(Ne)oficiálna milenka alebo dvojitý život ženatého muža
Ahojte,
tiež sa chcem s vami podeliť o moje skúsenosť. nepotrebujem počuť reči typu, nemala si ísť do toho, atď.. to viem aj sama.
Dva roky som bola vo vzťahu so ženatým mužom. Celý čas mi iba sluboval, prisahal že budeme spolu. Cely čas som mu verila. Prisahával mi na svoje deti, že budeme spolu. Sám si dával termíny, že kedy. A ja som stále iba čakala a naivne dúfala.. Milovala som ho, aj keď bol žiarlivý, keď mi robil scény. Vedel byť perfektný manipulátor a vždy všetko otočil proti mne, aby ulahodil svojemu svedomiu. Vždy všetku vinu hádzal na mňa, vždy keď nezvládal svoje stavy, kompenzoval si to cezo mňa. A ja som si to vždy vyčítala, trápila, ospravedlnovala sa. Potom som to raz ukončila po naozaj hroznej žiarlivostnej scéne a rok som sa z toho vzťahu dostávala do kopy. ďalší pol rok som už konečne žila, smiala, užívala si.
Potom však nastal nejaký zlom v mojej hlave a ozvala som sa mu a začali fungovať. on pracuje v čechách, chodila som za ním na víkendy a manželku s deťmi mal v BA. raz za týždeň chodil za deťmi-ako tvrdil. Tvrdil mi, že si uvedomil za ten čas bezo mňa veci, že ma neskutočne miluje a že sa rozhodol byť so mnou. povedal, že to doma ukončuje (riešil to asi 4 víkendy, kedy chodil domov), že to povedal deťom, že to vedia svokrovci, že už bol za právnikom, že je všetko pripravené a už to čaká na podpis a že všetko to robí pre nás a kvôli nám. že so ženou nekomunikuje, nevolá. Mala som občas pochybnosti, ale vždy to vedel tak krásne otočiť proti mne, že ešte ja som bola tá, ktorá sa ospravedlnovala. furt mi vravel, aký je on vyčerpaný, ako nevládze, ako má za sebou ťažké dni a noci rozhovorov a ja som bola furt tá chápajúca a čakajúca. Chodili sme spolu von, poznali ma jeho kamaráti, kolegovia..
pred pár dňami som mala telefonát od jeho ženy. niekto jej dal na tip. volala mi, či som u neho a sama mi začala rozprávať veci ako, že je to medzi nimi v poriadku, že spolu spávajú a normálne žijú a fungujú a že ma prosí, nech jej poviem pravdu. hneď som sa jej povedala, že šak sa rozvádzate. a ona zúfalým hlaosm, že nie. Ja jej na to, že šak to vedia deti, že to vedia všetci. a ona v uplnom šoku. že nie, že sa bavili o treťom dieťati, že za celý čas ani raz nepadlo slovo koniec a rozvod. a mne skoro vypadol telefon z ruky. on si to uplne VŠETKO vymyslel, žil dvojitý život, klamal nás, podvádzal navzájom. zrútil sa mi úplne celý svet. chcela vedieť pravdu, tak som jej na všetky otázky odpovedala, ona na moje. chcela naše fotky, poslala som.ani neviem povedať, ktorá z nás bola vo väčšom šoku. obe sme sa podozvedali také veci, že som rada, že som sa tam rovno nezrútila..
samozrejme, keď došiel domov (ku nám), tak všetko bola moja chyba, všetko som len ja zničila, úmyselne a najtvrdšie som zranila a začal sa vyhrážať, že teraz som na rade ja.. pýtala som sa ho, že ako mohol, či aspoň niečo medzi nami bolo skutočné, ako mohol takto žiť, pretvarovať sa. vymýšlal si, že za ním chodia deti s jeho rodičmi a pritom tam chodila ona. nebudem tu rozpisovať všetky jeho podrazy, ale je to obyčajný ... ale klobúk dole, že si všetky klamstva pamatal a nadvezoval na ne..
s odstupom času si uvedomujem, že som jej možno nemala vravieť tolko veci a detaily,ale v tom momente to išlo zo mňa samo. vsetko mi do seba zrazu začalo zapadať a všetky tie slová a veci mi išli z úst samé. odpadol mi zo srdca 4ročný balvan, kedy som si furt myslela, že je to všetko moja vina. a pritom len jeho. on to všetko zničil.
lenže tým, aký je manipulaotr, obviňuje iba mňa z toho. som si vedoma, že som vôbec nemala ísť do takého vzťahu, ale ja som bola bez záväzkov a muža. strašne ťažko sa mi to všetko tieto dni zpracováva. všetky tie moje slzy, trápenie, prosenie, nech sme spolu, boli vlastne na nič. dobre sa musel na mne baviť. a keď už to psychicky nezvládal, všetko to len na mňa tie jeho sračky hádzal a ja som sa trápila. ale konečne viem, kde je skutočná pravda. som dosť citlivý človek a niekedy ma chytajú také stavy, že naozaj som mu to ja zničila a že som jej nemusela vraveť niektoré veci. neviem, ako sa mám s tým vysporiadať.. viem, že musím začať úplne odznova, ale neviem, či ešte niekomu budem veriť :(
Nestála som mu ani za slovo PREPÁČ a úplne ma teraz neznáša..
@emachelsea ona je slobodná a môže si robiť co chce. 🙂 mať aj 300 zenacov naraz,závidíš? 🙂
@katarinapekna nemám čo závidieť 🙂 ešte že ja som neni zúfalka a nemusím si nič dokazovať, Kludne nech aj 400 chlapov aj 500 ale mala si najst slobodnych nemusela takto dopadnut a mozno by jej to vyslo.. 🙂 esre sa s tym ide pochvalit celej republike.
@emachelsea myslím, ze uz to trochu preháňate...každý síce moze vyjadrit nazor v tejto diskusii, ale treba mať mieru...myslím ze dotyčná mladá pani sa nechválila, skor hľadala nejakú útechu, možno niekoho kto jej vysvetlí, co sa to vlastne stalo...viete, to ze ste takú situáciu nezažili, neznamená, ze sa nedejú, ja si myslím, ze je veľa manželstiev, ktoré nefungujú a aktéri sa snažia si zariadiť život na novo...a tak pôsobil aj pán z tohto príbehu...nič čudné...s tou smolou, ze tento si to len vymýšľal...pani sa zamilovala a čakala, co bude, verila na sľuby...obúvate sa do nej zbytočne...kto urči ze to je správne a tamto nesprávne, život prináša rôzne situácie a nikto nevie,čo postaví do cesty jemu...je mi ľúto tiež podvádzanej ženy, ale vinný je jej muž...!
@fidka79 krásne vysvetlené aj za mňa ... Vďaka 🙂
@veronika713 za prvé, keď ma už označuješ tak Ti to vysvetlila veľmi pekne @fidka79 .. A za druhé, ty máš na to iný názor a ja zase ten svoj. Ja ti nevnucujem súhlasiť s mojim názorom tak, tak ty mňa nepresviedčaj o tom svojom...to je všetko...
A aká si si istá že tie ženy čo sem píšu názory, nič také neprežili, ...a koľké, by si sa čudovala. Samozrejme súhlasím s názorom, že je muž veľmi vinný, to ho nikdy neospravedlní, ale vieš jak sa vraví, keď suka nedá, pes...........
@maleslniecko1987 nechce sa mi to tu celé čítať, prečítala som si len tvoj úvodný príspevok a môžem ti napísať len jednu vec - z takých ľudí, ako si ty, mi je zle. Keď si predstavím, že niekto ako ty by mi zničil rodinu.......
Isteže, na to musia byť vždy dvaja, takže ani ten krásavec nie je bez viny. Ja nie som žiadny moralista ani konzerva, ale jednu zásadu v živote dodržiavam za každých okolností - NIKDY by som si nezačala so ženatým mužom, ktorý má deti. Snažím sa žiť tak, aby som sa každé ráno, keď vstanem, vedela na seba pozrieť do zrkadla. Viac k tomu nie je čo dodať.
@emachelsea za prvé neviem preco si tykáme, ja som v príspevku vykala...
Za druhé, moj príspevok nebol o tom kto má aký nazor, ale o tom, ze urážkami a osočovaním ste už niektoré prekročili hranicu...vyjadrujem len presvedčenie, že nikto nemôže určiť co je správne a co nesprávne v tej-ktorej situácii...a nikto nemôže s určitosťou povedat, co by spravil a co nie...a viem jak sa vraví a z duše toto porekadlo neznášam, nie som s nim stotožnená a nesúhlasím s ním...
@minnie55 to ze sa žena zamiluje do muža v rozvodovom konaní, do muža, ktorý opúšťa svoju manželku, ktorý si s ňou nerozumie, nechce s ňou byť a chce začať od znova, neznamená, ze sa nemôže pozrieť do zrkadla...však ludia sa schádzajú, rozchádzajú...mala smolu, ze ju zrejme klamal, ona mu verila a dúfala...láska nemá hranice, niekedy si proste neviete pomôcť...
@fidka79 ono ak žena ma takýto názor ako napr. vy s tými radodajkami a potom sa dostane do takejto situácie, tak to vačšinou konci tak, ze mužovi je odpustené, však všetkému je na vine TÁ radodajka...odpustim lebo manželstvo, lebo deti...mužík chvíľu seká dobrotu a potom si nájde ďalšiu, lebo však sa mu prepečie...lebo taký je...ja by som určite nenadávala tej žene, zodpovednosť za rodinu predsa nesie hlavne ten muž...jemu by som neodpustila...! To je moj pohľad...
@veronika713 tak ak Vas urazilo Tykanie tak to sa úprimne ospravedlňujem-ja som to pochopila inak "ako zovšeobecnenie", lebo nie len ja som sa tu vyjadrila v tomto zmysle.. Je nás tu väčšia polovica si myslím. A sama teraz píšete že" niektoré" preto teraz neviem či to bolo vykanie alebo tykanie.. ale na tom nezáleží, lebo môj názor sa nemení. Moje vyjadrenie k danej veci nebolo vedené ako osočovanie, proste takýto pohľad mám na vec ja, a vy máte zase iný. (Ako som už napísala ja Vám ho neberiem) je nás tu xy čo máme na to rôzne názory..to je všetko... Tiež som sa iba vyjadrila, či mala som si vypýtať zvlášť povolenie?
@veronika713 4 roky bol v rozvodovom konani ? O ktorom iba rozpraval ? Neverim. Ale nechcem sa tu pustat do diskusii, chcela som len napisat svoj postoj.
@emachelsea Samozrejme každý ma pravo na nazor...ja Váš rešpektujem, len sa mi nepáčili tie útoky...od viacerých samozrejme, nielen od vás...
@minnie55 no to neviem kto koľko a ako, ale viem isto, že muži vedia krásne balamutiť a sú ženy, ktoré to neprekuknú a ak aj, tak uveria výhovorkám...však ho milujú...
@veronika713 Ja uplne suhlasim.
Podla mna Vam chlap dokaze vyplakavat aký je on chudak nestastný, ako ma doma peklo, ziaden sex, žena je pruderná apod. Zene sa moze stat, že proste nedokaze odhalit jeho klamstva, myslí si, že je to naozaj tak, mozno vaha ale k zamilovaniu nepotrebujete velmi rozum, obcas sa to stane aj ked nechcete, rozum Vám moze hovorit - nie, nie, nie, ale srdce to aj tak taha opacne. A vtedy vacsina zien ma inu mieru tolerancie, vidi to co chce vidiet, miera usudku sa meni, na milovanej osobe nam nevadia mohe veci, aj ked v opacnom pripade ak by to robil niekto koho nemilujeme by sme to nezniesli .... Keby sme vsetký boli take rozumné, tak neexistuje skoro 50 percentna rozvodovost ...
A kolko je pripadov, že zena odisla od muza aj ked mali deti, nasla si kolegu v praci apod.
Ja osobne ako som uviedla vyssie zakladatelku prispevku nesudim, a uz vôbec jej nic zle neprajem, myslim si, že je dost zranena aj sklamana tým co sa stalo, a trest svoj si odpykáva ...
@limetka69 v prvom rade je to vina chlapa , ked to doma neklape , nech si najprv zariadi zivot doma , nech si to obaja vykomunikuju , a nech nemota hlavu dalsej zene .... ak aj mali vobec nejake problemy , komunikovat treba a ak zo vztahu vyprsala komunikacia tak sa bohuzial stavaju tieto veci , na druhej strane chlapi su tak jesitni , ze si potrebuju hladkat tymto stylom svoje ego aby mali pocit ze este nie su na zahodenie ....
ale plne s tebo suhlasim .... tiez som si prezila svoje s jednym psychopatom , tiez som zila v nadeji , ale aspon mi ostal jeden krasny zdravy syn a toho by som nedala za nic na svete
mozno ma tu ukamenuju za moj nazor teraz ....
@nativanativa Ja neukamenujem 🙂
@nativanativa ani ja neukamenujem, prave naopak-klobúk dolu. Lebo aj ty si mohla ako manželka tohto dotyčného postovat happy fotky na FB- dufam ze cítiť moju iróniu, no miesto toho si urobila hrubú čiaru za životom s nim a isto si šťastná a spokojna, s pokojom v duši.
tiež ťa nebudem nejako ľutovať. Vieš si predstaviť aké je to hrozné pre ženu keď v zdanlivo šťastnom manželstve (zdanlivo preto, lebo si to tak ona myslí) sa dozvie, že jej muž má milenku? Najradšej by ho niekde kopla... ale čo deti? Pozrie sa na ne a pokúša sa pochopiť, lebo nechce svojim deťom brať tatina, ktorého zbožňujú. Vieš si predstaviť silu takej ženy a je zranenie? No stalo sa. Ja ti prajem aby sa to tebe nestalo. Nevracaj sa do minulosti, poučila si sa. Chce to čas a hlavne - neurob tú istú chybu znova. Nemôžeme si stavať šťastie na druhom nešťastí. Prajem ti veľa šťastia a v budúcnosti dobrý výber 🙂
ja žasnem nad ,,tuposťou" niektorých tu mamičiek, žien, či dám 😀 ako navážať sa do nej, to by Vás bolo...ale čo tak pozrieť na toho chlapa čo je totálny chrapúň??? že ona zničila rodinu??? akú rodinu??? s tým chlapom, ktorý predpokladám šuká kade chodí ? OMG. tiež mám takú kolegyňu, čo kontroluje len milenky muža....a ohovára a nazýva mladé kolegyne svojho muža všetkými k...y...len preto, že ona je tlstá, špatná a zakomplexovaná...😀 a teraz dámy, obujte sa do mňa :D Podotýkam - nie som, ani nebola som, a ani nebudem milenka ženatého muža. 😀
@sobicatko ja zasnem nad tebou. co sa tu navazas do niekoho, kto tu ani nie je? co si to dovolujes povedat o tej zene? co sa staras? co teba do toho, ako ona vyzera a zije? jaka tlsta, spatna zakomplexovana? nehanbis sa? navazat sa do nej, to by ta bolo. po za jej chrbat, co?
....
tak - a teraz uz vidis, ze vodu kazes a vino pijes? 😉
si taka ako ktorykolvek clovek okolo. v niecom sme nad vecou a kritizujeme druhych, ako len mozu hento a toto urobit/povedat/... . a za okamih sami urobime to iste na inom mieste. 🙂
takze to nenazyvaj tupost, lebo urazas sama seba. a to asi nemala v plane. ci? 🙂
@moonlight1210 hmm..zrejme som zaťala do živého 😀 pekný deň
@pimpulka urobila veru , otec mojho dietata to nehral iba na dve strany = ale hned na tri , co ti poviem a kolko ich bolo medzi .... to sa uz ani nedozviem a ani nechcem , beztak by som si nepomohla , bola som naivna , ano bola , stale som si myslela ze po tolkych klamstvach to bude fajn , ale nebolo , vsetko zle je na nieco dobre
on sam si myslel ze ked bude so mnou a bude nadavat na matku jeho deti , ze mu to zhltnem aj s navyjakom , a naopak , ked bol s nou , tak ja som bola tou najhorsou , to sme sa ale vzajomne dozvedeli ked sme sa stretli zoci voci , cize v prvom rade chlap si ma dat v hlave dokopy co vlastne chce a nech nenici zivoty jeho okoliu
cize byt milenkou nie je fakt ziadna deviza ...... je to skor utopia
@sobicatko tak tak .... aj ja som pocuvala ze ja som rozbila rodinu ked sme sa pohadali a neboli v kontakte niekolko dni . potom mi to nonstop vykrikoval , na to mal gule ......
@maleslniecko1987 /plne ta viem pochopiť, prežila som a prežívam niečo podobné, len z nášho vzťahu nevzťahu vznikol nádherný syn. No to čo si napísala, ako by bolo písané mojou rukou.

@tijana to ja tiez nechapem... Sak uz keby som bola taka svina ze prajem niekomu nieco zle, tak v tomto pripade je to aj prianie zleho , rozbitej rodiny, malym nevinnym detom ☹
Celkove uz ked tu citam slovo "karma" len oci prevracam. To je len prianie trestu, pre tych ktori si to podla nas zasluzia ...ale to tak nefunguje, po svete behaju zlocinnci, ktori do konca zivota nie su potrestani, pripady vojnovych pohlavarov z nacistickeho nemecka...co dozili spokojny zabezpeceny zivot kdesi v Juznej Amerike. Kde je vtedy ta super spravodliva karma? 🤐 🤐 🤐
Je vsak este nieco silnejsie ako trest a spravodlivost... a to odpustenie, kazdy sa moze poucit, zanechat to nespravne a ist dalej.