Nechuť na sex s manželom
prosim poradte!! z mojím manželom uz to nieje take ako kedysi sme spolu 4 roky a nas sexualny zivot uz neni to co byvalo uz nemam vobec taku chut na sex ako kedysi uz som rozmyslala ze by som navstivila niakeho psychologa alebo niekoho takeho.prosim podadte co mam spravit aby sa to zlepsilo ☹
aj ja si myslim,ono sa to spravii,neboj
a kolko to trva??4 roky??
Ja mam opacny problem, priatel sa nechce milovat so mnou...a to sme spolu necele dva roky, a teraz som tehotna a je to este horsie, bojim sa ze si najde raz casom druhu, lebo chyba je asi vo mne, ja to neprezivam tak ako by on chcel.....
Ja by som radila, trocha si skúsiť spestriť sexuálny život. Ak sa dá, skús dať dieťatko niektorej babke na jeden večer a vy si spravte večer pre dvoch. Ak sa dá, rezervujte si hotelovú izbu, choďte na večeru, nahoď prádielko , šampus a majte večer len pre seba... deti, starosti, práca.. to všetko nás vyčerpáva a podla mňa je normálne, že hlavne ženy sme vyčerpanejšie a nie vždy máme chuť a silu akú by sme chceli. Ale niečo s tým robiť určite treba aby vzťah nevychladol... potom je už neskoro.. držím silno palce!
ja si myslim ze by si mala skusit este čo ti radi a 2303,my sme tiez mali problemy porozpravali sme sa o tom,a tiez skusame vseličo moznee,a hlavne sa treba milovat ked mas chut,lebo moj tiez vedel pribehnut len ked sa jemu chcelo a potom to presne tak vyzeralo,este poskusajte a ked to nepomoze ano ja by som určtie zasla za sexuologom alebo neviem kde je treba ist
@drobcok ja mam skoro 11 mesacnu dcerku.....a tiez to pocitujem...a este aj to, ze muzi akoby ziarlili na tie deticky....a aj preto sa nam akoby scudzil vztah.....ale ked sm eboli cez vikend uplne sami na vylete...bolo to zas ako predtym...uplne pohoda a aj ten sex bol taky....super...takze je to aj o psychike...si myslim....ze ty nemas cistu hlavu (od starosti) a je pocgopitelne, ze sa ti nechce.
heh pochopila som
@jasmin12 Beries antikoncepcne tabletky? Ak ano, antikoncepcia znizuje sexualne libido. http://www.forumzivota.sk/index.php?art=51&id=9...
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=antikonc...
Ale aj na bulvarnych strankach mozes najst tieto informacie.
@jasmin12 vies co? dosli sme do stereotypu a zas sa to vsetko vratilo....ale je to asi normalne...sak cely den si ulietana a nemas cas ani na seba poriadne...je normalne, ze nemas chut na sex....ale to casom prejde....aj ja badam, ze sa to dajak samo zacalo davat do normalu.....neboj sa...🙂 hlavu hore
@jasmin12 podla mna je normalne ze chut na sex sa velmi meni pocas trvania vztahu alebo v zivote vseobecne. Jasne ze zo zaciatku dvojica zije intimne omnoho castejsie ako po rokoch.
Mozno to chce len nejaku zmenu, stereotip zabyja vasen takze pokial to mavate presne nalinkovane ze kazdy piatok vecer v manzelskej posteli tak skuste ine miesta iny cas...kuchynu, vonku v prirode, hotel.....na obed, rano. U zien zacina sex vacsinoua predovsetkym v hlave tak mozno by sa tvoj muz mohol posnazit o viac komplimentov alebo nejaku pikantnu sms pocas dna, ty skus trochu autoerotiky.....moze to byt hocico, nejaka odvazna predstava ..popusti uzdu fantazie..Viac sa maznat dotykat bez toho aby to muselo zakazdym skoncit sulozou...uvidis ze po tyzdni dvoch len maznania, bozkavania, rozhovorou o sexe a neviem coho chut pride
Este ma napadlo ze keby urobis nejaku sondu do svojich vlastnych vnutornych pocitov mozno by si nasla odpoved preco ta chut nieje. Nejaka nevyriesena hadka, privela stresu, vzajomne odcudzenie sa, vztah skor kamaratsky ako milenecky, malo alebo vobec ziadne orgazmy...
@jasmin12 hehe, ja som s mojím chlapom 7 rokov, a on by aj chcel, a každý deň, no ja mám tak chuť 1-2 x za 2 týždne a čo sa mám pretvarovať, ked on chce? proste to tak býva, aj ked on si to vysvetluje, že mám iných, lebo niekedy som bola dračica, no mne to príde plytvanie sexom 😀 lebo lepšie je jeden poriadny ako 10 na nič...
@jasmin12
a na sex chut máš? ide o sex s ním, alebo proste všeobecne? A čo robí on?
My sme mali po porode tiež problémy. 3 mesiace v kuse bez vrzu uplne nomrálne, s prestávkami tak rok a pol. Ale potom sa akosi premohol on a začal čosi vymýšlat a prešlo to do normálnych kolají. I ked jasne ,nie je to ako ked sme boli sami. Energia ide aj niekam inam, s tým človek nič nenarobí. Ale ja mám pocit, že keby sa nezaktivoval on, tak by som upadla do takého stavu bez sexu a bolo by mi to svojím sposobom jedno. Jednoducho mi nechýbal, nechcelo sa mi a jedine čo ma trápilo čo on. Ako to berie a či ma nevymení. Mala som vhlave že by som mala, ale taaak sa mi nechcelo, nechut ako prasa 🙂 Radšej by som vyžehlla tri pračky 😀
@jasmin12 kolko deti planujes mat? Staci ti jedno alebo chces neskor surodenca ku synovi? Odkedy som si splnila svoje reprodukcne povinnosti v pocte 2 kusy, co mne bohato staci, akoby sa moje telo viac rozmnozovat nechcelo. Alebo si tak vytazena starostlivostou o dieta, domacnost a blablabla, ze na ten sex uz nemas chut?
a fyzicky ... pritahuje ta tvoj muz ? kuknes nanho niekedy len tak pocas dna a pomyslis si " teraz je ten moj ale strasne sexi" ? nemate nejake partnerke nezhody ? nezmenil sa vas zivot na denny stereotyp ?
kedze si napisala, ze mas synceka4 rocneho a s mm si 4 roky, chapem to tak, ze ste s partnerom, nemali cas sami na seba, nemali ste sa cas venovat jeden druhemu a spoznavat sa poriadne. Hned ste boli "donutení" vhupnut do kolobehu riadnej zodpovednosti a starostlivosti o dietatko o rodinu .. prve mesiace cas na vasnive noci urcite nebol a potom.... potom to asi uz nebolo treba, nakolko ste takto nikdy nezili a ak hej tak asi len velmi kratko pocas tehotenstva.
ide o to, ze s mm ste akoby preskocili fazu spolocneho spoznavania a tym nemam na mysli , len sex.
tvoj problem sa nevyriesi zo dna na den, ale ani to nie je katastrofa. stale je cas to napravit. a nepoztrebujes ani psychologa. teda zatial nie, nemusime hned zachadzat do krajnosti.
pokial mm stale lubis a vies, ze vo vasom vztahu je inak vsetko ok a da sa to napravit tak ti navrhujem ho cim skor nejako milo prekvapit.... myslim ze ako chlapa ho trapi to iste.. muzi vycitia, kedy mi zeny to robime " nasilu" pripadne s takym chladným odstupom.
skus k syncekovi niekoho najst, daj ho rodine alebo niekomu komu veris na jeden vecer najlepsie aj noc. ked mm pride z prace tak mu len povedz, ze chces s nim byt viac sama, daleko od vsetkych starosti a povinnosti. pohladkaj ho, pritul sa len tak k nemu, rozpravajte sa o hocicom, len nie o tom ako sa mal drobec v skolke a co treba kupit do chladnicky.. napriklad rozoberte hokej, politiku, planujte do buducnosti, alebo si len tak spomen na prve vase stretko a opis mu to ako si to citila... verim, ze ta to nenecha chladnou
dalsi krok je uz potom samotny sex. netreba sa do toho nahlit... uvidis, ze po tom ako s nim zazijes takto sama vecer tak sama budes chciet sa s nim pomilovat,.. povedz mu , ze napriek tomu, ze ste spolu 4 roky stale chces citit, ze o teba ako o zenu " bojuje" a tak...
ono je vela veci najma v nasej mysli. niekedy si staci zaspominat co nas na partnerovi kedysi pritahovalo.. ozivit spomienky, spomenut si na par sexualnych zazitkov s nim, kedy nam priesiel mm strasne sexi a tak...

po porode uplne normálny pocit