Nemám pokoj od rodičov
Ahojte najprv v skratke môj život:
21 rokov. Šikana na ZŠ, bitky od rodičov preto ich nenávidím. Od 11 rokov na liekoch, 7 krát psychiatria do 18 rokov, dokopy 1,5 roka života tam. Úzkostna porucha ,panicka porucha, derealizacie, sociálna fóbia, prekonané ocd. Viem že čo napíšem je hnusne ale nenavidim rodičov, je mi strašne strasne zle keď sú v mojej pritomnosti. Konečne sa mi podarilo odsťahovať od nich musel som predať motorku zaplatil som si prenájom na dlho do predu aby som konečne začal žiť. V posledné týždne som domov chodím len spať nedokázal som byť snimi ani minútu lebo zase by sme sa hádali. Vždy som bol pre nich sprostý syn ktoremu keď začalo byť trocha lepšie 🙂 a začal vyčnievať z ich predpokladou tak skončil na psychiatrii. Zablokoval som si na nich tel.cisla aj na súrodencou maily FB vsetko. Dnes sa mi dobijali do bytu vyzvanali snažili sa dovolať búchali na dvere mal som strach. Sú to manipulanti !!!!ktorý mi celý život ubližovali a ani tu mi nedajú pokoj.Som slušny pracujúci človek ktorý má pred bytovkou auto, doma čisto,nepijem nedrogujem. Čo mám robiť s tými rodičmi ? Tu mi je tak dobre 🤗 bez nich
@elizabet173 Ved ked je spokojny, tak nech sa nestazuje. Nech ide byvat na Kikulu a nebude trpiet navstevami rodicov.
Rada čítam, že si sa dokázal odstrihnúť a nezačal spávať v tom aute. Počúvol si nás, a zrušil aj kanceláriu?
@panda21 Áno zrušil som ju mám tam ešte výpovednu lehotu do konca Novembra. Tu je to super mám tu všetko aj na prácu a aspoň mám čistejšiu hlavu keď mám menej veci aj tu motorku keď nemám. Teraz mam taký štýl byt,auto,práca a priateľka 🙂
@petulda333 Mne je absolutne jedno, co si myslis. Ja som uz za svoj zivot zazila ludi s depresiami, bipolarnou poruchou, atd... Stravila som s ich "zachranovanim" hodiny, dni, tyzdne. Potom som pochopila, ze to nema zmysel.Ani jeden sa ma neopytal, ci nemam problem, ked boli v pohode. Vzdy bolo ja, ja, ja. Tak nech idu za tymi, co maju na to skoly a su za to plateni.
@desore ak by ta to nezaujimalo,tak nereagujes. A potom naco pises jemu? Nechaj si svoje hlupe reci pre seba! Ci cakas lutost teraz?
@desore netreba,uz mam. A toto je dost ubohe,nemyslis? Ani sa nedivim,ze sa ti ludia obracaju chrbtom
@desore nestrapnuj sa este viac. Vies o tom prd. A ta poznamka,ze vychod. Nk vuac klesnut nemozes
@desore to myslíš vážne ten príspevok zo 16,22? On je spokojný, ak ho rodičia nekontaktujú, pýta sa, čo má robiť, keď mu chodia trieskať na dvere, ty nerozumieš písanému textu? Si mu pomohla, fakt 👎 Tebe musel niekto veľmi ublížiť, keď reaguješ tak, ako reaguješ
@elizabet173 Co znamena 16,22?
Ty si myslis, ze ked je dotycny pan v podnajme a rodicia sa ako dostali do vchodu? Neverim, ze su bytovky s odomknutymi, hlavnymi dverami plus by susedom nevadilo, ze cudzi ludia tam "trieskaju".
Necitala som dotycneho prispevky a ani ma nezaujimaju. Myslim, ze tam posun k lepsiemu nebude.
@desore staci povedat letaky,alebo pockat kym niekto ide von. Dnes sa nik nestara kto kam ide
@petulda333 Skor by som povedala, ze ludia su obozretnejsi, kamerove systemy su uz samozrejmostou.
Roznoscovia letakov nemaju uz pristup do vnutornych priestorov.
V konecnom dosledku je to jedno, dostali sa, kam chceli.
Ludia, ktori su na seba orientovani, dokazu riesit, akym tonom ich pozdravila suseda z 9.poschodia,ktora ledva vidi a pocuje.
Treba vecnym stazovatelom urcit hranice, pojdu len tam, kam im dovolime. Tak ako aj deti.
@desore 16,22 je čas, kedy si príspevok, ktorý som myslela pridala. Nie každý vchod za zamyká, ak keď je to dnes už výnimka, ale nie je nemožné sa dostať dnu. Stačí si chvíľu počkať, kým niekto nejde dnu a povedať, že idú za synom, málokto ich nepustí. A nerozumiem tomu, čo nebude lepšie. Veď keď ich bude dostatočne dlhú dobu ignorovať, tak pochopia a lepšie bude. O to mu ide, nie? A ja sa mu nedivím. Keby niekto trieskal susedovi na dvere, ani by ma nenapadlo ísť to riešiť, nech si trieska.
@elizabet173 To by sa urcite nemohlo stat tam, kde byvam. Nepustim a ani susedia nepustia do vchodu cudzich ludi. Trieskanie na dvere by bolo velmi rychlo vyriesene. Upozornenie od susedov, ze pokial nie su majitelmi bytu, okamzite musia opustit bytovy dom alebo sa zavola policia.
@tobias123321 si v terapii u schopneho psychoterapeuta, navstevujes pravidelne svojho psychiatra a beries pravidelne lieky, ktore ti predpisal? Postaraj sa o seba v tomto smere a skus s terapeutom rozobrat sucasne dianie medzi tebou a rodicmi, to ti da trosku objektivnejsi pohlad a budes moct spravit lepsie rozhodnutia do buducna - ci uplne prerusit kontakty s nimi alebo ako s nimi komunikovat. Drzim palce.

@tobias123321 tak gratulujem, ze si sa odstrihol. Teba si dobre pametam z minulej temy. Mas prisernych rodicov. Asi nebudu celkom ok. Nerobila by som si z toho tazku hlavu. Nekomunikuj, zatvor dvere a uzivaj si svoj pokoj. Ignoruj a netrap sa. Ty nemas dovod bat sa ich. Si dospely. Ak budu velmi vystrajat a tlacit na teba a robit cirkusy tak policia. Myslim, ze postaci len raz a pochopia.