Nedokážem to
Nakoniec po pokuse sa zmeniť som zistil že to nedokážem. Odohnal som od seba všetkých ľudí ktorom na mne záležalo. Už mi zostalo posledné riešenie.
@123_monika však to tá osoba napísala že jej zostalo posledné riešenie.....ja som tam zabudol dať otáznik....
Slučka?
(To som myslel ako otázku)
@umpaso on bude fajn, uvidíš, len nenašiel svoju vlastnú cestu, možno sa už vzdal toho hladať ju, to je jeho problém,
ja by som mu pomohol, ale sam musi chciet
On tu už nemá účet
@123_monika však to tá osoba napísala že jej zostalo posledné riešenie.....ja som tam zabudol dať otáznik....
Slučka?
@umpaso aha, chápem. Len to tak strašne vyznelo bez otaznika
@stromokocur6 existuje 1000 iných ciest, nie iba jedna (Ivan Tásler o tom tiež spieva v jednej svojej piesni
@stromokocur6 neviem síce, čo nedokážeš zmeniť, ale človek je tvor, ktorý dokáže neskutočne veci. Tak si aj ty povedz, že to dokážeš, že to tak veľmi chces, že zmenis aj nezmeniteľné. Začni sa usmievať, plánovať, riešiť veci tak, ako ich chces mať. Držím ti palceky a verím ti, že časom tu napíšeš, že si to zvládol 👍😉.
@margotka17 👍
@sova7 myslím že tohto človeka úplne chápem, je zničený nakoľko nevie vytvárať kvalitne socialne vztahy, a to je jediná vec čo v živote prinesie kľud do života. A to hovorim z vlastnej skusenosti. Tiež som natom bol rovnako ako on, a ešte ma to niekedy zlomí, no ako všetky píšete je stoho cesta von. Prácou na sebe, zmenou myšlienok atd. Trvalo mi dlho to pochopiť, aj keď asi tomu stále nerozumiem. Je dosť možné že mám aj ja nejakú poruchu a nedokážem to prijať, no jedno si už uvedomujem, Takémuto človeku je potrebné sa venovať, podporovať a najlepšie osobne, naštartovať v jeho hlave zmenu. On sám sa musí chcieť zmeniť ale impulz musi prijsť zvonku... Je to možno blbé, ale zápasím s niečim podobným ako tu tento "pán", verím že sa mu to podarí, no táto cesta je ceľmi kľukatá a na dlho, rozumiem že na tej ceste si niet čo užiť, je trpká bolestná, ale dalej na tej ceste človek zistí že so seba tvorí jedného z najsilnejších ľudí vôbec. Takého už nič nezlomí, a práve to prinesie úspech. Vo všetkom, ženy nechcú padavky ale "skalný stĺp" a to si myslím že je problém dnešnej doby. Ženy sú silnejšie psychicky, zatiaľ čo muži fyzicky, preto by sme sa mali podporovať. Cvičiť, pracovať, aj na sebe, navštevovať kurzy a workshopy náuky o sebe, to je cesta von s týchto stavov.
Dufam že si to dotyčný prečíta, a ozve sa, zrejme som jediný čo mu na svojom vlastnom príklade bude vedieť pomôcť a prijsť s reálnym riešením. Osamelosť sa lieči blízkostou, ale je treba pochopiť že tá blízkosť je len ako liek, ktorý časom vysadíme až si budeme vedieť nájsť vlastné priatelstvá, Dúfam že som sa moc nestratil v prispevku, deje sa mi to, ospravedlnte ma za to, aj ja mám (a možno nemám) poruchu osobnosti. 🙂
@mixo2425 Krásne a úzasne napísané 🌞👍♥️, veľmi pekne vyjadrené myšlienky a nie, nemusíš sa ospravedlňovať, nemáš za čo, chceš pomôcť a to sa veľmi cení. Verím, že autorovi tvoj príspevok pomôže...

@umpaso To čo je za BLBOSŤ???
Slučka?