icon

Nenávidím nevlastné dieťa

lupenica
26. máj 2016

Cauki, mam taky problem s priatelom zijeme spolu uz 2 roky ma ceru so vztahu predtym 3 rocnu a syna 2 rocneho, pocas tehotenstva sa dal dokopi so mnou ked bola jeho zena tehotna. bohuzial zena sa prestala one starat a ceru ma v starostlivosti uz pol roka a syna 2 mesiace. malu mam rada je to strasne mile dievcatko sikovne slusne. ale ten maly to je cisti satan neda sa na nho ani len pozret on vkuse vresti stale je zaveseni na priatelovi teraz mal kvoli nemu dovolenku. ked nieco chce hned mu to ide kupit iba abi neplakal je to s nim strasne. chapem ze mu chiba mama ja som toho maleho za ten mesiac ale tak znenavidela skusali sme po dobrom neslo to skusali sme po zlom ani tak to neslo naozaj na neho nic neplati. v obchode ked mu nieco nekupim zacne hned revat. ja studujem este stale tak bi som s nim rada bola doma a starala sa o neho pokial nepojde do skolky ale to sa neda. ukracuje ma o cas s priatelom viem davala som sa s nim dokopi a vedela som ze ma 2 deti aj ho lubim len uz som zufala ako si najst k tomu satanovi cestu. muz je z neho zufali a ja to iste neviem co s nim robila za tie 4 mesiace jeho zena kym on cera bola u nas. ja som neni slovenka preto sa ospravedlnujem za pravopis a gramatiku moj otec je vietnamec a nevidela som ho od narodenia tiez som vyrastala bez otca a viem ho pochopit ale preco je ten mali taki zly.

alaguema
Odpoveď bola odstránená
stolvertka
26. máj 2016

Zaujimave..dako sa jej pomaly zlepsuje pravopis..🙂..apropo, na inom fore sa tiez vyjadruje..

lupenica
autor
26. máj 2016

@alaguema robite tu z tych deti anjelikov, lebo ty si urcite skusena zena a mas za sebou aj rozvod chcela by som vidiet teba v takej situacii ako by si sa zatvarila ani sa necudujem ze je doba aka je... ked je maly chory jasne ze si brani vlastne dieta a nechce aby k nim maly prisiel.. zeny preberte sa!!! lebo vam z tych deti vyrastu rozmaznanci nic ine ked ich budete od vsetkeho chranit... a ona pisala ze nechce zasahovať do jej vychovy tak najprv poriadne citaj az potom nieco napis.

stolvertka
26. máj 2016

Pravopis celkom v poriadku..alebo sa nieco zmenilo?..🙂🙂

mimi1237
Odpoveď bola odstránená
alaguema
26. máj 2016

@lupenica na mňa to skúšaš zbytočne. So zakladateľmi fake tém debaty nevediem.

baby2
26. máj 2016

S 2 ročným ste už stihli pobehať psychológov a tí vylúčili ADHD 😂😂dievčence skúšajte si sukienky pred zrkadlom a dajte pokoj fóram. A v družine robte poriadne úlohy zo slovenského jazyka😉

lupenica
autor
26. máj 2016

@mimi1237 to je o inej babe citaj poriadne 😉

sense
26. máj 2016

tato tema ani nemoze byt pravdiva len nejaky vymysel niekoho kto sa nudi...a aby som nebola sprosta a neprevetrala svoj specialny slovnik co robim ozaj len v nevyhnutnych pripadoch tak dalsieho komentara sa zdrzim....

ale neda mi to budem za zlu.... dufam ze pri tebe si ten hore dvakrat rozmysli ci dopusti aby si bola tehotna... a jedna dobre mienena rada vyhladaj odbornu pomoc

mimi1237
26. máj 2016

@lupenica Píš poriadne 😉 ,

krristin
26. máj 2016

Ja som zvedava kedy tuto temu zamknu:D dufam ze je to cele iba sranda🙂

majka2
26. máj 2016

Autorka si riadna p..a viac nemam co povedat zasi si ju lebo ak budes mat ty decka tak chudatka

bielavila
26. máj 2016

moj nazor je taky, ze na chybe nieje samozrejme dieta, ale vychova, zazil si toho asi vela na take malinke babatko, ja mam 15 mesacneho snycke a neviem si predstavit zeby toto robil...myslim si, ze dvojrocne dieta by sa takto spravat nemalo a urcite by si nemalo vyzadovat kupovat mu veci a potom revat ako nepricetny ked to nedostane, toto je jasny pripad nezvladnutej vychovy, nevravim, ze je to tvoja alebo priatelova chyba, lebo situacia je u vas taka aka je, ale to dieta potrebuje vychovu a ucit hranice co moze a co nie...aj ked si vietnamka mozno ti nieco napovie nase slovenske porekaldo : ohybaj ma mamko pokial som ja janko, neohnes ma mamo ked ja bude jano...myslim, ze je to to najvystiznejsie co som ti mohla poradit. maly je este malinky a mladucky a preto mate este cas zmenit ho, treba ho urcite vziat k psychlogovi, urcit mu hranice co moze a co nie, nekupit mu hracky ked reve- to je ta najhorisa vec co mozete urobit, treba zajst aj za pediatrom ci nema nejake ine problemy...treba to dieta dat dokopy a zacat sa o neho starat poriadne ucit ho co je spravne a co nie, vytycit mu co si moze a nemoze dovolit, urcite mu nedovolit vsetko len aby nereval, a uz vobec nebrat dovolenku lebo ho nezvladate, to kde toto svet videl brat dovolenku pre neposlusne dieta...neviem si predstavit ze by moj 15 mesacny syncek nieto take ako ty opisuje robil, ma pesne urcene hranice, vie co moze a co nie, velmi dobre si uz uvedomuje ked robi zlobu, ale samozrejme skusa a provokuje, ale je na rodicoch aby ho umernili...je to aj o povahe dietata, kazde je ine, inak tvrdohlave, inak zmyslajuce, ale je to iba dieta a bude robit to co mu dovolite, ked mu dovolite robit cirkus bude robit...drzim palce a to o tom ustave som akoze prepocula...

lumma
26. máj 2016

Administrátori, kde ste???

emilia25
26. máj 2016

vidno ze to nie je tvoje dieta lebo ako matka svojich deti by si nikdy nepouzila slovo satan aj keby boliv ake kolvek zle.a ani nenavist je to dost silne slovo co raz buduca matka by vyslovit nikdy nemala.

misscelaneous
26. máj 2016

@alaguema mas skusenost?

emilia25
26. máj 2016

kazda jedna mamicka zazije obdobie vzdoru v urcitom obdobi dietata tiez su niekedy v koncoch ale nikdy sa o svojich detoch takto nevyjadrili.ale skusali rozne finty.a take zeny co nemaju cit a lasku a trpezlivost by deti radsej mat nemali.

alaguema
26. máj 2016

@misscelaneous áno, mám. Mala som vzťah s mužom, ktorý mal dcérku. Nevidela som v nej najmenší problém. Skôr neskôr v ňom, preto sme sa aj rozišli. Nechápem, ako niekto môže takto rozmýšľať o dieťati, ktoré určite nechcelo, aby sa mu rozpadla rodina a aby bolo tŕňom v oku ockovej novej pani.

misscelaneous
26. máj 2016

@alaguema ok, ja nie som novy rodic, no zakladatelka je. A co som ja? Zena, ktora po chlapcovi vymiena a perie pradlo, dava mu jest, hra sa s nim, uci sa s nim, berie ho na vylety, pomaha s cim sa da, rozprava sa s nim, kupuje mu veci, zije s nim v jednej domacnosti niekolko dni v tyzdni? Co som teda? Matku ma, tou sa ani nechcem stat, ale nemozem byt treti rodic? Vychovavat ho a viest k peknemu spoluzitiu v mojej nasej domacnosti nemam pravo? Kto nezazil nepochopi. A ano, ked si v slabych chvilach zelam aby nebol, to som hned monstrum? Vsetci mame rozne psychicky vypatove situacie a myslime si hrozne veci. No to nic nemeni na tom, ze sa u nas citi dobre, ze sem pride rad, je s nami rad, so sestrou sa zboznuju, vzdy ma objime. Ako to uz obmedzuje oproti klasickej beznej rodine tu moju a ake problemy to vie vytvorit v nasich vztahoch, tak tu je normalne sa z casu na cas jednoducho opustit a dat priestor emociach a myslienkam. A hlavne empatii, co kto nezazil, nedokaze pochopit. Manzela som si brala s tym, ze som jeho syna poznala a prijala, ze ja sa stanem sucastou jeho zivota a on mojou.

alaguema
26. máj 2016

@misscelaneous Rovnako aj tvoje dieťa vyžaduje starostlivosť a určite sú aj starosti a možno budú aj problémy a vypäté situácie, ale určite si nikdy, nikdy nepomyslíš, že keby tak nebolo...to sú hrozné myšlienky. Netvrdím, že si monštrum, ale nepochopím to. Je to len chlapec. On nemôže za to, že rodičia sa rozviedli a on ti teraz sem tam zavadzia, on nemôže za tie komplikácie, ktoré ste si vyrobili tým, že ste spojili dve rodiny. Možno to vyznie tvrdo, ale mala si byť na to pripravená. Žena, ktorá si vezme muža s deťmi, si neberie nepopísaný list. To predsa musí byť každej jasné.

tyelde
26. máj 2016

Na jednej strane ťa viem pochopiť, priateľ má tiež dve deti z predchádzajúcich vzťahov a teraz čakáme spoločné, a nie je to ľahké sa s tými deťmi zblížiť...ale mne to čo si písala príde, že je len proste rozmaznaný a skúša čo si môže dovoliť...proste pevnú ruku a nech reve keď chce, veď ho to prejde ;)

misscelaneous
26. máj 2016

@alaguema keby si necitala len to co chces citat, tak by si to mozno pochopila.

alaguema
26. máj 2016

@misscelaneous čítam normálne. Nemám dôvod čítať len to, čo chcem. Ja v tom nie som nijak zainteresovaná. Pochopím vyčerpanie, únavu, pochopím aj to, keby že napíšeš, že ti občas lezie na nervy, normálka. Ale to čo si napísala, nie.

senta_sofia
26. máj 2016

@lupenica ci je to fake tema alebo nie, dieta vzdy zmeni vztah, posunir ho inam, teda u tych, ktori to ustoja... maly zrejme potrebuje cas a istotu a tu mu nedate, ak ho budete brat ako nieco zle. Uvedom si, ze aj vase vlastne dieta moze byt narocne,uplakane,budes sa tak vyjadrovat aj o nom? Neber to ako vycitku,skor podnet na zamyslenie. Zoberte ho von, na vylet, nech sa nenudi a ma pekne zazitky. Detom staci malo.

ematko29
26. máj 2016

Takto,kludne to moze byt pravdiva tema.Zakladatelka
@lupenica este nezazila ten pocit ked ma tehotensje nevolnosti,pohyby dietata a nasledny porod ,strach o dieta atd.Ona bola naivna ked sa zalubila do muza s 2detmi.Pochybujem,ze ten vztah vydrzi,to by si musela mat strasne vela tolerancie a trpelivosti.Ale ak to vezmeme zo strany diwyata.Yen maly chkapec povedzme este bábätko uz v brusku pocitovak mamin stres a ked sa ani onho dobre nestarala aj tak ju lubi lebo bol nanu najviac naviazany.Teraz zrazu ked sa ocitol pri vas ma vtom taky zmetok a ani nevie co sa vlastne deje.On potrebuje vela lasky a to ,ze vystraja to vystraja aj stastne dieta co mu nic nechyba.Lebo tak male diwtatko este nechape nicomu.Ak budes trpezliva moze ta neskor brat ako mamku ,len to musis chciet.Ak to nechces znicus zivot sebe aj jemu.To,ze je dievcatko dobre to je o povahe.Je mozni tichsia,ale mozno trpivrovnako ako jej bracek.Tak si rozmysli co naozaj chces,lebo ak chces pri svojom priatelovi ostat musis tie deti lubit a vzit sa do ich koze.Lebo odkedy sa zacinas starat o deti ty si druhorada a deti su prvorade.Co sa tyka toho satana ,skaredo velmi skaredo povedane,ale rym,ze niedi matka ani si sama neuvedomujes ako si ho nazvala.

mata128
26. máj 2016

Uprimne???Lutujem tie deti....su to fakt chudiatka....ty si myslis,ze nenavistou si to dieta ziskas???velky omyl.Sama mam dve deti,staršia ma jedenast,je z prveho manželstva,malý ma 4. Moj manžel ma z prveho manželstva tiež jedneho 9ročneho syna. A poviem ti tolko,tak ako su tu doma moje deti,tak je tu doma aj on. Deti už trpia dost tym,že nie su s mamou a ty im to teda nijako neulahcujes. Na kom ma byt ten drobec zavesený,ak nie na otcovi????Na tebe???ved ty na neho mile slovo ani nemas. A že teba ukracuje o čas s partnerom? čo máš 15? Ved na prvom mieste je spokojnost deti. A čo sa týka tvojho partnera-k tomu mi stači veta "ked bola tehotna,dal sa dokopy so mnou"...dalej ani nemusis pokracovat. Fakt tym detom prajem len to,aby si ich otec nasiel niekoho,kto ich bude mat uprimne rad. Ty tym clovekom rozhodne nie si

lubkavargova1
26. máj 2016

No to je tak, ked si nova partnerka zacne hrat na "happy rodinku"....sorry, ale to ze sa manzelia este rozvedu, neznamena ze aj prestanu byt rodicia. Ja ossobne by som nikdy nezasahovala do vychovy druhych deti ako vlastnych. Nie su to moje deti a maju svojich rodicov aby usmernili. Pokial tam nie je maina, tak tam je otec. A naj sa aj na hlavu postavi, musi nieco vymysliet ako dalej....no mozno sa nebud pacit co napisem, ale ja osobne by som si nikdy nezacala s chlapom co ma tak obrovsky zavazok na krku.. Mam par napadnikov co su v takom rozpolozeni a povedala som im kruto a na tvrdo, ze sice mam ich rada, ale len ako kamosov a nic viac nebude. Proste sa ja necitim na to, aby som zobrala taky zavazok na krk....ja nie som samaritank ani panenka maria aby som brala na svoje plecia vsetky starosti....je mi to luto, ale nema vyznam sa nutit do niecoho na co clovek proste nema a sam si prizna ze ani nebude mat 🙄

jajka257
26. máj 2016

@lupenica neviem kolko mas rokov, ale nepocuvaj, ze ty nie si rodic. Rodicom je ten , kto vychova. Maly vresti? Skus odputat pozornost niecim inym. Reve v obchode? Vyved ho von. Hadze sa o zem? Odid, nie je obecenstvo, nie je divadlo. Ked sa utisi, prid za nim a skus mu povedat, ze ho lubis, ale to spravanie je hrozne a ublizuje tebe a vsetkym. Bude to tazky boj a mozno na konci to bude krasne. Drzim palce.

macamac
26. máj 2016

baby, som len ja mimo? 😕 😀
veď ona píše z jedného nicku ako dvaja rôzni ľudia 😀 😀
raz s mizerným pravopisom, potom druhý raz bez chýb a že téma je o inej babe 😀 😀 😀

moni244
Odpoveď bola odstránená