. Kto vie prečo?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
bessie12
17. dec 2022

@viestta som toho nazoru, ze pravdepodobne netusi co to je "upratat kuchynu". A pozametana dlazka v tomto pripade vobec nestaci.

katka700
17. dec 2022

@joannita Počula si už, že vraj každé dieťa je iné? Predstav si, že ostatné ženy nemajú doma klon tvojho zlatuckeho anjelika, ale napríklad náročné dieťa s ktorým je to do 6 mesiacov masaker a mať uvarené a upratané znie ako scifi 😂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
aurora33
17. dec 2022

@bessie12 jasne že netuší čo všetko sa v tom skrýva. To iba on si mysli že stačí zapnúť zrejme roboticky vysávač a je upratané. Ved čo čakať od takého zadubenca. A žena sa môže aj zodrať.

weronika171717
17. dec 2022

Že, ak sa toho chu*a nezbavíš, tak budeš ešte veľa plakať.

bessie12
17. dec 2022

@zoro9836 a teraz co ?? Moja mama uz od detstva sa musela starat o domacnost, zahradu a hospodarske zvierata. Ja som mala volne detstvo a predsa sa viem postarat o domacnost. A nie, chlapa obskakovat nebudem ani keby mi za to platili.
@aurora33 stlacit tlacidlo na vysavaci dokaze aj cvicena opica. Ale to je vsetko malo.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
aurora33
17. dec 2022

@zoro9836 a to už akože prečo? Tak sa ty vyjadruješ k ženám?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
17. dec 2022

No nič, kým nezistím ci robot na oknách umýva aj rámy, nebudem písať Ježiškovi, nech ho tomu uboziatku co u nás upratuje donesie

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
bessie12
17. dec 2022

@zoro9836 posielat do p... mozes svoju zenusku a nie mna. Ja som s tebou husi nepasla. 🙂 Nie som sluzka, aby som obskakovala chlapa a bola mu k dispozicii 24/7.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
aurora33
17. dec 2022

@zoro9836 jedna je u teba chudera, druhu by si poslal do pi, ak máš naozaj ženu čomu neverim, tak nemôže byt kompletná, lebo žiť dobrovoľne s tebou, to musí byt čistý očistec na zemi.

valeriakadarova
17. dec 2022

@bessie12 toto je evidentne chlap, ktorý si chodí riešiť komplexy na mamičkovské fórum, lebo už aj jeho žena zistila akého má doma idiota s IQ hupacieho koníka😀 btw predpokladám, keby pošle do p... svoju ženu, takú dostane po papuli, že sa mu hlava trikrát otočí😀 typický človek, ktorý sa vyjadruje aj k takej téme ku ktorej nemá čo povedať...

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
bessie12
17. dec 2022

@zoro9836 a ako jednam ?? Nezijem v 19. storoci, aj ked moda z tohto obdobia sa mi paci, ale tie casy uz davno skoncili, kedy zena bola na vsetko sama. Nie som feministka, ale ... mamina lietala v domacnosti ako spinave pradlo a ja som si povedala, ze toto robit urcite nebudem a ani nerobim. Ked mi priatel zahlasil, ze mame vsetky hnceky spinave, tak som ho odviedla do kuchyne, dala som mu do ruk saponat a hubku a povedala som mu, ze ked je to spinave, tak moze ich umyt. Ma 2 zdrave ruky a nohy, tak sup sup do kuchyne. Aj teraz budeme SPOLOCNE upratovat domacnost.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
bessie12
17. dec 2022

@valeriakadarova mna pobavilo, ked napisal @viestta ohladom rodenia deti. 😂 Zaujimalo by ma kolko deti on porodil 🤔 a taktiez ohladom sparania sa v nose 😂

valeriakadarova
17. dec 2022

@bessie12 no tak to vieme, že neporodil ani jedno😀 ale či vôbec dokázal aspoň nejaké spraviť?😀 Ale tento človek je tu na koňovi expert na všetko, od ženskej maternice až po celosvetovú politiku😀 všade bol, všetko videl...

viestta
17. dec 2022

@bessie12 👍🏻

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
17. dec 2022

@zoro9836 všetko nie. Teba som ešte nevidela. A to by som faaakt rada

bessie12
17. dec 2022

@valeriakadarova to som si vsimla, ze to je expert na vsetko. 😀
@zoro9836 nahodou ja si rada od @viestta necham poradit.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
17. dec 2022

@zoro9836 škoda, že som netušila, že taký prírodný ukaz ako ty sa pri mne vyskytuje. To by som si do denníka poznačila, kazdy rok oslavovala.

katka700
17. dec 2022

@annm81 Takže už konečne viem čo ten záhadný incel je. Večné decko ktoré nepotrebuje partnerku ale mamku čo ho bude stále obskakovat a nie je ochotný prijať ani klasický patriarchalny model kde muž pracuje mimo domov a žena má na starosti domácnosť a deti a neskôr prácu na pol úväzku (príliš veľa zodpovednosti) ani moderný model kde pracujú obaja a na chode domácnosti a starostlivosti o deti sa spoločne podieľajú (príliš namáhavé). Chápem to správne?

aurora33
17. dec 2022

@zoro9836 a to vieš odkial že ta chváli pred kolegyňami? Či ti to doma poslušne hlási?