Nedostala som kvety k narodeninám a ani k MDŽ. Partner vraj nemá čas
Ach nedostala som kvety ani k narodeninám ani k MDŽ.. vraj nemal čas:( a ja keď vidim fotky ako ženy dostali kvety, tak ma to strasne boli
@h2 odpovedam na tvoju prvu vetu, zvysok ma nezaujima lebo si ...kto si... Mam tu kyticku 9 zltych tulipanikov, dostala som k mdz, vednucu kyticu margaret ci niecoho bieleho s ruzami dostala som pred tyzdnom, na okne orchideu, dostala som pred troma tyzdnami. Moj manzel dava kvetinarstvam velmi zarobit, lebo som jeho princezna ktoru si vazi. Teba moze od jedu aj rozpucit 🙂 nemas takeho muza lebo si takeho nezasluzis a nemas hodnotu. Ked ju budes mat budes sa obklopovat iba takymi ludmi. Papa.
zasluzis si kvety, a casto, my zeny to mame radi, a sme toho hodne. Od telata co to nevie utekaj. Slovenskym mamickam ktorym staci okakana plienka, jedna po papuli a nevera nechaj to co chcu mat, ked moj drahy nepodnikal tak mi sem tam doniesol odtrhnuty kvietok (ked nemal tolko penazi)
Každá žena dostane to čoho je hodná, doposiaľ každý muž, ktorého som mala mi dával kvety, mala dlho, ak som mala burana, kt nepochopil čo žena chce skončili sme. Kvet je minimum čo môže muž žene dať, je to znak úcty, lasky, rešpektu. Môj chlap je pragmaticky, neromantický, má rád tabuľky, pravidlá, ale kvety mám na stole často. Pochopil, že iba chmuľo nedá žene kvety. A iba žena, ktorá nemá sebaúctu a sebahodnotu takého muža toleruje.
@jasomzabka Dovoľ mi, aby som Ti povedala šokujúcu informáciu: existujú ženy, ktoré nemajú radi kvety. A nepíšem to preto, že ma ide od jedu rozpučiť, že mne ich môj muž nekupuje, ako mi tu písala jedna vulgárna osoba. Môj muž mi na začiatku vzťahu párkrát kvety doniesol, ale keďže to nemám rada, presvedčila som ho, aby to nerobil, že si to neželám, nechcem a nepotrebujem.
@h2 rak , ja tiež nemám rada kvety , ale muž hej , tak si kupuje tulipany do vazy😂
Prečo to tak prežívaslš. Ak si nie stým spokojná tak mu kľudne povedz že by ta potešila aj burina odtrhnutá pri baráku. Treba vo vzťahu povedať na rovinu z coho si sklamaná alebo smutná. Ja som to na začiatku vzťahu povedala keď to bolo tiež tak. On úprimne povedal že nieje na to naučení ale potom sa snažil a nie len na blbé sviatky. Uctu a ukázanie že mám druhého rád a záleží mi na ňom nieje len o jednom dni v roku 🙂
@jasomzabka vďaka vzťahom mojich priateľov a blízkych do ktorých vidím, ale aj vďaka mnohým ženám tu na MK, ktoré majú doma chlapov, ktorých by som ja už dávno rozporcovala, som už dávno pochopila, že sú veci, ktoré sú dôležitejšie, ako kvety, ktoré si popri nákupoch ľahko kúpim.
To, že mi muž ráno pred robotou donesie čerstvé rožky, že večer donesie pizzu, aby som nemusela variť, že mi bez mihnutia oka kúpi v lekárni gél na vaginálnu mykózu, alebo že mi kúpi nové umývadlo a aj ho namontuje - tak to je pre mňa dôležitejšie ako to, že ho nenapadne kúpiť kvety 😉
@jasomzabka Dokonca existuju zeny, ktore maju rozne alergie a kytica by ich velmi nepotesila. Kvety nemeraju kvalitu vztahu, su pary, ktore maju perfektny vztah aj bez kytic a potom su take pary, ktore maju plny FB kytic a darov a ten ich vztah je casto uplne plesnivy.
@scila Hovoríš mi z duše! Keď čítam tu na koníku, akých mužov majú niektoré ženy doma, tak sa mi rozum zastavuje. Všade naokolo sa kvôli korone manželia idú zožrať, lebo sa nedokážu doma zniesť. My si nažívame, ako dve hrdličky. Ja chodím do práce, muž je doma. Každý deň ma čaká s navareným jedlom, aj mi to prestrie a naservíruje. O tom, že sa perfektne postará o syna a o domácnosť, ani nehovoriac. A každé ráno, keď odchádzam do práce, vstane, hoci je ešte skoro a mohol by si pospať, naštartuje mi auto a vyparkuje z dvora, aby som sa s tým nezdržiavala. A milión iných ďalších maličkostí.
ani ja som nedostala kvety k mdz..nepotrpim si na sviatkoch, na druhy den som mu ukazala tenisky co si asi objednam...isiel nieco vybavit a vecer mi ich doniesol domov z vydajne :D cize ja mam taketo sviatky
@dskjhfdlkdjhl suhlasim ale ked zena miluje kvety a potesia je je to ABSOLUTNE MINIMUM co muz vie pre nu zabezpecit, to hadam priznas ....MINIMUM 😉
@jasomzabka Pozri, idealne by bolo, keby kazdej zene bolo dopriate to, po com tuzi. Lenze darmo vie ona co chce a po com tuzi, darmo to oznami na MK, ked casto ten jej partner o tom ani netusi. Tak on ani nevie, cim by ju potesil a ona sa trapi, ze nic nedostala. Bohuzial, komunikacia viazne a vidime to skoro v kazdej teme. Az sa casto divim po precitani nejakych diskusii, ze preco dotycna s tym svojim je, ked v podstate ziju len vedla seba a este su na seba aj nastvani.
Neriešila si to tu už na Valentína??😅
... no to je fakt na mašľu ..... omg
Môj ex mi nič nedal ani po pôrode ani sviatky ani pod stromček, robilo mu asi radosť ma vidieť smutnú, terajší partner nie sme ani rok spolu máme už dieťa a nevynechal ani jeden sviatok, sám má narodky na Valentína a zohnal kvety 🙂 MDŽ detto a to som mu zakázala ,že to je už veľa naraz lebo aj meniny som mala nedávno, keď chlap nechce nedonútiš ani párom volov a nasilu to nejde a nie je to ono....
Pošli si domov sama kurierom ;) že ako zareaguje 🙂 a chapem ta. Tie prvé komentáre si ani nevšímaj , kvety potešia každú ženu a vnímame to ako prejavenie lásky a jasne že to zamrzí ...
@leskovael nie neriešila
Moj muz na zaciatku bol tiez v tomto taky nevyhraneny (ina kultura). Tak som ho usmernovala...
Teraz uz mame dceru skolacku. A ja mu stale opakujem ze tak ako sa ty spravas ku mne takeho chlapa bude mat tendencie si najst tvoja dcera. Ak je dcera (aj syn) vychovana v prostredi, kde jej otec je k mame pozorny (aj cez blbe darceky, kvety) tak to bude brat za samozrejmost aj od svojho partnera (co si pre nu samozrejme zelam, aby si nasla dobreho chlapa). Takze, akokolvek sa mi zdaju byt niektore ritualy zbytocne (MDZ, Valent.) a pod., aj ked s muzom spolu vyberieme darcek na moje nardoky, vzdy cakam do sviatku aby mi ho s dcerou dali aj s kvetmi. Toto uci moju dceru istym navykom a aj ocakavaniam od svojho partnera.
Tuto sa musim autorky zastat,pred par dnami sa riešil pripad, že zena ma mat sex s mužom 3x denne/ 7 dni v tyždni a vyhoviet mu, aby ju neopustil inak je puritanka !
Ked ma chlap 1x za rok !!!!!! doniest tulipany za 2.50€ utrpi tym chlap psychicku ujmu netreba ho nutit, treba byt skromna nic nežiadat! A to sa tu riesilo vela x, že muž je lakomy raz za rok povedat lubim ta, či doniest kyticu - to je najmenej čo može byt nikoho to neboli a finančne nezruinuje.Ženy su proste romanticke chcu byt hyčkane a čo na tom? Muži chcu zas ine veci v živote a ženy im vyhovuju
Ja som nikoho neunuvala a došli mi 3 gratulacie k MDZ a mame doniesol vnučik kyticu pozval ju na kolac a kupil bonbonieru - nemusel, ale poteši !!
Ženy maju neumerne vysoke požiadavky na seba, čo sa spokojnosti muža tyka a neumerne nizke štandardy, čo sa seba tyka
Keby som bola chlap a viem, že sa žena roztečie ked jej 3x za rok kupim kvety tak to spravim
Vsak to je najmenej nechapem to je tak zataz pre chlapa?
Keby čakala šperk za 1000€ nepoviem ani slovo
A kolke ženy sa stažuju, že muž im za 30 rokov ani raz nepovedal, že ju lubi však to je chore
Zvyšte si naroky !! A nie ako Popolušky prach z pece ometať, aby sme boli lúbivd pre okolie..
Ak niekto nemá rad rezané kvety, tak dostane v kochliku to je jedno
@karolinakr krásne napísané : Zvýšte si nároky! 👍
@karolinakr no ja s tebou 100 % súhlasím . Áno ženy zvýšte nároky. Mne manžel na sviatky kvety nosí , aj darček mi kupuje, je to obojstranné , my si takto prejavujeme náklonnosť a pozornosť. Mnohé tu z chlapov robíte úplných retardov , zas takí sprostí nie sú ,aby si nezapamätali zopár termínov a nedali si pripomienku , zvlášť ak na tom jeho partnerke záleží . Ak partnerke na tom nezáleží a je to otázkou dohody , tak je to vec medzi nimi dvoma. Moja kamarátka vždy na sviatok svojmu mužovi niečo kúpila a on nikdy , opakujem NIKDY jej nič nekúpil .Až keď sme jej povedali že či je na hlavu , prestala a milý mužíček si prvýkrát pod stromčekom nenašiel nič. To bolo sklamania a vyčítavých pohľadov , rovnako si nič nenašiel na narodeniny , nikto mu ani len ruku nepodal, nič nebolo nachystané , len nechápavý pohľad ženy čo ??? ty máš narodky , jaaj tak všetko dobré . Takže občas vlastnú medicínu je potrebné dať okúsiť aj druhej strane.
@karolinakr uz som sa bala ze zena so sebauctou na modrom konku nie je 🙂 to si tu budu pisat ako im kupuju rozky a podobne nezmysli, kvety su zaklad u kazdej zeny....
@jasomzabka Prepáč, ale nepáči sa mi Tvoje zovšeobecňovanie: "kvety sú základ u KAŽDEJ ženy". Nemyslím si, že sa môžeš vyjadrovať za všetky ženy na svete. A nepáči sa mi, keď ma niekto označuje za ženu bez sebaúcty, lebo netúžim po kvetoch. Mám sebaúcty viac, než dosť.

@mon29 bola som vo vztahu, kde sme mali vzájomnú dohodu, že si darčeky dávať nebudeme. Fakt nás to oboch otravovalo... Proste furt dačo.... Boli sme šťastní aj tak, nikdy som nezažila väčšieho mojkáča ako bol môj ex. Dodnes sme nonstop v kontakte, práve preto, lebo sme skvelí kamaráti. A môj terajší...skrz každý sviatok mi niečo daruje. Vie že mám rada kvety v kvetináči, tak mi nejaký vyberie, správal sa nahodou ku mne kretensky, doniesol mi kvet, na MDŽ mi kúpil bonbonieru, ktorú vie, že ju zje aj tak on 😂 nejde o to, že by som si to nevážila, teší ma to, ale väčšiu radosť mi ozaj robí to, keď sa ku mne pritúli, alebo mi dá len tak božtek... Môj muž nie je veľmi kontaktný a presne o to ide. Že podľa toho s kým si, si inak vážiš rôzne veci. Tie kvety sú skvelé....ale ver, že ma viac teší keď večer zdvihne rameno a povie mi aby som si naňho ľahla 😂 lebo inokedy len krúti očami. To však neznamená že máme zlý vzťah, sme úplne spokojní, ľúbime sa, no tým, že nie je mojkací typ mňa napr. tá jeho chuť na mojkanie robí šťastnejšou ako darčeky. Ja som zvyknutá kupovať si veci sama....mňa tieto materiálne dary či už sú z povinnosti, pozornosti alebo ospravedlnenia dáko neberú. Naposledy sme spolu kupili asi pred 2 týždňami spotrebiče do nového bývania 😂 a tešili sme sa ako malé deti z toho... Ťažko sa do toho vžíva... To proste musíš vedieť aký je ten človek, preto som autorke povedala, že pokiaľ jej radosť jej partner nerobí nijak, tak to asi nie je pre ňu správna voľba.