icon

Nechcem chodiť k manželovej rodine. Ako to dosiahnúť?

renata5
15. jan 2012

AKO,?

Strana
z3
renata5
autor
17. jan 2012

@mirka32o toto si mi velmi pekne napisala dufam ze z mojho syna vychovam spravneho cloveka a hlavne z dobrym srdcom kazdy den sa o to modlim 🙂

zuzkka111
15. jan 2013

ahoj juuj no proste si moj pripad. manzelova rodina je za opicami.. ziju ako kedysi.. a nevesta sa musi prisposobit? ne nee... 🙂)dnes je ina doba a nie nastevovat kazdy vikend a robit a robit ...pomahat..skoncilo.. aj tak som tam nebola chcena.. som z ineho cesta 🙂) kazdy ma svoj zivot. ..

zuzkka111
15. jan 2013

@viki2912 sa ti lahko povie.. sama by si tam nesla . vravi sa .. tam kde ti neni dobre nechod.. ide o teba nie o nich..

zuzkka111
15. jan 2013

@renata5 uplne ti rozumiem. ja som zazila aj ksichty aj som pocula suskat.. ja proste vidim a pocujem co mnohji nie.. vnimam vel veci. dokazem na cloveku precitat ako to mysli ..to ja som skoncila, treba sa sebe venovat a nie chodit tam kde ta moc nechcu a tam kde ti je zle.. preco? aby ti bolo este horsie? inak mna neboli pozret ako sme sa vydali 6r..par krat? to co .. nech oni chodia k nam.. ak chcu .. nie my s povinnosti k nim.. to co ma byt.. fuj ale som nasrata.. velmi..a to dufam ze muz tam n ebude chcet ist byvat neskor.. ma jebne. proste su tam surodenci tak nech sa oni staraju o rodicov a nie moj muz!!/!

zuzkka111
15. jan 2013

@renata5 vyhovor sa na to ze mas pracu doma 🙂 ved aj mas nie? to je normalne .. mame svoju domacnost.. a nie lozit k nim furt.. ja pojdem do posilovne alebo s malym na plavaren akoby som mala cumakovat u nich.. a neviem co tam mam robit.. robit robit?.. oddychnem si doma..

verion
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3