Nedokážem zabudnúť na ex
Dobry den, chcel by som vediet vase nazory. Uz je to skoro rok, kedy odisla moja priatelka a ja nedokazem na nu zabudnut. Kazdy den na nu myslim. Plus mam 35 rokov a zacinam si pripustat, ze asi ostanem sam bez rodiny, co ma najviac vnutorne nici.Milujem deti a tesil som sa na rodinu kedze som ti nikdy nezazil, nasi sa rozvoedli ked som bol este dieta.
Ona keby chce tak je s tebou .... Proste smola .hľadaj inde ale až keď ti bude lepšie ... Teraz sa venuje sebe naozaj myslíte ľudia aj na seba ♥️♥️♥️
ja som si niečím podobným prešiel tak chápem ako sa cítiš aký je to pocit. Ako keby ti niekto z brucha vydžubal vnútornosti zavrel a nechal tak. Ľahko sa to hovorí ale neživ v sebe nádeje na šťastnú lásku s ňou. To že o ňu bojuješ si myslíš ale pravda je taká že robíš zo seba debila. Zhadzuješ a ubližuješ tým iba sám sebe. Ona ti napíše len keď niečo potrebuje. A budem hádať ty jej na všetko povieš áno. Chyba. Najlepšie urobíš keď proste zmazes všetky kontakty vymazeš číslo..skrátka uťať akýkoľvek kontakt. Je to tiež pocit ako absťáky ale je to potrebné urobiť pre tvoje vlastné dobro. A ďalšia dôležitá vec ktorá tu už bola spomenutá začni na sebe makať. Ale nie kvôli nej ale kvôli sebe. Ono to bude dlho trvať kľudne aj roky a bude to ešte bolieť ale treba to urobiť lebo ináč ťa to z vnútra zničí.
Ved ako nemusi na nu uplne zabudnut, ale city by si mal pretrhat, lebo potom si fakt nebudes schopny najst niekoho ineho. Ono to tak proste malo byt, aby ste boli od seba a najdete si niekoho, s kym vam to vide. Proste musis mysliet dopredu a nie sa len utapat v minulosti

Nevracaj sa do minulosti nelutuj sa ešte stále môžeš mat deti,rodinu ,svadbu ....čo len chceš🙂