icon

Nechápem klebetných ľudí

majaxy
31. mar 2016

Nechápem klebetných ľudí... čo kto o mne vie, a chce povedať, a vie ako ja sama viem o sebe možno menej.

Strana
z2
alaguema
1. apr 2016

@sardinka335 veď v pohode 🙂 Nehovorím, že tetke skočím do reči, ale nereagujem ako by sa patrilo a téma zhasne. Ale nevadí mi, ak niekto rád hovorí o iných, je to jeho vec. Ja som reagovala len na to, že si napísala, že určite každá rieši, alebo ohovára. To asi nie. Minimálne viem o sebe, moja mama je ako ja (alebo ja ako ona? 🙂 )...Tiež som ju nikdy nepočula klebetiť a teraz už viem aj o @jana_eyre 😉

veronicka88
1. apr 2016

S ľuďmi ktory ma chodili ohovárať po kamarátov som stopla kontakt,tak aby sa nič nedozvedeli odnikadial...a ak tak mi je to u riti...a žijem šťastný zivot:D

sardinka335
1. apr 2016

@alaguema tak otazka je kto si prizna ze je ,,klebetný,,? Myslím ze minimum ludi si to o sebe povie....
dovolim si tvrdiť, že väčšina populacie je klebetna - čize rada pokeca o druhom, popitve ineho, jeho zivot a rozhodnutia...a ide sa dalej.

jana_eyre
1. apr 2016

@alaguema presne to iste aj u mna, pocuvam, nereagujem a cloveka ktory riesi a potom ho to prestane bavit.. inak poznam taku este jednu maminku u nas na ulici a aj tak sa vzdy mame o com bavit 😀 ostatne to uz pri mne vzdali, par krat mi nieco povedali, ale kedze to ostalo bez sokovanej odozvy /lebo to neboli zrovna lichotive reci/ tak mi uz take veci nevravia a myslim, ze nase rozhovory neutrpeli bez informacii o druhych ludoch.. ale teda ja nie som nejaka moc ukecana, tak aspon ja to tak vnimam..

emilia25
1. apr 2016

@lena888 a toto je najrozumnejsie riešenie aspoň clovek nemusí takéto veci riešiť.

alaguema
1. apr 2016

@sardinka335 asi máš pravdu, že väčšina. Inak by bulvár nebol taký populárny. No a priznávať si to nikto nemusí - je to vidieť...teda počuť 😀

gviera
2. apr 2016

Mne je to jedno. Niektori vedia o inom to, co ani sam nevie. Zaoberat sa tym je ako boj s veternymi mlynmi. Je to taka slovenska vlastnost - klebetit o niekom inom a tak odvratit pozornost od seba.

natalym
2. apr 2016

Na to si zvykni...... Ohovárajú len slávnych. 😉

vakaveronika
3. jún 2023

Klebetni ľudia su rovnaké zlo ako ohovárajúci. Je to v podstate to isté. Nevydržia udržať tajomstvo. Vieme, že ľudia proste taki sú, preto aj sa jeden druhému ťažko zverujeme a dávame si pozor, čo komu povieme.
Mne tak kolegyna napísala smsku, že Ahoj vieš o tom ze ten e ten čaká dieťa?
To je všetko, co mi kedy napísala.

Strana
z2