icon

(Ne)oficiálna milenka alebo dvojitý život ženatého muža

maleslniecko1987
9. nov 2015

Ahojte,

tiež sa chcem s vami podeliť o moje skúsenosť. nepotrebujem počuť reči typu, nemala si ísť do toho, atď.. to viem aj sama.

Dva roky som bola vo vzťahu so ženatým mužom. Celý čas mi iba sluboval, prisahal že budeme spolu. Cely čas som mu verila. Prisahával mi na svoje deti, že budeme spolu. Sám si dával termíny, že kedy. A ja som stále iba čakala a naivne dúfala.. Milovala som ho, aj keď bol žiarlivý, keď mi robil scény. Vedel byť perfektný manipulátor a vždy všetko otočil proti mne, aby ulahodil svojemu svedomiu. Vždy všetku vinu hádzal na mňa, vždy keď nezvládal svoje stavy, kompenzoval si to cezo mňa. A ja som si to vždy vyčítala, trápila, ospravedlnovala sa. Potom som to raz ukončila po naozaj hroznej žiarlivostnej scéne a rok som sa z toho vzťahu dostávala do kopy. ďalší pol rok som už konečne žila, smiala, užívala si.
Potom však nastal nejaký zlom v mojej hlave a ozvala som sa mu a začali fungovať. on pracuje v čechách, chodila som za ním na víkendy a manželku s deťmi mal v BA. raz za týždeň chodil za deťmi-ako tvrdil. Tvrdil mi, že si uvedomil za ten čas bezo mňa veci, že ma neskutočne miluje a že sa rozhodol byť so mnou. povedal, že to doma ukončuje (riešil to asi 4 víkendy, kedy chodil domov), že to povedal deťom, že to vedia svokrovci, že už bol za právnikom, že je všetko pripravené a už to čaká na podpis a že všetko to robí pre nás a kvôli nám. že so ženou nekomunikuje, nevolá. Mala som občas pochybnosti, ale vždy to vedel tak krásne otočiť proti mne, že ešte ja som bola tá, ktorá sa ospravedlnovala. furt mi vravel, aký je on vyčerpaný, ako nevládze, ako má za sebou ťažké dni a noci rozhovorov a ja som bola furt tá chápajúca a čakajúca. Chodili sme spolu von, poznali ma jeho kamaráti, kolegovia..
pred pár dňami som mala telefonát od jeho ženy. niekto jej dal na tip. volala mi, či som u neho a sama mi začala rozprávať veci ako, že je to medzi nimi v poriadku, že spolu spávajú a normálne žijú a fungujú a že ma prosí, nech jej poviem pravdu. hneď som sa jej povedala, že šak sa rozvádzate. a ona zúfalým hlaosm, že nie. Ja jej na to, že šak to vedia deti, že to vedia všetci. a ona v uplnom šoku. že nie, že sa bavili o treťom dieťati, že za celý čas ani raz nepadlo slovo koniec a rozvod. a mne skoro vypadol telefon z ruky. on si to uplne VŠETKO vymyslel, žil dvojitý život, klamal nás, podvádzal navzájom. zrútil sa mi úplne celý svet. chcela vedieť pravdu, tak som jej na všetky otázky odpovedala, ona na moje. chcela naše fotky, poslala som.ani neviem povedať, ktorá z nás bola vo väčšom šoku. obe sme sa podozvedali také veci, že som rada, že som sa tam rovno nezrútila..

samozrejme, keď došiel domov (ku nám), tak všetko bola moja chyba, všetko som len ja zničila, úmyselne a najtvrdšie som zranila a začal sa vyhrážať, že teraz som na rade ja.. pýtala som sa ho, že ako mohol, či aspoň niečo medzi nami bolo skutočné, ako mohol takto žiť, pretvarovať sa. vymýšlal si, že za ním chodia deti s jeho rodičmi a pritom tam chodila ona. nebudem tu rozpisovať všetky jeho podrazy, ale je to obyčajný ... ale klobúk dole, že si všetky klamstva pamatal a nadvezoval na ne..

s odstupom času si uvedomujem, že som jej možno nemala vravieť tolko veci a detaily,ale v tom momente to išlo zo mňa samo. vsetko mi do seba zrazu začalo zapadať a všetky tie slová a veci mi išli z úst samé. odpadol mi zo srdca 4ročný balvan, kedy som si furt myslela, že je to všetko moja vina. a pritom len jeho. on to všetko zničil.
lenže tým, aký je manipulaotr, obviňuje iba mňa z toho. som si vedoma, že som vôbec nemala ísť do takého vzťahu, ale ja som bola bez záväzkov a muža. strašne ťažko sa mi to všetko tieto dni zpracováva. všetky tie moje slzy, trápenie, prosenie, nech sme spolu, boli vlastne na nič. dobre sa musel na mne baviť. a keď už to psychicky nezvládal, všetko to len na mňa tie jeho sračky hádzal a ja som sa trápila. ale konečne viem, kde je skutočná pravda. som dosť citlivý človek a niekedy ma chytajú také stavy, že naozaj som mu to ja zničila a že som jej nemusela vraveť niektoré veci. neviem, ako sa mám s tým vysporiadať.. viem, že musím začať úplne odznova, ale neviem, či ešte niekomu budem veriť :(
Nestála som mu ani za slovo PREPÁČ a úplne ma teraz neznáša..

sissmiss
11. nov 2015

@alaguema bez ironie alebo napadania. Pamatam si ta z temy kde sme sa zrovna nezhodli, kde si nakladala zenam na materskej ktore povazuju matersku a starostlivost o domacnost za trapenie. Tam si bola hodne posudzujuca a formulovala si svoje nazory stylom ja som to zvladla, nie je to nic narocne, zeny sa len vyhovaraju na blbosti a su lenive lemry. Nejako mi to nepasuje s tym ze nebyt pysna a neodsudzovat. Viac krat sme sa zhodli, viac krat nie, je to dost nepodstatne, ale toto ma prekvapilo teraz. Toto som sa ti asi snazila povedat vtedy. Ze kazda zena je nejaka a ma to nejako. Niektora zvladne viac prace mimo domacnost, niektora menej v domacnosti. A ze byt tvrda voci zene je zvlastne, take krute. Tu mas viac pochopenia. Nejdem to nijako uzatvarat, lebo by to mohlo byt pocitovane ako nadradenost.

maleslniecko1987
autor
11. nov 2015

@katy31 tu bol problem aj ten, ze on bol chronicky klamar a podvadzal svoju zenu celych 15 rokov manzelstva.. cize mal to v sebe.

mircalla
11. nov 2015

@maleslniecko1987 a to si vedela a stale nic? inak tebe sa to vratilo aj s urokmi....vrati sa to raz aj jemu? nuz dost o tom pochybujem, taketo typky budu vzdy preplavat zivotom bez ujmy.....pretoze su bez moralky a nenaju zabrany a problem s nicim

sandra551
11. nov 2015

@maleslniecko1987 Nečítala som celú diskusiu, len prvý príspevok, ale pani manželôčka tipujem že s tým debilom zostala a už majú aj tretie dieťatko 😀 Podľa mňa buď rada, že si ho pani manželke prenechala, tá si ešte užije takýchto výstrelkov s ním veľa, ale predpokladám, že sa ho bude držať ako topiaci sa slamky... 😅

sardinka335
11. nov 2015

@maleslniecko1987 a to si nevedela ze je chronicky klamar? a ze podvadza zenu?
Polozim otazku inak....čo si na nom vlastne videla??? čím ta očaril?

sissmiss
11. nov 2015

A len dodam ze milenku "neodcudzujem" zartujem samozrejme, naco by mi bola 😀 Neodsudzujem, aj ked tato tu to ponala trosku hrrr, on mi ublizil, ja ja ja. Akoze zodpovednost za to treba prijat, ak sa teda chce posunut dalej. Ja si stale myslim ze hormony, okolnosti, dispozicie...clovek nevie ako sa zachova vzdy a vsade. Mozu nastat take okolnosti ze moralka bude na poslednom mieste. Takze radsej nepokusat a netvrdit ze ja nikdy. Ja som si vedoma toho ze zivot je bizarny, role sa menia. Clovek dostava lekcie. Niekto pisal ze mal prilezitost a odolal, resp.nevyuzil. Ja si myslim ze kazdy to ma nejako, niekomu staci prilezitost, niekto ma zranenia na ktore staci zahrat, niekto ma slabosti ktore staci najst a niekto sa chce rozhodovat a nejaka prilezitost ho necha chladnym, ak nema byt on panom situacie. Kazdopadne, je toho tolko, ze vernych je kus menej ako nevernych a casto posudzujeme normalnost prave podla toho co je vacsinove...no nenotmalne to nie je. Su vyssie levely kde sa clovek dostava a vernost je asi niekde vyssie ako uspokojovanie hladu a sex.pudu, ale nedojde tam kazdy a tlct to do hlavy kazdemu je podla mna strata casu, vacsina ludi nema ani zaujem sa tam dostat, takze...hadzanie hrachu o stenu. Su proste rozne sorty ludi.

alaguema
11. nov 2015

@sissmiss určite nie som ani ja dokonalá, ani bez hriechu 😉 Je pravda, že nesympatizujem s ľuďmi, ktorí sa sťažujú a vyplakávajú a v podstate nemajú na čo. Áno, tu mám viac pochopenia, vzťahy vedia človeka dať dole, niekedy sú to fakt ťažké lekcie a v tom najhoršom momente to možno nezvláda úplne ako by chcel, zvládnuť domácnosť by problém byť nemal. Je to iba fyzická práca, pohyb a trochu disciplíny, to všetko máme dnes uľahčené elektronikou v domácnosti, ja si proste naozaj myslím, že ľudia hodne spohodlneli. Slová lenivá lemra by som ale nepoužila, rovnako ako by som nikoho nenazvala podložkou.

maleslniecko1987
autor
11. nov 2015

@sardinka335 vedela som to. velmi som ho milovala. teraz uz viem, ze toto co sa stalo, bolo pre mna to najlepsie. lebo aj keby nahodou odisiel, robil by mne vsetko to, co svojej zene..

maleslniecko1987
autor
11. nov 2015

@mircalla vratilo a este sa mi to aj nejaku dobu podla mna bude vracat..
ja som nikomu nic zle nikdy nepriala, ale on by si zasluzil taku lekciu.. aby ostal s holou ritou a bez nicoho a nikoho..

maleslniecko1987
autor
11. nov 2015

@mircalla teda vedela som, ze klame zenu. ale to, ze je chronicky klamar som sa dozvedela az teraz.

jolinka
11. nov 2015

@maleslniecko1987 jedno s druhym suvisi... ved aj zenu klamal chronicky 😝 😝

Nebude zo psa slanina. 😠

sissmiss
11. nov 2015

@maleslniecko1987 proste...ked klamal zenu s tebou, bolo to ok, mala si navrch. Ked klame teba s manzelkou, je to ine, lebo si obet. Takze ti mozno ani nevadi ze on klame, jeho z toho vynechaj. Vadi ti ze oklamal teba, ze ty si ta oklamana. Ja byt na tvojom mieste, hned hladam terapeutku a riesim s nou kde je povod toho ze hladam taketo pozicie. Byt tou s ktorou niekto klame, mat navrch nad nejakou druhou zenou, vyhrat v sutazi aj ked nepoctivo. Riesila by som matku, sestru atd. Volakde je problem

mircalla
11. nov 2015

@maleslniecko1987 lekciu by si zasluzil.

jolinka
11. nov 2015

@maleslniecko1987 nikomu si nic zle nepriala??? hm, to je cudne? a co si priala jeho manzelke a detom? aby boli podvadzane? /ci to je ako prianie dobreho.../

sardinka335
11. nov 2015

@jolinka tak tak 4 roky...ach jaj....to je tak ked mame ružové okuliare. Ok, uz sa poučila, spadli - zase nenavazam sa do dotyčnej len jej myšlienkove pochody ,,mi hlava nebere,,.

@sissmiss inak to su take typy zien, ktore priťahuju stale rovnake typy mužov...nezriedka sa stane ze zena konečne vycuva z nejakeho nefunkčného vzťahu aby zakotvila v dalšom nefunkčnom vztahu.

jolinka
11. nov 2015

@sardinka335 tak to ja tiez nechapem logiku... 🙄 🙄 ci to je zatmenie mysle ci co 😝 😝

@maleslniecko1987 Zeno...tak polopate 😕 On dlhodobo klamal zenu, cize je logicke kedze mu na to dlhe roky neprisla...ze je sikovny chronicky klamar. 😖 😖 ...Dalej z toho logicky vyplyva, ze klamat bude nadalej, zrejme ta postihla pycha ci slepota a myslela si si, ze ty si zaaazrakom z jeho klamstiev vynechana a tebe jedinej krasavici lubenej bude vraviet pravdu 😕 😕 😕

Dalej tvoj podiel...ze si sa na tom klamstve podielala aj ty, travila si s nim dni, ked on bol akoze pracovne mimo... no ale hlavne ze ty si citliva. ked sa klame TEBE. citlivost na to , ked klames ty, ti asi vyoperovali. 😕 😕

A ktomu ako ty nikomu nic zle neprajes 😕 😕 😕 uz som sa vyjadrila.

Prispelo by ti trosku sebareflexie. 😉 To je to, ked sa clovek na seba podiva aky skutocne je. 😉 To ze je on chrapun a klamar, jeho uz neries, rozisli ste sa, hladaj si lepsi vztah a aj ty sa posun niekde dalej.... ak teda chces. 😉

sardinka335
11. nov 2015

@jolinka bravooo...tlieskam. 🙂

maleslniecko1987
autor
11. nov 2015

@jolinka naivne som si totizto myslela, ze ja ho zmenim, mna nebude klamat, mna skutocne miluje, atd.. teraz sa uz sama nad sebou smejem aka som bola hlupa a zaslepena..
a samozrejme, ze som sa sebecky sama na seba pozerala, ze ked ju klame, je to ok. ale ked mna oklamal, uz to so mnou zamavalo..

a nie, neprajem nikdy nikomu nic zle. len v tej mojej pometenosti tym clovekom isiel moj zradvy usudok a mysel uplne do kelu. tym sa samozrejme neospravedlnujem, iba pisem, ako to bolo..

jolinka
11. nov 2015

@maleslniecko1987 no aspon ze si uznas ze si bola zaslepena, hlupa a egoisticka 😉 😉 K takejto sebareflexii mnohi nedospeju..

takze pokracuj, bude to dobre, a uvidis ze cestny vztah, kde je obostranna laska je ovela lepsi.

ozaj napadla ma jeden taky citatik, velmi starodavny, stredovek a tak 😉 😉 ked rytier hovori svojej milej..

"Draha, nemiloval by som vas tak velmi, keby som viac nemiloval cest" 😅 😅

erikanezbedna
11. nov 2015

@maleslniecko1987 prepac ze sa tu miesam ak sa miesam len napisem ked ze uz stale si citam co sa tu pise. 🙂 prepác ale on nemiluje ani jednu ...ked ze vie dobre klamat 🙂 ked uz klamal svoju manzelku tak preco bi uz teba neklamal?nooo aj je to dlhí csa ze ste boli tak dlho spolu...a naozaj si nevedela ze ta klame?za stiri roky ..ze si nezbadala ?ano to berem ze bola láska zaslepena..ale si mohla aj caket ze ta klame alebo ze aj tusit..ved si vedela ze má manzelku...tak si si mohla trocha aj uvedomit ze ta klalamal...ved to neni uz mozné ze zenatí chlap ze bi neklamal ....a treba sa pozbierat a ist za iným zivotom...vsetko sa dá zvládnut len treba chciet.a mat sylu... 🙂

maleslniecko1987
autor
11. nov 2015

@erikanezbedna ale ja som z neho niekedy citila tu lasku.. aj ked teraz neviem, ci to bolo len vsetko hrane. kokos on bol ku*va dobry herec!!!

travnerka12
11. nov 2015
Používateľ travnerka12 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od travnerka12.

@maleslniecko1987 vacsina chlapov ju velmi dobri herci..

erikanezbedna
11. nov 2015

@maleslniecko1987 ano viem ja to viem aj pochopit ze laska je silna to viem ale ako ze si nezbadala ze ta klame ...CO ON JE PROFÌK NA KLAMANIE?fuuu takých tasko naíst ze profikov na klamanie.hej bol ten dobrí herec ...do kelu skoda ta bolo ze tak dlho si snim travila zivot...stava sa to aj inak napriklad u zeni ze bi mala dvoch muzov aj to ...sa stava .vselico ale to klamanie fuuuu to bolo ale ...ja bi som to hned zbadala hned ..lebo ten kto ma manzeelku ten iné hlada ako u mileniek a nie si prva ..on viacej zien pouzíva ked je taký profik na klamanie ..ver to ze nebola si sama milenka ...bol to profík a basta a nieze sa spet vrátis k nemu..ved uz vies ze je klamár a skutocný hajzel...neboj vsetko zhojí len ti jedina sa o to musís snazit nikto iný za teba ... 🙂

argyro
11. nov 2015

@maleslniecko1987 vieš čomu sa najviac na tvojom príbehu úprimne čudujem? jeho žena ti volala, všetko si jej povedala, ty si sa dozvedela celú pravdu.. a napriek tomu, pokračuje ďalej a on si ututláva vzťah s ňou.. ja teda neviem, ťažko sa mi teoretizuje, ale na jej mieste ti ho veľmi rada ponechám, pretože život s takým klamárom navyše manipulátorom musí byť riadny hard core. Poznám milenky, ktoré odlákali naozaj dobrého muža od svojej manželky... ale aby sa dve ženy bili o takého chrapúňa 😕
Ty by si v prvom rade mala teraz popracovať na svojom sebavedomí. Prestaň si už sypať popol na hlavu. Nebola si hlúpa že si milovala a verila. Nie je hlúpe úprimne ľúbiť a veriť. Áno, bolo nerozumné zamotať sa so ženatým mužom, to bola chyba, ale kto ich nerobí? Tie čo sa tu búchajú do pŕs že im by sa to nikdy nestalo... hmmm, ale čo ak sa im to nikdy nestane len vďaka tomu, žeby o nich žiadny milenec ani nezakopol? To sa potom ľahko udiera do pŕs že ano 😉
Takže sa trošku vzchop, zakáž si už na to myslieť, život ide ďalej!! Zapíš sa na jogu, španielčinu, hocičo, zamestnaj si myseľ.
A že si jeho žene povedala všetko je len a len dobre. Ostáva nám len poslať jej veľa pozitívnej energie, aby život s takým hňupom zvládla v zdraví (pochybujem o tom). Skôr si myslím, že pri najbližšej milenke jej dojde trpezlivosť a uvedomí si, že radšej šťastná rozvedená mama, ako za každú cenu udržiavať manželstvo.
A k tvojmu milencovi... vlastne je to chudák. nielen ty ale aj on musí mať značné problémy s prijatím samého seba, inak by necítil neustálu potrebu podvádzať ženu (pritom sám žiarli na milenku ako pes, to veľa o ňom prezrádza). Patrila by mu nejaká žienka-sekerka, ktorá by ho dala do laty, vydeľovala mu vreckové a zapriahla ho poriadne v domácnosti....

erikanezbedna
11. nov 2015

@travnerka12 herci sú lebo potrebujú len viac sexu .hmmm ten sex.vela vie robit vela 🙂

jolinka
11. nov 2015

@maleslniecko1987 no a? co je na tom prekvapujuce. strom poznas po ovoci.

Ked je chlap cestny, aj jeho laska bude cestna, ked je klamar, bude aj v laske klamat, alebo ju predstierat. Atd. atd. To je ako by cakala, ze zo zumpy vypadne nieco ine ako hovno 😀 😖

aj cestny clovek vie zlyhat, male klamstva asi mame skoro vsetci, na 100 percentnu celozivotnu pravdovravnost asi ma len mizive percento ludi 😕 😕 Ale tie zakladne veci by clovek mal mat s partnerom uprimne.

travnerka12
11. nov 2015
Používateľ travnerka12 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od travnerka12.

@erikanezbedna ved ja som to vzdy tvrdila a aj tvrdit budem ze chlapi proste rozdeluju lasku a sex na dve rozdielne veci..

argyro
11. nov 2015

@maleslniecko1987 inak ešte mi prosím ťa vysvetli, tá "neoficiálna" v názve, čo to vlastne znamená? oficiálna milenka je aká? taká o ktorej vie aj žena a je schválená či ako mám tomu rozumieť?

erikanezbedna
11. nov 2015

@travnerka12 ano je to tak chlap co uz má manzelku ten ak podvádza len hladá sex nic viac a stále bude hladat aj na iné zeni fuuu to bude pipka co mu zase naletí 😉 no ja bi som hned zbadala hned lebo zenatí chlapi nemajú úprimnu lásku ani k milenke ani k manzelke ...no veru je to tak...a aj ja stále moj názor je ze zenatí chlap ak podvádza len sex hlada len to ...sú vela prírciny v manzelskych problémom so sexom...a zato aj hladajú u iných zenách sex a to aj mozno ze abi bol viacej sexu tomu muzovi. 😉

sardinka335
11. nov 2015

@maleslniecko1987 a v akych situáciách sa ta ,,laska,, prejavovala?