icon

Nejasnosti s nadmerným odosielaním SMS cez O2 operátora

14. jún 2025

Ahojte dneska ma zaskočila čudná vec. Manžel má O2 operátora. Nakoľko keď je v robote a niečo treba ale aj sem tam cez deň doma mi napíše sms alebo ja jemu. Pozerala som v jeho paušáli kedy mu končí dcerin paušál. Je na jeho meno. A zbadala som tam, že má vyše 160 sms. Naozaj ma to zaskočilo. Pretože mi si píšeme ale max 90 správ za celí mesiac. Začala som mať zlí pocit. Tak som spočítala správy a naozaj spolu sme mali tak cca 90 správ. Tak som znovu otvorila aplikáciu a pozrela ďalšie faktúry. Ďalšej bolo okolo 350 správ. Na milión percent to správy s mnou neboli. Najprv to sa vyhovoril, že to je dcerin paušál. Vsak to som hneď skontrolovala a číslo bolo jeho. Ako ďalšie mi povedal, že jemu jednu sms keď je dlhšia počítal ako za 2 alebo viac sms. Tak sa chcem opýtať prosím stalo sa to už niekomu? Je to fakt možné? Viem určite si pomyslíte, že som chorá. Ale toto by bolo už 4 krát keď som mu na niečo zle prišla. Neverím mu. V pondelok ideme do O2 predajni to riešiť. Ale po toľkých klamstvách keď som toto našla strašne sa bojím. Neviem zaspať. Čakať do pondelka to je ako trest pre mňa.

pikachu999
14. jún 2025

Nechápem na čo si s niekým komu neveríš ani si mu to nemala hovorit mala si my rovno pozrieť telefón a vedela by si na čom si 🤷

autor
14. jún 2025
@pikachu999

Nechápem na čo si s niekým komu neveríš ani si mu to nemala hovorit mala si my rovno pozrieť telefón a vedela by si na čom si 🤷

@pikachu999 nemám to ako zistiť. Pretože sms ma v mobile len odomna a také klasické. Kuriér parkovanie a tak. Ja si myslím, že si znovu píše z inými ženami a správy maže.

maranco
14. jún 2025

Jedna SMS má 160 znakov ak pošle dlhšiu tak je rozdelená na viacero správ
rovnako ak píše v SMS s diakritikou tak tam je 70 znakov na správu

prihlás sa do https://www.o2.sk/moje-o2 pozri podrobný výpis dátum a časy kedy boli posielané správy a tam máš mať aj telefónne číslo na aké boli zaslané

autor
14. jún 2025
@maranco

Jedna SMS má 160 znakov ak pošle dlhšiu tak je rozdelená na viacero správ
rovnako ak píše v SMS s diakritikou tak tam je 70 znakov na správu

prihlás sa do https://www.o2.sk/moje-o2 pozri podrobný výpis dátum a časy kedy boli posielané správy a tam máš mať aj telefónne číslo na aké boli zaslané

@maranco a to cez prehliadač či v aplikácii?

maranco
14. jún 2025

normálne cez prehliadač, alebo pozri aj v aplikácii či je tam podrobný výpis

autor
14. jún 2025
@maranco

normálne cez prehliadač, alebo pozri aj v aplikácii či je tam podrobný výpis

@maranco veľmi pekne ďakujem

maranco
14. jún 2025

Podrobný výpis
Pozrite si kam a koľko ste telefonovali, SMS-kovali a dátovali posledné tri mesiace.
https://www.o2.sk/moje-o2/spotreba/moje-hovory

0kristina0
14. jún 2025

Mna zaraza, ze v dnesnej dobe internetu vy komunikujete cez sms.

autor
14. jún 2025
@0kristina0

@0kristina0 pretože máme sms zdarma tak nám je jedno či je to FB alebo sms kde si píšeme

sszuzu8
14. jún 2025
@0kristina0

@0kristina0 aj ja si s priateľom píšem len sms 🤣 mame už vyše 10tis za pár mesiacov 😃🙈

pikachu999
14. jún 2025
@0kristina0

@0kristina0 my si doma tiež len sms píšeme väčšinou

koniarova
14. jún 2025

Šak je to jasné jak facka. Na čo nové by si akože v pondelok chcela prísť?

simulienka2207
14. jún 2025

Ved pozri podrobný výpis, bud v apke alebo v prihliadaci...

autor
14. jún 2025
@koniarova

Šak je to jasné jak facka. Na čo nové by si akože v pondelok chcela prísť?

@koniarova neviem. Na nete som čítala že ak je sms dlhšia tak operátor ju počíta ako dve

koniarova
14. jún 2025

A tomu aj veríš? Že bolo toľko tak dlhých sms? Po tom, čo ti to už x krát urobil? A ešte sa vyhovárať na dcéru.

isis234
14. jún 2025

môžem poprosiť aký program má SMS zdarma?
Ako písali vyššie. Ak je dlhšia správa, operátor počíta 2 správy. V tlačítkových mobiloch odpočítava písmená. Zobrazuje to.

pikachu999
14. jún 2025
@isis234

môžem poprosiť aký program má SMS zdarma?
Ako písali vyššie. Ak je dlhšia správa, operátor počíta 2 správy. V tlačítkových mobiloch odpočítava písmená. Zobrazuje to.

@isis234 napríklad nekonečná radosť (23 €)

isis234
14. jún 2025
@pikachu999

@isis234 napríklad nekonečná radosť (23 €)

@pikachu999 vďaka

rozculena
14. jún 2025

iekedy mi správu rozdelilo aj na 3

zanka777
15. jún 2025

Ja nemám sociálne siete okrem tu modrého koníka čiže píšem len sms alebo volám ... Stačí že dám viac interpunkčnych znamienok alebo smajlíka a už sa jedná správa počíta aj ako 4 niekedy ... čiže áno je to tak... Ale zas dôveruj ale preveruje.

jumama
15. jún 2025

Tak ale ak je ochotny ist do O2, tak by bol trapko, ze tam pred cudzimi ludmi na nieco prides, ci nie? Nedava to logiku.

dagas
15. jún 2025

Ano keď pišem dlhú správu tak ju rozdelí..ale zase 350 správ to asi nebude za mesiac..

minenkaa
15. jún 2025

Tot sú také problémy ,na zasmiatie,prečo si s ním keď mu neveríš

autor
15. jún 2025
@jumama

Tak ale ak je ochotny ist do O2, tak by bol trapko, ze tam pred cudzimi ludmi na nieco prides, ci nie? Nedava to logiku.

@jumama dovolil aby som volala sekretárky do roboty a potvrdila mi, že klamal a bolo mu to jedno

autor
15. jún 2025
@koniarova

A tomu aj veríš? Že bolo toľko tak dlhých sms? Po tom, čo ti to už x krát urobil? A ešte sa vyhovárať na dcéru.

@koniarova presne o to ide, že mu neverím ale aj tu aj na internete som čítala že áno že sa stane že môže 1 správy ak je dlhá počítať aj za 2-3

heleninamama
15. jún 2025

Otázka znie, čo urobíš, ak zistíš, že ťa naozaj podvádza? Podľa toho, čo píšeš, ťa už takto klamal a zrejme nie raz. Nezáleží mu príliš na tebe a Tvojich pocitoch. Ty ho však opustiť nechceš, inak by si to už urobila, veď mu nedôveruješ a o láske medzi vami sa asi tiež hovoriť nedá. Máš kam odísť, zarábaš dosť a prežiješ sama? Ak nie, načo celý tento cirkus a kontroly? Aj tak zostaneš s neverníkom a budeš žiť ako doteraz a môžeš len dúfať, že sa niekde nezamiluje a neukončí to on.

588335
15. jún 2025

Mne jednu SMS často počíta aj ako 4. Ak je tam diakritiku, tak hneď ich je niekoľko. Bez diakritiky sa tiež často nezmestím do 1 SMS (počtom na FA), ale reálne správa odíde v jednej SMS.

vilma7
15. jún 2025

Neveríš mu, tak s nim nebuď. Alebo ťa niekto núti?
O.com je takýto vzťah? Véd ta klame pravidelne.