icon

Nemožný rozchod? Vzťah s nestabilným človekom.

matuska1221
18. feb 2019

Ahojte, prosím vás o radu, už som skutočne bezradna. Mam niekoľkoročny vzťah s emocionálne nestabilným človekom. Podstata problému je že si uvedomujem ze nás vzťah nikam nesmeruje, ale napriek tomu v ňom zotrvavam. Už som sa pokúsila o rozchod ale to co nasledovalo bol zlý sen. Skoro pol roka maximálne psychické nátlaky že si siahne na život, lúčil sa so mnou po telefóne, dokonca sa o to reálne pokúsil nejakými tabletkami, ktoré ale vyzvracal. Atď atď.. Nebudem to tu ani písať,... Ale problém je ze keď som to už nezvládla tak som povolila a vrátila sa k nemu s tým ze toto bolo pred rokom. Celý rok nás vzťah nebol o moc lepší, akurát to cele hodil na mňa ze to bola. Moja chyba. Teraz to už nezvládam, doľahlo to na mna chcem to ukončiť. Nadobro. On je na mne až moc na viazaný a je v tom ze medzi nami je momentálne všetko v poriadku. A celá jeho existencia visí na mne, keďže práve ani nepracuje . Ako to mam spraviť aby sa znova neopakovali tie psycho scény? . On je ten typ že mu je jedno aké následky majú jeho činy. Prosím vás nechajte si reči typu tak ti treba.

Strana
z2
deti95060810
21. feb 2019

napíšem IP

matuska1221
autor
21. feb 2019

@mala_hobitka on to najskôr skúsil a potom mi vyvolával. Ani som nevedela kde je a čo sa stalo tak som ho hľadala po meste a nasla som ho v aute úplne bol mimo z tých tabletiek. Takže reálny pokus z jeho strany a boli to nejaké tabletky co sa predpisujú na epilepsiu, že majú silný utlmujuci účinok.

mala_hobitka
21. feb 2019

@matuska1221 Ale on počítal s tým, že ho nájdeš a budeš sa cítiť hrozne. Lebo keby sa naozaj chcel zabiť tak to spraví a nikomu nevyvoláva. A aj keby si to nestihla nebola by to tvoja vina. Ty nie si zodpovedna za jeho rozhodnutie - kým toto nepochopíš tak sa nebudeš vedieť rozísť. Si predstav keby 30 ľudí za tebou prišlo s tým, že ak neurobíš toto a toto (30 rôznych vecí) tak sa zabijú. Ako čo rozkrájaš sa? Chceš odísť s čistým svedomím. Fajn, zavolaj niekomu z jeho rodiny nech príde v ten deň keď odídeš aby tam s ním niekto zostal. Rovno im povedz, že toto je pre teba koniec takže si ho blokuješ a už o ňom nechceš nič počuť ... ani od jeho príbuzných. Povieš "Ďakujem za pochopenie" a odchod. A nediskutovať... Ak ti povie "ja sa zabijem" povieš "to je mi ľúto ale to je tvoje rozhodnutie."

nini1010
21. feb 2019
Strana
z2