Nedokážem veriť človeku, s ktorým čakám bábo
Ahojte. Potrebujem radu alebo ja neviem 😔.
Nedokážem veriť človeku s ktorým čakám babo. Proste mávam sny o nevere, schováva si mobil čo pred tým nerobil, začal sa úplne inak správať , hovorí mi škaredé veci... neviem či to vnímam všetko tak zle len koli mojim pobúreným hormónom alebo čo. Predošlý vzťah ktorý som mala takmer 4 roky bol hrozný. Tiež samé klamstvá a podvádzanie ... čo ak koli môjmu predošlému vzťahu mám problém s dôverou. Celkovo ja ľuďom neverím , nemôžem veriť aj keď by som moc moc chcela. Stále sú vo mne pochybnosti a hrozný strach zo sklamania. Nevie či partnerovi nedôverujem pravom alebo mu krivdím. Ale keď ide so mnou kdesi von na večeru tak ide v tričku ktoré nosí doma , tepláky , nenavonia sa , ani len do kúpeľne nejde či vyzerá aspoň trochu ok. Keď ide s niekym iným von oblečie to najlepšie čo má, sprcha, voňavky ,.... Hovorí vraj si domýšľam kraviny a že mu je jedno čo si myslím. Ja ako tehotná som stále len doma sama a on si behá kde chce a keď už ideme kdesi spolu von tak ide ako chudák. Viem že v mobile sa nemá polovičke hrabať ale stále mu tam vidím ako si pozerá ide ženy. Ja som pribrala , som ako guľa s bruškom a vidím tam sme chudé ženy, krásne a všetko... citim sa fakt ako chudera. A o sexe ani nehovorím. Nesypali sme spolu už takmer 3 mesiace , stále sa vyhovára. Neviem už fakt čo si mám myslieť. Je mi zo všetkého hrozne zle. 😭😭
@sisa183 nemusíš sa báť, treba sa poučiť. Už vieš čo nechceš a načo si dávať pozor. Pozerať hlavne na to, aké má ten chlap hodnoty, akých má priateľov, ako vychádza s rodinou....
Krcmovy typ sa nikdy nezmení...ak raz lieta kade také, iné to nebude.
Ani ja by som sa asi hneď nehrnula do vzťahu, ale určite bude do budúcna opatrná! Žiaden hulic tá šťastnou neurobi
@sisa183 ty nemas problem s doverou, ale so sebavedomim...
@sisa183
Ako vieš, že to dieťa bude milovať? Nevieš, len je to dalsia vec, ktorú si namyšlas, aby si pri ňom ostala. Prvý rok s malým babom je veľmi kriticky, to sú neprespane noci, plač, nevieš, kde to hlava stojí... čo on bude robiť v takých situáciách, keď teraz ešte stále máte relatívne kľud? Nevieš vôbec aký bude, akým bude otcom a či ti s dieťaťom pomôže.
@sisa183 to je tak, ked pouzijes chlapa ako darcu spermii, lebo sak dieta je TVOJA najvecsia tuzba ... keby totiz bolo aj jeho najvecsia tuzba , tak sa zaujima o to ako ti je a nedovoli to vlacit tazke nakupy, ked mas rizikove tehu a ohrozuje to dieta.
@ayanamirei Vraj sa pýtal kolegov v robote a ich ženy to tiež tehotné zvládali. 😞Že oni ženám nepomáhajú tak prečo by som to aj ja nezvládla. Vraj sa vyhováram mi povie. Ja už nemám ani silu vstať z postele z toho všetkého nie tak ísť ešte na nákupy aby mal čo do úst.
@sisa183
Jasne a kolegovia z práce vôbec o tom vedia ako sa na nich vyhovára? 😀 ale chápem ho, vyzerá to menej blbo ako sa chová, keď si ešte vymysli, ze tak robí aj niekto iný.
@sisa183 sebecke bezohladne hovado
Džentlmen ti bez reptania tašky odnesie, ked ho poprosiš
Za to, že si kolegovia robia zo žien ťažneho koňa, neznamená i že ty musíš byť
Ja ked vidím, akè požiadavky su v dnešnej dobe na
ženy kladene a muži nie su ochotni ani maličkom pohnúť, zdviha sa mi žaludok...
Hlavne, že minule bola tema ako ho žena musi uspokojovať inak si najde inu a žene v 9.mesiaci nie je ochotny jednu ťažku tašku zobrať
To kedy sa z chlapov stali taketo sračky?
Ja ked som mala 16 okolo sa sami džentlmeni krutili
Toto čo je za neandrtalsku generaciu? A vy si to ženy necháte?
To je hnus na entu
30 000 bodov každy deň v novinach, čo musi žena spraviť, aby bol muž spokojny a naspať to už neplati
A ked som sa tu pytala otazku tu na tomto fore či mam napisať do novin, všetkych 30 si tu klopkalo po čele, že riešim pi....ny
Ale toto je v spoločnosť , v ktorej svoje dcery vychovavate a to su vzorce spravania.A ked nevštepíte dceram sebavedomie, zas z nich vyrastu ženy, na kt.budu chlapy drevo rúbať...
Viď predchajúca debata, že muž si odklada 1000ku a žena si ide bankrot vyhlásiť
Čo ti ja poradim- prestaň sa riadiť hlupakmi, a urob čo ti rozum kaže
Ak sa rozhodneš zle, nevyplakávaj na fóre a nes si nasledky svojho konania a rozhodnutia sama
Samozrejme, že maš pravo na dobreho muža ale vzhladom na nizke sebavedomie si vyhladavaš chlapov
čo si ťa nevážia a robíš to podvedome
Partner si k tebe len tolko dovolí, kolko mu dovoliš
Ak ťa podvádza, nespravíš s tým nič
@karolinakr presne preto mám za muža pána v rokoch ;D
Bolo márne hľadať gentlemana medzi rovesníkmi

@sisa183 ale tu nejde len o neveru. ide najviac o to, ako sa k tebe sprava, ake "skarede veci ti hovori", o to, ze ta odmieta, obdivuje cudzie zeny namiesto teba, zranuje ta, nevazi si ta, atd atd... to je to, co by ti malo primarne vadit, aj keby ti hned neverny nebol. zda sa, ze tento druhy je podobny tomu prvemu, a to nie je o tych chlapoch, ale o tom, ze si takych chybnych vyberas. ved ako chces s takym chrapunom prezit stastny zivot? nemozne. zakladom stastneho vztahu je dobry vyber. ked urobis chybu tam, nepomoze uz nic