Necitlivý priateľ aj v tehotenstve
Dobrý deň, potrebovala by som sa poradiť. S priateľom sa poznáme 7r a z toho 3r bývame spolu. Prestávam k nemu cítiť lásku kvôli jeho správaniu a som s ním skôr iba kvôli bábätku,ktoré spolu čakáme aby nebolo bez otca no už mám pocit, že pri priateľovi to už ani nie som ja(radosť a smiech mi už ani nič nehovoria).Na začiatku spoznávania bol ku mne milý, pozorný a dobrý vo všetkých smeroch až na občasné nadávky jeho babke a to,že jej kradol €. Už vtedy mal dosť priestupkov ale tvrdil mi,že ho do všetkého navliekli priatelia aj keď jeho priatelia sa mi smiali ako môžem byť s takým psychopatom a manipulátorom,že mu nemám ani veriť ale nepočúvala som a on mi hovoril, že za nič nemôže (bitky,výtržnosti,krádeže,…). Prvý 1r spoločného bývania mi fyzicky ubližoval(bil,trieskal o stenu/posteľ,držal mi nôž pod krkom,rozbíjal mi všetky hmotné veci vrátane elektroniky,atď.) a ráno plakal/mával záchvaty kvôli tomu, aký bol večer. Musela som každý večer utekať cez okno aby som sa zachránila. Bola som doňho zamilovaná ,,až po uši,,tak som mu verila podľa jeho slov, že sa zmení len potrebuje čas. 2hý r mi ubližoval menej fyzicky ale za to viac psychicky(držal ma doma,nemohla som nikam ísť, keď som chcela ísť von chytil ma pred dverami a začal ma biť,keď som išla volať rodine zobral mi mobil z ruky a zničil ho,začal mi kontrolovať mobil a keď som mu ho nechcela dať začal útočiť,dookola ma stále iba sledoval, keď sa pozrel chlap na ulici na mňa doma mi nadával,atď.) 3tí rok mi začal viac ubližovať slovne od rána do večera ,,si neschopná,,všetko musím robiť iba ja,,nie si žena,,rozídem sa s tebou ak budeš pracovať a nebudeš doma,,atď. Momentálne čakám bábo v 7.mesiaci a počas tehotenstva ma slovne napáda a ubližuje ,,to už nie si ty,,si kur*va a to dieťa nie je moje,,po pôrode ti zavolám sociálku,,nebudeš to dieťa vychovávať veď sa nevieš ani o seba postarať,,po pôrode uvidíš,,chceš sa rozísť?pošlem na teba doktorov s políciou aby ťa zavreli,,nájdem si ťa aj v pekle,,atď.(všetko hovorí sám od seba pričom nepadlo z mojej strany ani slovo o rozchode). Počas celého vzťahu ma okráda o stovky eur (v hmotných predmetoch (topánky,tašky,elektronika,atď.) aj finančne z peňaženky(niekoľko krát po 20-50€ ale aj 2x700€ za 2r,atď.) a z účtu (len mi príde SMS o platbách aj 700€)no keď sa ho spýtam načo mi kradol peniaze začne si vymýšľať ,,susedia ukradli,,napadli ma chlapi na ulici,,ja neviem,,neminul som tu máš 10€ zo 700€ a viac sa ma nepýtaj,,Počas celého vzťahu ma podvádza(hovorí ako bol s babami a užil si s nimi,majitelia mi hovoria ako obťažuje ženy,našla som opraté dievčenské veci na sušiaku u mňa,atď.) ale pritom tvrdí,že má iba mňa. Keď som s ním doma do všetkého kope,ničí, fajčí vnútri v prenajatom byte z čoho mi býva aj zle hlavne v tehotenstve pričom máme balkón,atď. Nemá problém ísť do krčmy a tam ubyť chlapov aj šenkárku a vrátiť sa domov zo smiechom s tým,že on nemôže robiť v okolí(za 3r. sa iba kvôli nemu stále sťahujem aby robil, no robil celkovo asi 2-3týždne po 1-3dňoch všade),kde bývame pretože ho poznajú alebo rozbiť bezpečnostné hrubé vchodové dvere v hoteli(ráno sa ma iba recepčná spýtala ako ich dokázal vylomiť,že to sa nedá,iba s kľúčmi,či nemá prax vo vlámačkach pretože inak si to nevie predstaviť), do ktorého máme zákaz kvôli nemu. Hovorí mi, že sám neostane kvôli tomu,že nemá ani na jedlo ani na bývanie. Začínam byť z toho všetkého psychicky vyčerpaná a zničená (od rána do večera nadávky,sledovanie aj na wc,strach o seba aj bábo,pozerať čo kedy zmizne alebo zničí,atď.). Nechodím už ani von iba s ním, aby mi nič neukradol alebo nezničil a takto dookola. V posledných týždňoch som zistila,že kade chodí ma iba ohovára v zlom čo ani nespravím a aj mojej rodine o mne klame a preto mi už ani neveria ale iba jemu,citím sa ako v začarovanom úniku bez východu a mám pocit,že iné mi nič neostáva iba byť s ním aj keď city k nemu už nemám a cítim voči nemu iba nenávisť.Vedeli by ste mi poradiť či sa dá niečo s týmto problémom robiť ? Polícia nepomôže (už som toľkokrát volala a nič neriešia,neveria mi pretože pred každým sa pretvaruje iba predo mnou je zlý a to nerozumiem ešte viac(starám sa finančne aj v domácnosti a som najhoršia). Jeho teta sa mi smeje,že vždy bude mať iba 1výplatu a 2hú nie. Moja rodina mi hovorí,že by mi aj kúpili výbavičku pre bábo(kočík,postieľku(nemám ani na bábo(všetko mi priateľ ukradne))no načo na pár dní pokiaľ ju nezničí.Jediné na čo čakám,je kedy ho zavrú. Vopred ďakujem za odpovede.
@emkaemuska2895 už si stihla pomazať svoje príspevky v diskusii Ako neznášaš deti? ľutujem to malé, dúfam že tá sociálka zasiahne. Si chorá aj s tvojim narušeným priateľom. Ostatným ženám, čo sa snažia radiť, je to zbytočné, stačí si prečítat príspevok z 8:10.

Autorka...ako matka urob tomu dietatu laskavost a daj ho na adopciu.Na svk su desiatky parov,co cakaju na dieta a zasluzia si taky dar viac ako ty.Naozaj,ty nie si v poriadku...zachran prosim ta aspon to dieta
Ani som to nedocitala. Áno ostan s ním. Dieťa potrebuje otca. Čo tam po tom že je ko.ot a psychopat. Teba neľutujem. Ty si s prepáčením sprostá že si s ním ostala ale dieťaťa je mi veľmi ľúto 🙁
A načo si si snom robila decko?
Došla som do polovice, sorry, ty nie si normálna, toto už ani nie je na ľútosť, lebo také hlúposti, ako opakovane robíš ty, snáď ani nie je možné chápať.
Každý je strojcom svojho šťastia, ty si si vybrala opakovane nešťastie.
Takže v podstate rada pre teba neexistuje. Akurát chudák dieťa, poviem rovno bude mu lepšie, keď sa ho vzdas. Lebo toto, čo pre neho mate "nachystané" vy dvaja, bude čiste peklo.
Toto uz co je 😀 aj ty si mala milencove trenky susit u vas na susiaku
Ak to nie je vymyslene, tak prepáč nie si normálna. Naozaj a ženám ako ty škoda niečo radiť, prvý rok chodenia keď máte byt zamilovaní po uši ta bije, nadáva na babku kradne jej peniaze a ty s nim ostaneš ďalšie roky? A teraz s nim akože si lebo dieťa? A píšeš ze nemas kam ist, co si predtým žila na ulici?
Vieš teba mi ľúto nie je, ľúto mi je toho nenarodeného dieťaťa zato akých bude mať rodicov
@emkaemuska2895 ProSim ta, daj to dieta na adopciu, daj mu tak sancu na milujucu rodinu a plnohodnotny zivot!
Pri vas dvoch to chuda nic dobre necaka....
To ty nie si normálna. Normálna žena by s takým psychopatom nebola ani minútu a ty si s ním ešte urobíš decko?
Neostavaj kvôli dieťaťu, odid cim skor a dieťaťom na svete to bude o kus tazsie
Ja policajtom nahlasujem omnoho menej závažnejšie príspevky ako toto, neviem kde je admin, ja by som takéto choré osoby dávala normálne vyhľadať cez ip adresy.. niektoré tu môžte byt šťastne, že tu nerobím administrátora, mne by to nedalo spávať ak by som s týmto nič neurobila
@emkaemuska2895 azylovy dom? Niekde určite budeš môcť ísť. Okamžite od neho odid a vyhľadaj psychologickú pomoc. A pôrodu sa neboj,tiež odpadavam z ihly a dala som to💪 Asi by bolo najlepšie, keby si sa po pôrode dieťatka vzdala,nechala ho k adopcii pre rodičov,ktorí ho budú lubit
Ty si si vybrala, že budeš so psychopatom, ale čo chúda dieťa, to si nevybralo,že bude mať debilnych rodicov
@sense Nežila som predtým na ulici ale u rodiny, kde ma nezoberú kvôli tomu,že čakám dieťa s týmto priateľom (nemajú ho radi kvôli tomu aký je a čo sa o ňom hovorí no aj napriek tomu mu veria všetky slová,ktoré na mňa povie).
@emkaemuska2895 nevypisuj kraviny a vysvetli ako si to myslela s tym neznasanim deti a s tym, ze nevies s kym cakas dieta. Ako nemozes vediet s kym cakas dieta, ked ta tento vykvet drzi doma zatvorenu? A z coho zijete?
@emkaemuska2895 načo si s takým človekom a ešte dieta. Keď sa takto správal v prvom roku spoločného života mali si ísť preč. Ak sa dá a rodina ti pomôže vráť sa domov.
Ty si za vsetko mozes len sama.Ale ak sa to dieta do tohto narodu,pocutaj s tym,ze ta na sovialkunuda coskoro niekto inh a nie on.Hanbi sa ze s nim stale si.Niektore veci nic neospravedlnuje.
Milé bravičko.
Som 7 rokov s pičusom (pardon za vulgarizmus), prvý rok ma mlatil, druhý rok psychicky týral, kradne mi peniaze, kontroluje mobil. Všetci mi hovorili, že je to magora ruky od neho preč, ale ja som si s nim ešte aj dieťa spravila. 🤦🏿♀️🤷♀️
Autorka prepáč, viem že som hnusná a vulgárna, ale pre Kristove nohy, z akej príčiny si si nechala dieťa s takýmto penisom? Čo očakávaš od neho, keď sa dieťa narodí? Že bude ukážkovy otec? Skôr si myslím, že ťa vyšmari na ulicu, lebo už teraz vykrikuje, že dieťa nie je jeho 🤦🏿♀️🤷♀️
Jedine koho v tejto situácii ľutujem, je to dieťa. Krásny život ho asi čaká 👍
@emkaemuska2895 ja normalne nemam slov,neviem,co na toto napisat. To je sialene,ze si uz na zaciatku od neho neodisla
@emkaemuska2895 daj dieťa na adopciu a ihneď sa rozíd s frajerom
@nadazdi neboj, prišli by policajti k nim domov a ona by všetko poprela, aby ho chranila
@emkaemuska2895 odsťahuj sa do psej matere, veď ťa zabije aj s dieťaťom, je to feťák a psychopat
@emkaemuska2895 tiez som to nedocitala,....ak je u teba toto predstava lasky😰😰😰,....prosim ta zbal si kufre a ber nohy na plecie. Tototi v zivote bude na nic, nijak ti nepomoze. Jednoduchsie ti bude bez neho. Ako nechapem ten napad si spravit s takym chlapcom dieta 🥺

@doriiis nemam rada necitlive komentare ale tu s tebou MAXIMALNE suhlasim.... toto je silne kafe toto