Necítim v priateľovi podporu
Ahojte, musím sa niekomu vyžalovať.. som v 33tt a mám pocit že si s priateľom prestávam rozumieť, necítim od neho žiadnu podporu, mám pocit že ohľadom prípravy príchodu bábätka na svet som na všetko sama.. uvedomujem si že muži ani nevedia čo všetko dieťa potrebuje, stále hovorí že už máme všetko a pritom plno drobností chýba.. veľmi by ma potešilo keby sám kúpil čo i len dudel.. priateľ pracuje v zahraničí, 3 týždne je preč a týždeň doma.. tento týždeň je doma, chcela som aby sme šli na matriku vybaviť určenie otcovstva, no podľa neho on tam vôbec nemusí byť, že všetko chcem chodiť vybavovať s ním.. Ak náhodou porodím skorej ako on príde zase za 3 týždne, nedajú mu ani rodný list a môžem si všetko zase vybavovať sama..Dnes ráno som mala taký trošku do oranžova výtok, ukázala som mu to a on len zamrmlal že to nič neni a vôbec to neriešil zatial čo ja som od strachu plakala.. a ešte sa na mňa aj nasral.. nechcem aby to takto bolo :(
@saskia9632 Moja, ty si teraz kopka hormonov, vsetko prezivas 10x intenzivnejsie, rozplacu alebo rozculia ta veci, ktore by si inokedy hodiala za hlavu alebo riesila inak. Ja ta chapem, aj tuto vsetky baby ti rozumeju...ale isto ta nepochopi ziadny chlap. Myslim, ze by si sa nemala stresovat kvoli pristupu partnera, stresuj sa az vtedy, ked porodis, budete mat babo a ak by mu ta podla teba lahostajnost zostala.
Vies, ja som si to ani neuvedomovala, ked som bola tehotna a chlap mi vadil, liezol na nervy, stale mi bolo do placu..no aj par mesiacov po porode. Cca po pol roku, sa mi zdalo, ze zivot sa vracia do starych kolaji a vtedy mi ten moj povedal, ze bol fakt zo mna nestastny, ze sa uz aj bal zartovat, nieco kritizovat, aby som sa nerozplakala...nevedel ako sa ma ku mne spravat..no a ze e rad, ze tehotenstvo netrva dva roky ako u slonov... 😠
ja mam to iste neboj nic som 30tt. a sme ako dve cudzie osoby ticha domacnost 😝
@saskia9632 moj muz je tiez niekolko tisicok km odo mna,tiez som na vsetko sama a nemam sa ani komu vyrevat.Ale ono Ta to posilni.A rodny list ked s tebou nemieni riesit tak si to zariad podla seba...

Ahoj, s tym rodnym listom sa na neho uplne vykasli. Maly bude mat meno po tebe a garantujem ti, ze po case zistis, ze je to tak lepsie. Preco by si ho uz len ty mala nahanat, kvoli rodnemu listu. Ten dostanes tak ci onak 🙂 Az mu bude vadit, co je napisane v RL, nech si ide vybavovat sam. To, ze nic nekupuje neber osobne, taki su proste chlapi. Nevedia, co dieta potrebuje a co z toho mnozstva vybrat. Horsie to uz je s tym, ze to vyzera tak, ze ta ma na haku. To by stvalo aj mna, chapem ta. Bohuzial, slzami a vylevmi citov si vobec nepomozes. Mne sa to tiez niekedy stava ked sa pohadame a ja zacne plakat a cela situacia ide iba do stratena a nakoniec som to ja, co nemoze zaspat. Najlepsie by bolo netrapit sa kvoli veciam, za ktore nemozes - t.j. jeho pristup. Aky ste malu vztah pred tehotenstvom? Obcas sa vztahy dietatom zmenia, teda nie obcas, ale casto. Chlap nechape co preziva zena na materskej, tam je podla mna kamen urazu. Drzim ti palce aby si bola silna