Nedôvera
Dá sa vobec fungovať vo vzťahu kde je úplne zničená dôvera..nebola to fyzická nevera ale vypisovanie a klamanie..aj keď je snaha z druhej strany na vidím všade len klamstvo vymyslim si príbeh čo možno ani nie je pravda
A len aby som ti odpovedala na tvoju otázku, tak v takomto vzťahu sa nedá fungovať. To, že si s ním zostala napriek nevere, tak si mu len zvýšila sebavedomie. On teraz môže hľadať ženu "vyššej ligy", keď vie, že ty si s ním napriek nevere zostala a má ťa namotanú. Ponížil ťa. Vy v tom vzťahu už nie ste si rovní. Ja to vidím skôr na tvoj nejaký psychický problém, že v tom vzťahu zotrvávaš. Nie je to normálne. Prepáč za také slová, ale mne z tvojej situácie je za teba smutno. Pokiaľ s ním nemáš spoločné bývanie, tak to môžeš jednoducho a veľmi, veľmi rýchlo ukončiť.
@alalajka a ak máme spoločné bývanie?a ja nemám kam ísť?alebo nemám odvahu teraz...
ako spolocne byvanie? ak spolocne tak predat a rozdelit si peniaze. mate spolu hypo?
Ak máte spoločne bývanie, tak samozrejme nevieš odísť zo dňa na deň, ale nebráni ti to v tom odísť. Keby že ste ho nemali, tak to vieš ukončiť v okamihu.
@pralinka25
@alalajka mame spoločné bývanie aj hypo, sme spolu viac ako 5 rokov...neviem či mi teraz klame nemám to moc ani ako zistiť..správa sa dobre, trávime spolu aj viac času...niektoré situácie preháňam aj ja sama to si priznám..mala som odísť vtedy keď som na to prišla a nie teraz keď sa snažíme...vidím že je to zlepený teraz vzťah..a asi si aj uvedomujem, že to nemá dalekú budúcnosť, ale jednoducho teraz nemám odvahu odísť...
tak potom to je ťažko. zjavne ani nechceš, aby to proste fungovalo, no ak je to tak, je úplne zbytočné v tom pokračovať. isto by ste sa dohodli a vedela by si sa postaviť na vlastné nohy, chce to len trocha odvahy. no isto by ti bolo lepšie
@hulica no však to píšem že odvahu teraz nemám...
Podľa slov, ktoré píšeš, je vidno, že si ním zmanipulovaná. On ťa ma naštudovanú a zanalyzovanú, tak samozrejme vie ako sa ma k tebe správať a čo chceš. Určite je to typ, ktorý hovorí pekné slová, dáva milé pohľady, je šarmantný a pod. Vie správne používať slová, ktoré chceš počuť. Ale robí to z vypočítavosti. Keď sa naňho pozrieš, necítiš tú bolesť, ktorú ti spôsobil? Keď si vypisoval s inou, však sa pritom musel usmievať a ty si mu verila. Nebojíš sa, že ak odíde na jeden večer preč, že je s inou? Sama cítiš, že to nemá budúcnosť. Najlepší by bolo pre teba čím skôr odísť a možno vyhľadať psychológa, ktorý ti poradí ako zabudnúť naň ho. Ver mi, že ak v tomto vzťahu zotrváš, určite sa to odrazí na tvojom psychickom a fyzickom zdraví. Však maj samu seba rada. Musíš nájsť odvahu.
Podľa mňa tam ide hlavne o citovú neveru, tá je horšia ako fyzická, ale väčšinou ide súbežne o obe,to že si s niekym písal znamená to,že sa stretli alebo sa poznajú osobne. Nebuď naivná, chce mať kľud a preto sa pretvaruje,aby mal pokoj od problémov s tebou. Viem o čom píšem, zažila som to tiež. My ženy máme šiesty zmysel,môže sa pretvarovať ako chce,ale ty to musíš cítiť, či to na teba hrá aby mal pokoj alebo to myslí vážne a už keď aj áno, tak kvôli tebe alebo kvôli deťom? Teda ak nejaké máte. Väčšinou také ženy ako ty sa same presviedčajú, že ich muž musí mať rád, lebo neodišiel a podobne. Ale pravda je inde. Je ale mizivá šanca, že tvoj prípad to nie je.

v takom vztahu sa neda fungovat. vyzeras, ze sa v tom vztahu dost trapis, tak sa opytaj sama seba, ci mas silu v tej celej bubline pokracovat dalej a ci ti to vobec nieco pozitivne prinesie. uz teraz vies odpoved, takze by som z takeho vztahu asi co najskor vystupila