icon

Nefungujúce manželstvo kvôli svokrovcom

19. apr 2023

Prisla som sa sem vypisat, a mozno ocakavat nejake rady ako tuto situaciu dalej zvladat. S manzelom tvorime par uz 12 rokov z toho 5 rokov ako manzelia, mame 2 rocneho syna a na ceste dalsie babo.. ako ludia si velmi rozumieme , mame rovnaky humor super napady do zivota no pokial do toho nezacnu zasahovat jeho rodicia. Jeho mama je clovek taky, akeho som v zivote este nevidela a ani uz asi neuvidim... nevie odhladnut kde a aky typ srandy sa hodi, rada ponizuje ludi, mysli si, ze ona je pani dokonala co v zivote dosiahla vsetko a rada sa tym vsade vytahuje, no toto su veci, ktore hodis za hlavu a neriesis, druha vec je, ze sa snazi organizovat nam zivot a do vsetkeho zasahuje, ja uz mam voci nej taku averziu , ze mi vadi asi uplne vsetko.. mali sme uz aj hadku kde som jej povedala vsetko co mi vadi, aka ja, ze ju proste nemam rada a nerada som v jej pritomnosti no v niekedy to robil kvoli tolerancie pre muza a dieta.. neopisujem tu cely nas zivotny pribeh ake problemy nam narobila lebo by som sa upisala k smrti, problem je teraz ten ze u mna to uz tak vrie ze ked muz povie mama tak hned vyvolam doma hadku, dovoluje si k nam prist bez ohlasienia a doma automaticky nastava dusno, ja za tie roky uz ju neviem preglgat a neviem co mam robit ked ona nikdy v zivote nepochopi ze ju nechcem vidiet a just bude chodit a snazit sa somnou rozpravat.. som uz unavena z toho ze sa doma hadame kvoli nej.. aj ked ona uz nic nemusi povedat alebo urobit ja mam na nu nervy tak ci tak.. prestane to vobec niekedy alebo to budem cele vnimat este horsie ? som z nej suca na psychiatriu 😭

autor
Autor odpoveď zmazal
netti87
20. apr 2023

A svokor ?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
zuzulka558
20. apr 2023

Ja som 2 roky odstrihnuta už od nich par veci hukot na mňa atď proste sme obaja s nimi sekli,, manžel chodí, lebo pri nich pracuje, ale ja nemusím ani deti nebrava,, ani na oslavy, posedenia nič ani on je s nami,nepomáha sekol s tým aj on, podľa mňa za 10 rokov už videl ze problém je stále s nimi nejaký lebo stále niečo mali,, proste rodina sme my a aj sused mu raz povedal ak medzi nami nie sú problémy nemame si dat robiť zle a na druhých srat

simca06022011
20. apr 2023

poslala by som ju prec :DDDD proste, nehnevejte sa nemam na vas cas, dovi. Prosim, ohlaste sa vopred ked idete ku nam na navstevu.

autor
Autor odpoveď zmazal
petulda333
20. apr 2023

Velmi tomu neverim,ale keby to tak bolo,tak bh som dk toho nedala ani cent.
@kocurikpupcek
@simca06022011 netvrdim,ze ju bude potrebovat,ale stat sa to moze. Predsa maju 3 deti. A autorka sa mi zda dost labilna,ja by som zakrocila razne uz davno. A nie sa len vyhovarat.

katarinka89
20. apr 2023

@petulda333 sudis, akoby si mala tu najhoršiu svokru a pritom si možno ty bola ta, ktorá videla, že tvoja svokra je problémová, keď ju po tom všetkom považuješ za lepšiu osobu / lepšie s nou vychádzať ako s mamou. To co zažíva autorka je hnus, postoj jej muža je otrasný a zrejme si ňou je istý keď sa chová ako trtko nezletily.....nemám rada takéto komentáre ako si dala ty- nevidíš do toho, hneď spravíš záver, niesi empaticka ale samu seba si hneď vedela opísať v tom najlepšom svetle ....

katarinka89
20. apr 2023

Viem sa vcítiť do tvojej situácii, je to začarovaný kruh plný hnevu, spomienok na všetko zlé, nechuť k mužovi, proste ani vo svojom nemáš pocit bezpečia. Držím ti palce.....raz vyjde slnko ....

autor
Autor odpoveď zmazal
januska12323
20. apr 2023

Splácaš úver na niečo čo nie je tvoje? A tvoj muž ako taký trtko pritakava mamičke? Áno to by mi za rozvod stálo ale nie kvôli svokre ale preto, že manžel neplní funkciu ochrancu rodiny. Čím skôr si to všetko porieš, mužovi daj poslednú šancu a keď nezvládne tak bohužiaľ. Chceš sa takto týrať celý život?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
mamula20
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
20. apr 2023

mozno to budes musiet riesit s nim ty, s jeho rodicmi. Proste dohodnite sa vy, dvaja, ze chcete ten majetok na seba, ze sa rodicia prost emaju ohlasit ked idu na navstevu a chcete od nich sukromie a pokoj. A potom to proste vybalit ked budu u vas na nich, ze teda ste sa rozpravali (a kludne hovor ty) a chcete si dat majetky na poriadok, ze kde je problem napisat na vas spat vas majetok a nech teda povedia kde je problem, do kedy to stihnu zrealizovat (ak ide o nehnutelnost, problem. Ak o auto ktore sa splaca a je na ineho, tak tiez problem) a potom v dalsej etape riesit to, ze ziadne prepadovky si nezelate... ak sa tam chlap zlozi a nepostavi sa k tebe, tak nie je o com. Rozluc sa s nim, je to nemehlo. A mozno ho to osmeli a predsa len si usta otvori. A ked sa pyta na plany, tak neries.. ziadne nemame, hotovo. Alebo dakujeme, za nazor, a urobime si podla seba.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
petulda333
20. apr 2023

@katarinka89 kde som o sebe napisaka nieco dobre?O com tocis prosim ta? Mne svokra tiez robila zle,dost vela. No nakoniec sme to vyriesili a vychadzame spolu super.Ja autorku nesudim,je to jej vec. Nech si zivot prezije v nenavisti, nech ostane sama s 3 detmi. Jej vec. Ja som napisala aj iny pohlad. A v prvom rade si ma riesit muza, nie svokru

petulda333
20. apr 2023

Autorka,rozved sa. Ostan sama s 3 detmi,nenavid svokru aj nadalej. Ak si myslis,ze tak budes stastna,tak to urob...

petulda333
20. apr 2023

@evamarek77 vdaka,presne to si myslim aj ja. Je to az neskutocne ako nenavistne pise.

tinka8512
20. apr 2023

Fuh tak toto je huste, ja by som nieco s tym platenim spravila,ved take neexistuje ze platis za nieco co nie je na tvojom mene, prepanajana, to nenechaj... alebo by som to prestala platit alebo by som si nasla pravnika a nejak takalebo fakt neviem,ale sa divim ze toto tvoj muz toleruje, ona je fakt chora

zuzulka558
20. apr 2023

@petulda333 tak to máš super aj ja som poriešila ale vydržalo to chvíľku potom to bolo ešte horšie a preto sme s tým sekli,

ahhola
20. apr 2023

Presne.... Muž je jedináčik, alebo dokáže ustvat ešte ďalšiu rodinu💥
To bude nejaká obsesivno kompulzivna bosorka.
Xanax by ju hodil do kľudu, z toho vecného teatra musí byť vyčerpaná aj ona. 👿

petulda333
20. apr 2023

@zuzulka558 tak mojej svokre asi doslo,ze vo mne nema supera,prave naopak. Trochu k tomu dopomohlo aj to,ze ex svagrina jej branila v styku s vnuckou atd,pochopila,ze ja nie som nepriatel. Dovtedy somnou akoby bojovala,alebo ako to inak nazvat. Akoby sa bala,ze jej vezmem syna a koniec. 4r to bolo neznesitelne,ale nenavist som necitila. Rok sme ,,bojovali,, riesili ale stalo to zato. Obe sme v niecom ustupili a zmenili sa.Som rada,ze ju mame.

akbara77
20. apr 2023

Prečo ženy stále potrebujú súperiť s matkami svojich mužov. Je to vopred prehraty boj.

annamalaga
20. apr 2023

A nešla by si nachvíľu ku rodičom bývať, aby si mala kľud keď si tehotná a premyslela, ako ďalej.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
zuzulka558
20. apr 2023

@petulda333 tu už začali aj jeho sestry a brat, oni sú konfliktné povahy jedna z nich ako keby jej preplo v dobe covidovej a s každým sa len háda robí poriadky

katarinka89
20. apr 2023

Myslím, ze nieje pricetna.......mal by to začať vidieť aj tvoj muž....

katarinka89
20. apr 2023

@akbara77 lebo tie matky ten boj začínajú