icon

Necitlivý priateľ aj v tehotenstve

emkaemuska2895
23. okt 2022

Dobrý deň, potrebovala by som sa poradiť. S priateľom sa poznáme 7r a z toho 3r bývame spolu. Prestávam k nemu cítiť lásku kvôli jeho správaniu a som s ním skôr iba kvôli bábätku,ktoré spolu čakáme aby nebolo bez otca no už mám pocit, že pri priateľovi to už ani nie som ja(radosť a smiech mi už ani nič nehovoria).Na začiatku spoznávania bol ku mne milý, pozorný a dobrý vo všetkých smeroch až na občasné nadávky jeho babke a to,že jej kradol €. Už vtedy mal dosť priestupkov ale tvrdil mi,že ho do všetkého navliekli priatelia aj keď jeho priatelia sa mi smiali ako môžem byť s takým psychopatom a manipulátorom,že mu nemám ani veriť ale nepočúvala som a on mi hovoril, že za nič nemôže (bitky,výtržnosti,krádeže,…). Prvý 1r spoločného bývania mi fyzicky ubližoval(bil,trieskal o stenu/posteľ,držal mi nôž pod krkom,rozbíjal mi všetky hmotné veci vrátane elektroniky,atď.) a ráno plakal/mával záchvaty kvôli tomu, aký bol večer. Musela som každý večer utekať cez okno aby som sa zachránila. Bola som doňho zamilovaná ,,až po uši,,tak som mu verila podľa jeho slov, že sa zmení len potrebuje čas. 2hý r mi ubližoval menej fyzicky ale za to viac psychicky(držal ma doma,nemohla som nikam ísť, keď som chcela ísť von chytil ma pred dverami a začal ma biť,keď som išla volať rodine zobral mi mobil z ruky a zničil ho,začal mi kontrolovať mobil a keď som mu ho nechcela dať začal útočiť,dookola ma stále iba sledoval, keď sa pozrel chlap na ulici na mňa doma mi nadával,atď.) 3tí rok mi začal viac ubližovať slovne od rána do večera ,,si neschopná,,všetko musím robiť iba ja,,nie si žena,,rozídem sa s tebou ak budeš pracovať a nebudeš doma,,atď. Momentálne čakám bábo v 7.mesiaci a počas tehotenstva ma slovne napáda a ubližuje ,,to už nie si ty,,si kur*va a to dieťa nie je moje,,po pôrode ti zavolám sociálku,,nebudeš to dieťa vychovávať veď sa nevieš ani o seba postarať,,po pôrode uvidíš,,chceš sa rozísť?pošlem na teba doktorov s políciou aby ťa zavreli,,nájdem si ťa aj v pekle,,atď.(všetko hovorí sám od seba pričom nepadlo z mojej strany ani slovo o rozchode). Počas celého vzťahu ma okráda o stovky eur (v hmotných predmetoch (topánky,tašky,elektronika,atď.) aj finančne z peňaženky(niekoľko krát po 20-50€ ale aj 2x700€ za 2r,atď.) a z účtu (len mi príde SMS o platbách aj 700€)no keď sa ho spýtam načo mi kradol peniaze začne si vymýšľať ,,susedia ukradli,,napadli ma chlapi na ulici,,ja neviem,,neminul som tu máš 10€ zo 700€ a viac sa ma nepýtaj,,Počas celého vzťahu ma podvádza(hovorí ako bol s babami a užil si s nimi,majitelia mi hovoria ako obťažuje ženy,našla som opraté dievčenské veci na sušiaku u mňa,atď.) ale pritom tvrdí,že má iba mňa. Keď som s ním doma do všetkého kope,ničí, fajčí vnútri v prenajatom byte z čoho mi býva aj zle hlavne v tehotenstve pričom máme balkón,atď. Nemá problém ísť do krčmy a tam ubyť chlapov aj šenkárku a vrátiť sa domov zo smiechom s tým,že on nemôže robiť v okolí(za 3r. sa iba kvôli nemu stále sťahujem aby robil, no robil celkovo asi 2-3týždne po 1-3dňoch všade),kde bývame pretože ho poznajú alebo rozbiť bezpečnostné hrubé vchodové dvere v hoteli(ráno sa ma iba recepčná spýtala ako ich dokázal vylomiť,že to sa nedá,iba s kľúčmi,či nemá prax vo vlámačkach pretože inak si to nevie predstaviť), do ktorého máme zákaz kvôli nemu. Hovorí mi, že sám neostane kvôli tomu,že nemá ani na jedlo ani na bývanie. Začínam byť z toho všetkého psychicky vyčerpaná a zničená (od rána do večera nadávky,sledovanie aj na wc,strach o seba aj bábo,pozerať čo kedy zmizne alebo zničí,atď.). Nechodím už ani von iba s ním, aby mi nič neukradol alebo nezničil a takto dookola. V posledných týždňoch som zistila,že kade chodí ma iba ohovára v zlom čo ani nespravím a aj mojej rodine o mne klame a preto mi už ani neveria ale iba jemu,citím sa ako v začarovanom úniku bez východu a mám pocit,že iné mi nič neostáva iba byť s ním aj keď city k nemu už nemám a cítim voči nemu iba nenávisť.Vedeli by ste mi poradiť či sa dá niečo s týmto problémom robiť ? Polícia nepomôže (už som toľkokrát volala a nič neriešia,neveria mi pretože pred každým sa pretvaruje iba predo mnou je zlý a to nerozumiem ešte viac(starám sa finančne aj v domácnosti a som najhoršia). Jeho teta sa mi smeje,že vždy bude mať iba 1výplatu a 2hú nie. Moja rodina mi hovorí,že by mi aj kúpili výbavičku pre bábo(kočík,postieľku(nemám ani na bábo(všetko mi priateľ ukradne))no načo na pár dní pokiaľ ju nezničí.Jediné na čo čakám,je kedy ho zavrú. Vopred ďakujem za odpovede.

Strana
z4
macikovaiveta
23. okt 2022

@emkaemuska2895 prepáč nedočitala som to , ale ako môžeš byť s takým človekom , ani jeden deň by som nevydržala fuj

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
deti95060810
23. okt 2022

prečítala som len do polovice - ďálej sa to ani nedá...
Si ty vôbec normálna že si stále s tým psychopatom? Keby to mala moja dcéra takto trpieť tak vlastnými rukami toho darebáka dobijem lopatou. ako toto môžeš znášať.... On sa nikdy nezmení. Odíď od neho....
je tu na MK jedna pani s nickom felinda - možno by ti vedela pomôcť, napíš jej, ona má takéto matky ktoré odišli od manželov - debilov.

emkaemuska2895
autor
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
ropucha6
23. okt 2022

Teba nelutujem, zjavne nemas vsetkych 5 pokope, ak je toto pravda a stale ostavas s takymto chlapom, ale lutujem to babo, do coho sa to narodi.

jarka212
23. okt 2022

ani ja som to nedočítala, načo? je to všetko tvoja chyba, už dááávno si s takým človekom nemala byť, to že ťa on nepustí? si nesvojprávna? bije ťa, okráda ťa, no bude z neho vzorný otecko. na toto nie je nič iné - len odchod a musíš to urobiť ty sama, nik iný, čo ti tu budeme písať, to za teba neurobí! len ty sama!

doriiis
23. okt 2022

Preco? Preboha preco su niektore zeny taketo blbe? Ako pardon,ale teba mi fakt neni luto...este aj dieta si si dala spravit.To,co ty predvadzas je dokonaly navod,jak si znicit zivot

mima1991
23. okt 2022

v inej diskusii pises, ze nevies s kym caklas dieta a ze nenavidis deti, daj sa liecit radsej

monvitka
23. okt 2022

Žena ty nie si normálna! toto normálny človek dobrovoľne netrpí. Verím, že si len chorý troll

klarolinne
23. okt 2022

@emkaemuska2895 ja som dočítala po vetu prvý rok... To naozaj s takýmto chujom si roky rokuce a urobíš si s ním dieťa? Už po prvej facke by som bola zbalená na odchode. Ale jasne to asi počuť nechceš. Lenže tu iná rada ako odísť nepomôže. A nie, nezmení sa aj keby to odprisahal na "svou duši" 🤷‍♀️

cyberk
23. okt 2022

Wau taku matku ako ty nechce ziadne dieta, ako si sa mohla nabuchat takym chujom…

beata_k
23. okt 2022

Ani ja som nedocitala. Skoncila som pri tom ako utekas cez okno. Potom koniec, ze cakas kym ho zatvoria. Tak len cakaj, ale nedockas sa. Ten uz v tom vie chodit a neurobi nic preco by mal ist do vazenia. Drzim prst nech nebije babatko s nech mas odvahu odist. S babatkom sa cez okono uteka tazko.

monvitka
23. okt 2022

emkaemuska2895

16. júl 2022
@monky0608 ja to mám tiež podobné. Som v 3. mesiaci tehotenstva a neznášam deti od malička. Keď som sa dozvedela, že som tehotná (ani neviem s kým) videla som pred sebou iba biele, preplakala som vyše 1h v kuse a chcela som si zavolať záchranku ako mi ostalo zle. Keby neni kresťanskej rodiny, tak už dávno by som nebola tehotná. Pre mňa je najväčší trest mať dieťa a predstava sa o neho starať. Tiež je pre mňa ako za trest vychovávať dieťa s pocitom, že neviem kto je jeho otec. Nenávidim, keď kričia, revú, plačú, behajú všade pomedzi nohy, ked ich je všade počuť,….Stačí mi ich vidieť a dostanem nervy, ktoré prechádzajú až do amokov,kedy im mám chuť poriadne ublížiť. Keď som pracovala v obchode a videla som dieťa, radšej som išla aj 3h pred časom obeda sa najesť aby som ho ani nevidela. Doma, keď rodina chce aby som sa hrala so súrodencom, tak mu iba nadávam alebo capnem a potom ide s krikom preč odo mňa. Predpôrodná depresia to neni, keďže to mám od detstva. Mate niektorá taký istý problém ? Viem, že niektoré ženy sú najradšej keď sa dozvedia pre nich ,,šťastnú novinku,, , no pre mňa je to karma-najväčší trest, pri ktorom mi pomáha iba nemyslieť na to, že som tehotná čo nebude možné po pôrode. Taktiež sa bojím pôrodu, z ktorého už teraz mám stresy, keď iba pri videní ihly odpadávam.

monvitka
23. okt 2022

To asi hovorí za všetko, škoda prispievať ďalej do tejto diskusie

greta2017
23. okt 2022

Ze "necitlivy priatel" moja zlata ty mas psychopata a ty tiez nie si normalna prepac ak si s nim tak dlho a dobrovolne si s nim otehotnela. Verim ze to je vymyslene ale bohuzial je xy takych zien co toto trpia. Zeny zeny....ved sa majte trochu rady. Takto sa nesprava ziaden normalny chlap. A trosku majte otvorene oci pri spoznavani cloveka. Ak by som sa dopocula ze nadava na babku a kradne jej love uz by som vedela ktora bije a NIKDY sa s takym kktom nedala dokopy. Chudata deti v takych vztahoch fakt....

hederamonstera
23. okt 2022

@monvitka dufam ze je to vymyslene.:( chudak male

lily246
23. okt 2022

@emkaemuska2895 vy dvaja ste odpad. Chúďa dieťa, narodí sa tupke a psychopatovi.

emkaemuska2895
autor
23. okt 2022

@elizabet173 nemám kam ísť

gabesz1
23. okt 2022

@macikovaiveta Ani ja som nedočítala .....

emkaemuska2895
autor
23. okt 2022

@doriiis O dieťa sme sa nesnažili, dávali sme si pozor a keď aj omylom hneď som si dala tabletku po.

emkaemuska2895
autor
23. okt 2022

@greta2017 neotehotnela som s ním kvôli tomu,že by som chcela

ckocka
23. okt 2022

Chorá si ty, zdravo mysliaci človek od psychopata pri prvej príležitosti zuteká.

emkaemuska2895
autor
23. okt 2022

@hederamonstera žiaľ,neni to vymyslené :(

simik22
23. okt 2022

Ale prosím ťa, toto určite nie je reálne

emkaemuska2895
autor
23. okt 2022

@ckocka pri ňom sa to nedá, keď ma drží doma stále a aj keď niekam idem,tak ma sleduje

emkaemuska2895
autor
23. okt 2022

@simik22 je to reálne

doriiis
23. okt 2022

@emkaemuska2895 ....nikdy mi nebude luto zien ako ty.On je strateny pripad a ty taka blba ze vsetko co sa ti deje sa deje kvoli tomu,ze si blba a neskoncila si s nim uz davno.Vyhovorky typu neda sa,najde si ma a podobne su ubohe a zbytocne.

mk22
23. okt 2022

@emkaemuska2895
Co chceš čítať?
Ty si si vybrala, bil ta, trieska.. Ty s nim ostaneš, čakáš dieťa a teraz sa pýtaš co?
Prečo takýto ľudia plodia deti?
Co mu dáte do života? On tyran co už ho ani nechce, ty detto.. Verím ze je to cele vymyslene. Koľká nespravodlivosť.. Suseda za sebou 10r snahy a dieťatko nemá.. A takýmto exotom co majú v hlave seno, takým je dopriate..

danica2711
23. okt 2022

@emkaemuska2895 dúfala som, že je to fake téma, pretože žiadna žena nemôže byť taká blbá, aby ostávala s takým kktom, a ešte s ním čakala dieťa! Rozprávky o "dávaní si pozor" a tehotenstve napriek tabletke po rozprávaj leda tak starej materi

Strana
z4