Názor na to, že partner nechce prebalovať, kŕmiť, obliekať...
Čo by ste si pomysleli, keby vám váš partner pri rozhovore o deťoch do budúcna povedal, že prečo by ich mal on prebalovať,kŕmiť,obliekať,kúpať, keď vy ste tiež doma.
Že, ak sa toho chu*a nezbavíš, tak budeš ešte veľa plakať.
@zoro9836 a teraz co ?? Moja mama uz od detstva sa musela starat o domacnost, zahradu a hospodarske zvierata. Ja som mala volne detstvo a predsa sa viem postarat o domacnost. A nie, chlapa obskakovat nebudem ani keby mi za to platili.
@aurora33 stlacit tlacidlo na vysavaci dokaze aj cvicena opica. Ale to je vsetko malo.
No nič, kým nezistím ci robot na oknách umýva aj rámy, nebudem písať Ježiškovi, nech ho tomu uboziatku co u nás upratuje donesie
@bessie12 toto je evidentne chlap, ktorý si chodí riešiť komplexy na mamičkovské fórum, lebo už aj jeho žena zistila akého má doma idiota s IQ hupacieho koníka😀 btw predpokladám, keby pošle do p... svoju ženu, takú dostane po papuli, že sa mu hlava trikrát otočí😀 typický človek, ktorý sa vyjadruje aj k takej téme ku ktorej nemá čo povedať...
@zoro9836 a ako jednam ?? Nezijem v 19. storoci, aj ked moda z tohto obdobia sa mi paci, ale tie casy uz davno skoncili, kedy zena bola na vsetko sama. Nie som feministka, ale ... mamina lietala v domacnosti ako spinave pradlo a ja som si povedala, ze toto robit urcite nebudem a ani nerobim. Ked mi priatel zahlasil, ze mame vsetky hnceky spinave, tak som ho odviedla do kuchyne, dala som mu do ruk saponat a hubku a povedala som mu, ze ked je to spinave, tak moze ich umyt. Ma 2 zdrave ruky a nohy, tak sup sup do kuchyne. Aj teraz budeme SPOLOCNE upratovat domacnost.
@valeriakadarova mna pobavilo, ked napisal @viestta ohladom rodenia deti. 😂 Zaujimalo by ma kolko deti on porodil 🤔 a taktiez ohladom sparania sa v nose 😂
@bessie12 no tak to vieme, že neporodil ani jedno😀 ale či vôbec dokázal aspoň nejaké spraviť?😀 Ale tento človek je tu na koňovi expert na všetko, od ženskej maternice až po celosvetovú politiku😀 všade bol, všetko videl...
@valeriakadarova to som si vsimla, ze to je expert na vsetko. 😀
@zoro9836 nahodou ja si rada od @viestta necham poradit.
@annm81 Takže už konečne viem čo ten záhadný incel je. Večné decko ktoré nepotrebuje partnerku ale mamku čo ho bude stále obskakovat a nie je ochotný prijať ani klasický patriarchalny model kde muž pracuje mimo domov a žena má na starosti domácnosť a deti a neskôr prácu na pol úväzku (príliš veľa zodpovednosti) ani moderný model kde pracujú obaja a na chode domácnosti a starostlivosti o deti sa spoločne podieľajú (príliš namáhavé). Chápem to správne?

@bessie12 alebo ani netuší co sa pod pojmom "upratať kuchyňu" skrýva. Druhá možnosť je, že pre jeho ženu fakt stačí ak je pozametana dlážka. Kto vie prečo?