Neochotný manžel
Ahojte začnem tým že mamka ide na kolonoskopiu do iného mesta, ja nemam vodičák a prosila som muža či by nás tam neodviezol, on stále vraví že nemá kto miesto neho robiť. Vôbec sa nadriadeného nič nepýtal, že či by mu nedal voľno. Mamka bude uspatá, a neviem ako bude reagovať ma 70 rokov tak preto s nou nechcem ísť na vlaku, lebo aj tak treba prestupovať a ešte ísť na autobusoch kym sa dostaneme do nemocnice. Manžel chcel aby sme si dali iný termín koloposkopie, ale mama ma problémy a už nevládze čakať. Muž je bezcharakterný podľa mňa, ako by ste vy reagovali? Žiadna rozumná reč s ním nie je prosím ho už 3 týždne aby si presunul služby, ale on na to kašle. Pri tom si v jeho práci každý presúva služby, nie je s tým problém.
@0silvia0 za seba mozem povedat ze pre nas je to uplne bezne. Ale ked ma niekto vztahy naprd, tam sa o vozenie bit nebudu...
Ja odveziem aj cudzieho, naposledy jednu pani z obchodu v meste na samotu, lebo odvoz alebo bus mala o dve hodiny.
@babulkomale tak by to malo byť
Ty vidis len svoj pohlad, ale on to mozno vidi inak. Ked raz v praci nemôže, tak nemôže. Praca vas živí, plati účty, lekarov a asi je tazke dnes si udržať dobru robotu, tak stavia na prvé miesto pracu, aby sa o vas mohol postarať. A ked si nemôže zameniť smenu tak asi to nerobi schválne. Okrěm toho mas mat vodicak, lebo v dnešnej dobe nejazdiť… aspon vidis, ake je to teraz dôležité… sama vidis ze osud chce aby si jazdila, bola sebestačná, teda mala vodicak a slobodu. A oceni to urcite aj tvoj chlap a bude si ta viac vážiť. Treba zacat od seba.
Viem že sa dá objednať sanitka vopred jeden dva dni.Potom príde na čas a odvezie ju kam treba.Treba sa isť opýtať a musiš mať lístok na sanitku od obvodnej lekárky.V žiadnom prípade nazad nie autobusom alebo vlakom čosi.Treba tam prespať.A bud s maminou vyber si voľno ked pracuješ.A neochotnemu mužovi by som to vratila aj 500 percent.Nemám rada ked niekto niekomu nepomôže v núdzi.A hlavne ked odviesť niekde k lekárovi.Nikdy nevie kedy ON sám bude potrebovať pomoc.
@0silvia0 ja som riešila svokru aj svokra, doprovod v nemocnici aj po nemocnici, so svokrom som bola aj vnutri ked mu robili kolonoskopiu /no bože, videla som mu kus rici, a ked mu par rokov predtým vymieňali klb, aj fifika som videla) Neubudlo zo mňa 😇
Chcem tým potvrdiť tvoje slová, že žena sa viac a lepšie postará o 2 svokrovcov ako chlap o 1.
@babulkomale veru realita, pacujem v nemocnici, a pacientov odvážaju aj po 17tej...a kým prídu domov, obehá sanitka 15 dedín a 30km trvá 5 hodín.
možno má obec fcb stránku, tam by som zverejnila prosbu, či nevedia o niekom ochotnom, na odmene sa dohodneme
Urcite si urob vodicak. Mamina nemladne a bude tvoj odvoz potrebovat este vela krat. A muzicek nebude mat spolocne auto iba pre seba 😀
Chlap je neochotny a ty nemas vodicak. Teraz sa zorganizuj taxikom a pod a daj si prihlasku do autoskoly … uz parkrat tu bola diskuzia .. vsetci ma nutia do autoskoly naco? Na to aby bol clovek sebestacny
Taxík. Ubytovanie v danom meste. Rodina. Kamoši. Na stránke obce/mesta žiadosť. Sanitka z nemocnice. Inzerát. V pohode aj inzerát tu na modrom ako niekto vyššie spomínal.
Viem, že sa človek chce vyfiltrovať nasratý, ale hľadám riešenia.
Svokor mal infarkt, bolo ho treba nosiť a čakať po doktoroch niekoľko dní za sebou. Muž mal presne v ten týždeň v robote také veci, že nemohol jednoducho voľno vybaviť. Inokedy by nebol problém, len ako naschvál, vtedy nemohol. Hľadali sme riešenia a nie kydali na seba.
A ako ďaleko je to mesto? Vzala by som si taxík a vyplatila z muzovho vreckového.

Niektorí chlapi sú strašni kreteni 😱😱😱. Veď takúto pomoc by mal brať úplne automaticky, a nie aby si ho 3 týždne musela prehovárať 🤔🤔🥵 Ako píšu baby vyššie, zabezpečila by som si buď ubytovanie alebo na odvoz niekoho iného. A jemu by som prestala prať a variť na určitý čas. Musí byť dosť na hovno byť vo vzťahu a nemoct sa spoľahnúť na človeka