icon

Nechcem sa stretávať so svokrou

kate988
27. jún 2015

Dobry vecer, som zvedava aky nazor maju ine maminky na moj problem. Moja svokra zije v jednej domacnosti so zenou a vlastne sa tym chvali. Nebol to problem pokial som neotehotnela a vtedy som zacala mysliet na to, ako to raz vysvetlim mojmu dietatu, ze babka zije takto. Vlastne dovtedy ani o nas ani o svojho syna nejavila velky, alebo skor ziadny zaujem, takze som si myslela ze to ani nebude problem ked sa nebudeme stykat. Teraz ked je uz dieta na svete vsetko sa zmenilo zrazu vyvolava furt a ja som najhorsia lebo nechcem ukazovat svokre vnuca. Jednoducho nemam zaujem chodit tam na navstevu a neprajem si aby moje dieta taketo nieco videlo uz odmalicka. Mozno by som bola schopna akceptovat to, keby ta zena s ktorou zije bola normalna, ale ona uz na pohlad nema vsetko v hlave v poriadku, vobec sa nesprava ako zena a to uz nehovorim chybajucich zakladnych hyg. navykoch /mastne vlasy a pod./. Nechcem sa nijak vyvysovat ale ja som zvyknuta na uplne inu uroven. Videla dieta hned po porode /tu jej opachu mi dotrepala do nemocnice!/ a potom sa s nou dovalila aj k nam domov. Zacala som sa jej vyhybat - nezdvihat telefony, vyhovarat sa na rozne dovody preco nemozme prist ani my ani ona, ale dlho sa to takto tahat neda a nakoniec prislo na tu neprijemnu temu a jemne sme jej s manzelom povedali, ze si neprajeme aby nase dieta vyrastalo v takomto prostredi a hoci ju nikto nesudi, nemoze od nas ziadat aby sme sa s tymto sposobom zivota stotoznili. Okamzite sa urazila a svojmu synovi zacala robit vycitky ako place v noci lebo nevidi svoje vnuca a ze sa uz snazi aj ked predtym nemala zaujem a pod. (ma aj ine vnucata - tie ju nezaujimaju co mi je tiez divne, ked je zrazu taka vzorna babka) Samozrejme ze mu zahrala na city a viedli sme dlhe hadky o tom ze je babka a pod. a zacal sa hladat kompromis ze ked mi tak vadi ta druha zena tak sa budeme stretavat iba so svokrou samotnou niekde mimo. Pristupila by som na to ale je tu este jeden dovod - ta druha zena vraj kedysi zila na ulici a ja ani nechcem vediet co tam s kym robila a ake choroby moze mat a ja nevystavim svoje dieta takemuto nebezpecenstvu jednoducho si neprajem aby ju hladkala alebo sa jej co i len dotkla. A ked sa urazila za to, ze sme jej povedali, ze nechceme aby nase dieta videlo dve zeny v jednej domacnosti, neviem ako zareaguje ked sa dozvie este toto. Navyse aj manzel zacina s tym ze prehanam a snazi sa ma zlomit aby sme sa stretavali iba s jeho mamou. Ja vlastne vobec nerozumiem preco svokra zije s touto osobou a vlastne jej ani neverim ze by pred par rokmi zistila, ze sa jej paci rovnake pohlavie kedze bola dlhe roky vydata a aj po rozvode zila s chlapom.

Strana
z3
andreasaf
14. jún 2025

@kate988 Daj trestne oznamenie, ze nerespektuje pravidla Vasej rodiny, az ked sa napravi a prisposobi, tak zvazite styk svokry s vnucatom...! Tak to riesit zakonom, su ludia, ktori ked nemaju pravidla napisane statom, nerespektuju! Ako moj ex. Ked mu to sud napise na papier, riťka sa mu stiahne, a uz aj dodrziava nedodrzateĺné...😉👌🤣

Strana
z3