icon

Nemám si čo povedať s priateľovými kamarátmi

6. júl 2022

Ahojte mám dlhšie taký problém sme s priateľom už spolu skoro rok ,no on má takých 5 priateľov od detstva s ktorými sa často stretáva akurát volajú aj mňa stále vonku s nimi no ja po pravde ich nemusím ,nemám si s nimi čo povedať ten jeho najlepší kamarát sa ide teraz zenit a on ma takú priateľku že ona stále varí pečie a mňa také nebaví a potom mi dáva priateľ ju za vzor že študuje,chodí na brigády stará sa o muža pritom oni sa idú brat ja so svojím priateľom ešte nemám nejaký veľký záväzok a ani spolu nebývame iba v mojom prenájme keď je doma zo zahraničia a spolubývajúca tu nie je,ale pokiaľ niesom zasnúbená tak nevidím dôvod prečo vyvarat mu a tak aj my vadí že stále má s nimi volá vonku a mne sa s nimi nechce vôbec

Strana
z3
zdenkatv3
16. aug 2022

Akosi mi unika pointa 😀 nenavarit muzovi? To by mi ani svedomie nedovolilo. Nechcem povedat, ze sa to od nas ocakava alebo tak, ale asi by ma aj z jeho pohladu mrzelo, keby som mala problem mu spravit radost dobrym jedlom. Ved predsa nemusis vyvarat stale, ale raz za cas ti to robi taky velky problem?

Strana
z3