icon

Nenávidím manželovu kolegyňu

2. feb 2023

Zeny
Mozno som už posadnuta myslienkou na tu osobu, ale vážne nenavidim jeho kolegyňu
Manžel ma kolegyňu, zamestnankyňu a sústavne jej chce dokazovať aký je perfektný
Kupuje jej veci na ktoré si zmysli na firmu, neustále jej vo všetkom vyhovuje keď potrebuje odísť alebo nastaviť si svoj pracovný program , dokonca jej kupuje osobne dary , pchá jej peniaze pomedzi ruky ako odmeny pričom ona sama ma rodinu a silno pochybujem že jej manžel je taký k nej pozorný ako ten môj
Hovorí jej o všetkom , je to ten typ ženy ktorá si muža omota okolo prsta pritakavanim
Keď poviem na ňu niečo zle tak to dokáže voči mne natolko otočiť že mi vynadá a ju si zastáva
Taký je ňou zaslepený že si nechce dať povedať že je to pijavica, nemajú spolu nič a ani jej efektivita prace nie je nadštandardná aby musela byt takto sústavne nadštandardne ohodnotená
Ako ju zamestnal tak si nevieme s mužom sadnúť v žiadnej téme natolko je ňou ovplyvnení a vie že mi to vadí a ubližuje mi tým ako sa prehnane o ňu stara a zaujíma a aj tak robí pre ňu stale viac a ešte aj na truc
Neviem ako mam fungovať keď každý deň uteká za ňou a domov sa vravia osoba ktorá mi je deň čo deň viac cudzia
Ja už neviem čo mam robiť , neviem čo je to za čarodejnícu, zakaždým si presadí svoje
A nezveličujem ma aj iných pracovníkov a ziaden z nich nemá taký špeciálny prístup a navyše majú spolu tajnosti o ktorých sa dozvedám od iných ludi
Úplne ma odstrihol, vymenil , rozhodnutia robia spoločne ako keby oni boli manželia a mne ani o ničom nehovorí lebo sa v robote vyrozprávať jej
Predtým sme si rozumeli teraz? Nechcem byt súčasť trojuholníku kde som outsider vo vlastnom manželstve

beataxxx
2. feb 2023

@gabika0825 prepac, ale z akeho dovodu by mala odist? Ved vsetko su len domnienky, taketo razantne rozhodnutia ludia vacsinou olutuju, treba konat racionalne

alenah31
2. feb 2023

absolútne nevidím dôvod prečo by si mala odchádzať. Ale treba sa zobudiť a vidieť veci tak ako sú. Evidentne si nešťastná z toho ako to je. No a evidentne on zmenu v pláne nemá - zmenu musíš začať u seba. Začni tým, že si priznáš to, že problém je on a nie ona!! Ona je asi sebestredná, využívačná mrcha, ale jemu to nevadí, nezastaví to. Dobre. Zmeň sa ty.
To, že máš ročné dieťa neznamená, že si neschopná, musíš čučať doma, nemáš žiadnu právomoc, nemôžeš sa sebarealizovať. Prvý krok je najťažší. Evidentne cukeš vždy keď sa sťažuješ keďže ťa má na smiech - prečo sa vzdávaš a nedáš najavo svoje ja? Choď von, začni behať, začni doma niečo tvoriť, vezmi dieťa a choď medzi iné maminy, venuj sa sebe - relaxuj, nebuď vždy po ruke pánovi manželovi, nie si len slúžka a matka - si aj manželka a osobnosť sama sebe - maj sa rada. Nechce ísť do kina či na večeru? Tak ak nemáš s kým choď sama, aj pán manžel je otec - nech sa stará, financie vám asi nechýbajú - nemôže sa postarať on - zaplať opatrovateľke - neboj - 2-3 hoďky ti dieťa v domácom prostredí s cudzou tetou vydrží. Choď s mamou, sestrou, švagrinou, kamoškou či sama na welleness, zaplať si nejaký kurz, vzdelávaj sa. Musíš si byť vzácna ty sama sebe, potom budeš vzácna manželovi - teraz si pre neho samozrejmosť, ktorá je navyše nešťastná.

katkami123
2. feb 2023

A to co jej kupuje? Veci ohľadom prace? Co je potrebne do roboty? Alebo niečo súkromné? Na jej spotrebu ako vybavenie do domu? Ona je vydatá? Zadaná? Ma deti?

katkami123
2. feb 2023

A sú to nejaké drahé položky? Či pár eurové? Aj ti zdvovodnil co kupuje a prečo jej to kupuje? Kvôli čomu? To ma toľko penazi, ak to teda nie sú veci, ktoré sa využijú v praci?

liusa82
2. feb 2023

akože.Aj ona má na tom svoj podiel viny.Má ho hned zastaviť a hotovo.Povedať
že si neželá od neho takéto osobné správanie ale iba v pracovnej rovine ale načo aj pravda ked máme výhody .Aj ona má na tom svoj podiel viny teda obidvaja.Presne ako sa povie ked suka nedá pes neskočí

katkami123
2. feb 2023

@liusa82
Ako jeho kolegyna vie, ze je ženatý určite, aj že má dieťa. Tu nejde určite o nevedomú naivnu milenku. Toto bude bezcharakterná mrcha.

Nechápem tým radám, aby sa autorka odsťahovala. Ja by som práveže prišla aj s tým malým dieťaťom pozrieť do jeho prace aj kolegynku. Priniesla manželovi obedík ako vzorná manželka. A s nou by som pokecala ako najvačšia kamoška.

mimi2018
2. feb 2023

Daj mužovi ultimátum. Bud ona alebo Ty. On za ňou behá takže on je navine nie ona.

liusa82
2. feb 2023

@katkami123 no určite že vie.Ved v kolektíve sa to hned rozšíri určite tam vie každý o každom.Moja mamina robila na velkej strednej škole a všetci medzi sebou vedeli všetko😀 aj o učiteloch aj o zamestnancoch.Tam išli klebety jedna radosť nieto ešte v menšom kolektíve.Ráno niekto niečo povedal a do poobedia do vedela celá škola 😀

katkami123
2. feb 2023

A ešte by som ju aj s jej manzelom/priateľom pozvala ku nám na večeru. Treba budovať blízke vzťahy, nie? 😀 Som zvedavá ako by sa potom manzel choval, pri stretnutí vo štvorici. Treba zaujať opačný postoj, niekedy, je to účinnejšie. Alebo si niekam vyjsť, na spoločný obed, na drink, iba vy dve. 😀

Manzel by sa inak potil cely čas 😀

autor
2. feb 2023

@katkami123 to by som nedala s chladnou hlavou

zuzanka.zuzu
2. feb 2023

tak si potom nervacka keby si to nedala a potom sa necudujem ze ho poblaznila vesela kolegynka co sa nestazuje namiesto umrmcanej zeny. zaludok sa ti zdvihat moze ale hlavu musis mat kludnu.... dalsia vec je ze ona by pravdepodobne ani neprisla ale tvojmu muzovi by to riadne vrtalo v hlave 😉 a mozno aj jej. ale ty ju uplne nenavidis. preco? zly pristup...

zdenkastanka
2. feb 2023

Ani som to nedocitala... problem nie je kolegyna ale tvoj muz. Uprac si ho... toto ma robit tebe a nie cudzej zene. Teba ma obsypavat darmi..

autor
2. feb 2023

@zuzanka.zuzu prosím? Človek musí byt nervak ked by sa dobrovoľne nevystavoval situacii ktorá mu je len v myšlienkach proti srsti? Veľmi rýchlo ste si spravili úsudok, zvláštne

jj298
Odpoveď bola odstránená
oli18
2. feb 2023

Neviem, ktora z vas by mala na jej mieste kludnu hlavu 🙉. Ak je on vlastnikom firmy, k tomu prosperujucej, ide po nom cielene. Zlatokopka moze byt aj vydata a bez obmedzenia veku. Tato sa nestiti ani toho, ze ma male dieta. Taketo epizody koncia vacsinou rozvodom. Napisem sto x opakovane, preco si takato zena neomota okolo prsta sustruznika, chlapa od pasu, ktory zaraba minimalnu mzdu? Lebo mozno takeho ma doma.
Autorka, mas to tazke. Tvoj muz je zalubeny. Musis urobit nejaku zasadnu vec, ktora by s nim zatriasla, aby sa spamatal. Ja by som vymenila zamky a poskladala kufre pred dvere. A vypisala papiere na rozvod. Ten sa da vzdy stiahnut, ale aby sa vystrasil, ze to myslis vazne.

eva112014
2. feb 2023

@autorka A čo keby si sa porozprávala s jej manželom? Ako vidí situáciu jej muž? Normálne, otvorene. S ňou nevieš čo spraviť a tvoj manžel akoby mal ružové okuliare na sebe.

monuska112
2. feb 2023

mne to pride ze ty vies kde mas problem - klesa ti pri nom sebavedomie, stale preslapuje tvoje hranice vysmieva sa ti, robi z teba debila ked ho konfrontujes s realitou ale napriek tomu riesenie tejto skutosnosti by bolo pre teba velmi bolestive, kedze nemas vela moznosti s rocnym dietatom. a tak miesto toho aby si problem riesila, chces ho zaplatat - lenze ak nieco prelepis, skor ci neskor vijde na povrch hnis, hlavne ak je rana spinava a ty este aj narusis vetranie. sustred sa na problem a klad si ciele ktore nevidu vzhladom na energiu ktoru do nich vrazis nazmar. riesenie sa nemusi dostavit hned zajtra ale klad si male ciele male kroky, ktore problem zlepsia. mysli pri tom na to ze problem mas ty, nie manzel tak ho musis riesit ty svojimi cinmi nie ocakavanim ze sa manzel zmeni.

kp7333
2. feb 2023

Ona mu vypisuje, co jej ma kupit? Prosiiim? Nabehni do roboty a narob s nou poriadky. A povedz jej, ze ak nestiahne chvost, porozpravas sa s jej manzelom. A svojho chlapa si uprac. Treba ho drzat poriadne za gule (a nielen obrazne).

kp7333
2. feb 2023

@gabika0825 A co by vyriesila odchodom? Akurat by im obom uvolnila pole a tym to cele urychlila. Mohli by sa spokojne stretavat u neho v byte.

kp7333
2. feb 2023

@liusa82 Presne ako pises. Ona ma na tom podiel viny a vacsi nez su tu niektore ochotne pripustit. To je presne typ zeny manipulatorky, ktora si sladkymi recami omota chlapa okolo prsta. A je jej jedno, ze je zadany. Jemu to imponuje, lebo ktory chlap by si rad nepohonkal ego. Treba im obom nastavit hranice.

marca12
2. feb 2023

Ani sa ti necudujem takejto pijavice sa neda zbavit a hlupy clovek sa necha zmanipulovat a padne do jej pasce. Tvojho muza si poriadne omotala okolo prsta. Nemavate nejake firemne akcie,rodinne,kde by si sa nenapadne vyjadrila pred jej muzom,ci sa mu pacia darceky,ktore dostava jeho zena od tvojho muza?

liusa82
2. feb 2023

@kp7333 šak aj ja sa normálne čudujem kolké tú obraňujú tu ženskú ked už tak vina fifty fifty.Na všetko musia byť dvaja.Chcela by som vidieť keby sú v takej situácii ako autorka či by kolegyňku alebo hocijakú ženskú čo sa im krúti okola chlapa takto hájili no jasné.. najväčšia špina a rozbíjačka rodiny alebo vzťahu by to razom bola

sasa1310
2. feb 2023

@gabika0825 prečo by ona mala odchádzať zo svojho komfortu aj s dieťaťom? To sú aké toto rady preboha

autorka: Ja osobne by som si s ním sadla, dala debatu s tým, že mi to jeho správanie voči nej riadne prekáža a keď sa neuvedomí, že sa môže rovno pobaliť a môže ísť bývať ku nej.

gabika0825
2. feb 2023

@sasa1310 Si čo myslíš že len tak odíde? 😃 aký komfort ? Veď on ju živí si myslíš že ho ona vyhodi ? A kto bude platiť? 😀

autor
2. feb 2023

@gabika0825 mňa nikto neživý, so všetkým ideme fifty fifty, pracujem z domu pár hodín v týždni popri RD
Jedine s najmom by mi musel pomáhať lebo samozrejme dnešné ceny sú neúnosné

sasa1310
2. feb 2023

@gabika0825 aha, ale nasačkovať sa k niekomu s dieťaťom s rovnakou finančnou situáciou je teda lepšia výhra

kp7333
2. feb 2023

@liusa82 tak niektore ziju v naivnom presvedceni, ze ten ich je svatec, ktory nepodlahne ziadnemu pokuseniu za ziadnych okolnosti. a potom je tu skupinka, ktora ma s autorkynou sokynou az prilis vela spolocneho.

katkami123
2. feb 2023

Ona je zadaná?
Ja by som išla do tej firmy vysmiata práve preto, nech ju trafí šľak aj s dieťaťom. Nech kolegovia vidia, co je to za špinu, keď tam budeš s dieťaťom, to tam bude behať, pritom všetci budú vidieť ako po ňom ide. Aj ona, nech vidí, ze rozbíja rodinu, nech sa ti pozrie do oci, na vase dieťa, keď ma žalúdok mu motať hlavu, nech ma žalúdok aj na vás. Tak si zožeň niečo na upokojenie. On možno hovorí ako každý ženáč aký je chudák ako mu nerozumieš, aká si umrnčana, nervozna … takto by si aspoň pozrela to, keby si prišla úplne vyrovnaná. Práveže s úsmevom na tvári ju úplne vytočíš, ze si nad vecou, vyrovnaná, neberies ju ako ohrozenie, lebo jej ide o presný opak. Ešte by som sa nahodila, vyčesala, namalovala a upravila tak, žeby videla, ze na teba jednoducho nemá, ani nebude mať.

katkami123
2. feb 2023

Určite by som pracovala s tým, ze vieš kto je a čo je jeho kolegyna. Iné zeny nemajú takú možnosť ako ty, mnohé ani len netušia, kto stojí na druhej strane. Ty máš všetky info, ktoré potrebuješ, aby si jej dostatočne zneprijemnila život, keď budeš chciet. Ešte stále si jeho manželka, ona len nejaka kolegyna, ktorá ta ako jeho zenu musí trpieť, len zákonovo máš na vrch. Ja by som nikam neutekala v tomto prípade, len jej uvoľníš cestu. Ale ani by som doma so založenými rukami nesedela. Už by som si zbierala informácie z každej strany. Ak ti dotyčná vedome ide ničiť vzťah a pýta si rôzne darčeky, veľmi by pocítila, kde sú hranice, ja by som sa jej to naschval pred co najviac ľudmi v praci opýtala, ze prečo posiela tvojmu manželovi linky na veci, ktoré slúžia na jej osobnú spotrebu, nech jej ich kupi a či vie, ze tvoj manzel je ženatý a ma dieťa alebo kde sú jej hranice. Kupovať jej ma jej partner a nie tvoj muž. Obávam sa, ze tam bude sexuálny pomer. Žiaden chlap nebude nakupovať dary len tak. S úsmevom na tvári by som jej dala pocítiť, ze ty nikam neodchadzas a ona je iba lacná štetka.

lavender273
2. feb 2023

Autorka, taka od veci otazka mozno ale kolko sa tvoj muz venuje dietatu? Ci na tebe je vsetko?