Nemilujem ho a chcem od neho odísť, mám strach

5. feb 2020

Ahojte,po vela problémoch som povedala partnerovi že nie som šťastná a chcem odísť zo spoločnej domácnosti, začala som si aj veci odnášat,co on nevie lebo je agres.typ človeka. Dostala som strach, čo keď mi dačo spraví ak ozaj odidem. A bojím sa mu zopakovať ze chcem ukončiť toto trápenie a on sa tvári ako najidealnejsi partner. Ako pozbierať tie rozbité kusky ženskej hrdosti?

pribinak
5. feb 2020

Máte spolu dieťa? Ak nie, tak odchod je pomerne jednoduchý. Nech po teba príde otec, brat a pomôžu ti odísť s vecami
Neodchádzajte len tak, nechaj aspoň list s vysvetlením.
Zmeň tel.cislo, zrus si kontá na soc.sietiach

lily411
5. feb 2020

Ja som to vyriešila tak pri prvom partnerovi, že som si zavolala kamosku a popri nej som sa balila, došiel z roboty a neodvážil sa nič spraviť... mala prichystany telefón keby začal byť agresívny, volala by 158.. prežila som si peklo a keby to neukoncim ...neviem ako by som dopadla . Vždy je spôsob ako odísť, ľútosť aj strach musíš hodiť za hlavu a vzoprieť sa problému... zavolaj si niekoho ku sebe a odíď tak .

deti95060810
5. feb 2020

ja som odišla aj bez decka...po dieťa prišla polícia...Nerada na to spomínam....

limetka69
5. feb 2020

myslim, ze sa ti nieco stane ked ostanes, nie ked odides, 🙂 drzim prsty,

juliet86
5. feb 2020

pomocobetiam.sk

martinals
5. feb 2020

Až bude v práci, zbal si veci a odíď,nechaj mu list kde mu to vysvetlíš,na nejaký čas by si mohla bývať doma, u kamošky alebo kolegyne, keď píšeš že má sklony k agresivite.

cokolada_876
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vilma7
5. feb 2020

Skôr by som sa bála že mi ublíži keď ostanem, nie keď odidem. Už mu nič neopakuj, zbal sa a odíď čo najskôr. Nerieš čo ešte nie je, potom sa uvidí. Možno to ani nebude riešiť, možno ťa začne vyhľadávať, ťažko vedieť dopredu.

jeliz59
5. feb 2020

Ako myslys pozbierať kúsky hrdosti? To znamená chcem odísť len sa bojím alebo neviem ako odísť neviem či ho opustiť.....
Ak si rozhodnutá a len tí bráni strach odíď keď nebude doma....keď je vpraci alebo tak....poprípade povedz že ideš niekde a neprídem už ...jednoducho núdzová situácia si žiada núdzové konanie....
No a veci ktoré by mi tam ostali tak po je by som šla v sprievode napríklad otca brata alebo kamaráta....