icon

Nepáčim sa manželovi. Čo s tým?

michala11111
26. jún 2016

Ahojte, s mužom sme spolu 10 rokov, máme trojročné zdravé dievčatko. No problém je v tom, že pre manžela nie som atraktívna, konkrétne mu vadia moje kilá a dáva to aj patrične najavo. Napr. idem si dať zákusok a vyčítavo sa ma spýta či mi ho treba a že by som nemala a tak. Pritom ja neviem, či som slepá ale ja si nejaká tučná neprídem. Je pravda že sme sa spoznali keď som mala 19 a teda o 10kíl menej no veď rozumný človek nemôže čakať že budem mať stále takú istú postavu. A neviem čo s tým, keď má takéto blbé reči hádam sa s ním ale on nechápe čo mi vadí. A pritom mám pocit že by sa určite našiel muž ktorému by som sa páčila taká aká som no kvôli tomu zničiť rodinu, by bolo asi hlúpe. No každopádne sa v tom vzťahu necítim dobre. Inak momentálne chudnem som schudla 5 kíl za posledný čas a snažím sa chodím behať, jem menej to nejde to tak rýchlo a raz keď niekedy zhreším že si dám niečo sladké, zákusok tak už na mňa pozera. Pre predstavu pridávam moju aktuálnu fotku zo včera. Milé mamičky ako by ste to riešili vy?

Nepáčim sa manželovi. Čo s tým?
katarinapekna
27. jún 2016

@oldman50plus samozrejme,že by musel,snáď si nemyslíš,že žena k zivotu potrebuje jeho 8 jazykov, empatiu a tie ostatné ptakoviny čo si tu napísal. Žena sa potrebuje zabezpečiť a zabezpečiť prípadne svoje dieťa. 😉

macatink82
27. jún 2016

@natalym vsak jasne. zartovala som. Ja mam taku hypotezu, ze niektori muzi ci zeny sa jednoducho narodia s talentom na sex. A tym nemyslim nadrzanostou vacsou ako priemer. Jednoducho mat take nevedome schopnosti 😀

natalym
27. jún 2016

@macatink82 A ideálne keď sa takí dvaja stretnú.

natalym
27. jún 2016

@macatink82 Dokonca som aj čítala, že krásni chlapi majú problémy v sexe, lebo sa od nich veľa očakáva.

oldman50plus
27. jún 2016

@vejula Vkusy sú veľmi rôzne,. Ak sa ale toho tvojho úprimne spýtaš či si sa mu páčila stavím sa že povie áno. Ak by sa mu totiž nepáčilo čo máš pod tou sukňou tak nikdy by ste spolu neboli. A či už sa otáča alebo len pokukuje, "pozerá" sa každý, ver mi. Nemusí ani vidieť - stačí sa nadýchnuť... Vieš sexi môže byť aj pomerne nepekná alebo nenápadná žena. Ale chlapovi v momente výberu sa tá jeho proste zdá príťažlivá - určite si bola aj ty pre neho.

@mircalla Presne, muž môže byť očarujúci aj škaredý a tučný. A zas až takí vzácni nie sú. Len si asi na nich nemala na nich šťastie.
@macatink82 Tebe možno nie, ale určite pre dosť žien môže byť chlap fyzicky príťažlivý napriek tomu že je škaredý a tučný. A Merkel je určite vysoko inteligentná a vzdelaná - ale nepoznám chlapa čo by na ňu mal chuť. Ono ten tučný to je +- objektívne, škaredý - to už je ťažšie definovať.

macatink82
27. jún 2016

@oldman50plus suhlasim. I ked snad jej dvaja manzelovia na nu mali chut 😎

irusa
27. jún 2016

mala si dať fotku aj manžela ...podľa mňa vyzeráš skvelé ..on musí byť asi foto model, ak s tebou nie je spokojný 😒 😒

oldman50plus
27. jún 2016

@macatink82 Vieš, niekedy v reále je to iné ako na filme alebo obrazoch. Poznám minimálne dve také.
Možno aj toto by mohol byť taký prípad. Ale ak sa povie škaredá ako .. kopa chlapov doplní "Merkel".

natalym
27. jún 2016

Podľa mňa je normálna. Tak má vek, ale taká nemecká teta. Mohla by sa krajšie obliecť.

stardust
27. jún 2016

@natalym hm, ja som zase pocula, ze krasni chlapi su casto neschopni v posteli, lebo sa nikdy nemuseli snazit.

natalym
27. jún 2016

@stardust Alebo.

Takže
@oldman50plus chceme škaredých a tučných. 😀

macatink82
27. jún 2016

@oldman50plus uf, ok beriem. Ale ja by som dala ine kandidatky, ktore su alebo boli zname verejne osoby.

stardust
27. jún 2016

Angela svoje kvality musi mat, ked v roku 1998 povedala svoje ano jednemu profesorovi chemie.

natalym
27. jún 2016

@stardust Možno sa s ňou krásne robia pokusy. 😀

katche
27. jún 2016

@natalym a zjavne nevysli...😃

natalym
27. jún 2016

@katche Prečo. Mne sa ona páči, je to taká rázna žena. By sme videli jaký porádek by urobila s Róbertami. Taká by sa nám zišla.

katche
27. jún 2016

Teraz k uvodnemu prispevku. Vyzeras dobre, netrap sa, muzovi vycisti zaludok. V zivote by som nechudla preto, ze mi to niekto povie a este ma aj buzerovat bude a to som sa teda napocuvala, paradoxne od jedneho z rodicov, no aj ked ao schudla bolo zle a podla nich som "nic nezrala" .
Nenechaj sa rozhodit, ak si odhodlana nieco so sebou robit, rob to a maj radost z kazdeho malickeho uspechu. Z par zakuskov na svadbe sa nepribera 😊... Ja som .mužovi nakazala nech ma kroti, lebo bojujem s kilami a aj so zavislostou na cokolade a vsetkom v com sa nachadza. Keby mi to ale povedal takto, tak ho hned sfuknem, modela jedneho, by to dostal vyzrat na rok dopredu

katche
27. jún 2016

@natalym v politike ano, jedneho aj druheho robertka s kompaniou treba uz usmernit, ale vizualne...mozno prave preto ma uspech.

natalym
27. jún 2016

@katche Štramanda je to, ale potrebovala by stylistu. Ja sa hlásim.

katche
27. jún 2016

@natalym len ziadne preslapy a naposledy zabka kralovna alzbeta 😊 aj vlasy by to chcelo ine

natalym
27. jún 2016

@katche No vlasy tiež.
Alžbeta má vek, blbá farba, to je fakt.

mircalla
28. jún 2016

@oldman50plus mozo su, nie vsak u nas, aj tento typek bol z walesu

vejula
28. jún 2016

@oldman50plus to samozrejme netvrdím, že som nebola, či niesom. Ale čo sa týka fyzického vzhladu, tak bolo spustu podobných dievčat s podobnými parametrami ako ja. Dôôležité je, že to čím so sa od tých ostatných dievčat lišila, prečo si vybral práve mna (a to si môj muž teda mohol vyberať 🙂)bola v mojom správaní vystupovaní, postoji k životu. Vela dievčat vsadí práve na tu kartu čisto fyzickej krásy a tie aj ulapia práve takých, ktorí budu mať omnoho väčšie sklony prelietať od sukni k sukni. Vôbec nerozmýšlajuu v dlhodobejšom horizonte, že čo za chlapa sa chytí na tu návnadu, ktorú nahodia 😉
Netvrdím, že môj muž sa nepozrie na peknu ženu, verím, že ano, ale viem, že za nou nepobeží ani nemá žiadne sklony k tomu, ako tu písali niektoré iné ženy porovnávať ma s inými. Ako sa pozrie, tak aj vypustí z hlavy... Tak isto je to i z mojej strany. Určite nám nestojí hocaké sexi telo tretej osoby na to, aby sme zničili to, čo sme spolu vybudovali a čo spolu stále budujeme. Máme v živote celkom iné priority.

katarinamarkova
28. jún 2016

@vejula áno hormóny potrebujú pre svoje fungovanie tuky a sacharidy ale vôbec to nemusia byť práve tuky z vankúšikov okolo zadku či brucha. stačí úplne bežná pravidelná strava bohatá na všetky živiny, kt. potom v tele kolujú, spotrebúvajú sa a ich prebytok sa ukladá do nechcených oblastí 🙂
energiu som ja nespomínala....ale aj k tej teda - ak má niekto, kolko to bolo 45? nechce sa mi hladať kg tak je viac ako jasné, že tej energie asi moc nemá plus samozrejme bez normálnej stravy hormonálne a iné problémy.....je to kombinácia aj aj.

alaguema
28. jún 2016

@oldman50plus prepáč, ale žiješ v úplnej ilúzii. Nie, tučný a škaredý chlap, (to druhé je veľmi subjektívny pojem) nebude pre väčšinu žien nikdy očarujúci. Môže byť sympatický a to je značný rozdiel, ktorý vymedzuje práve tú hranicu, za ktorú sa tento chlap u veľkého počtu žien, nikdy nedostane. Teda do postele. To ti píšem ako žena, ktorá nie je vôbec zaťažená na krásnych mužov v zmysle klasickej krásy, alebo pravidelnosti čŕt. Mala som priateľa, ktorého tvár mala od klasickej dosť ďaleko, ale bol vysoký, atletická postava, veľmi mužný typ, ženy ho považovali za sexi chlapa. Isté fyzické črty muža (samozrejme v kombinácii s určitými vlastnosťami a prejavom), pôsobia na každú ženu a každá, ktorá tvrdí opak, klame presne tak isto, ako by klamal (zdravý, normálny) chlap, ktorý by tvrdil, že krásne prsia mu nič nehovoria. Oproti tomu - môžem ťa uistiť, že som nikdy nebola priťahovaná mužom tučným a škaredým. Mohol byť vtipný, šarmantný, zaujímavý ako človek, ale očarujúci určite nie a ani zaujímavý ako muž a potencionálny sexuálny partner.

oldman50plus
28. jún 2016

@alaguema Nikdy netvrdím nič čo neviem dokázať. Ty možno nie, a dosť žien, ale keby aj 80% nie stále ich zostáva na svete pár sto miliónov na pretiahnutie. Mám dvoch kamarátov - podľa mňa malí tuční plešatí škaredí (prvé tri vlastnosti objektívne, štvrtá ak to môžem posudzovať Dany Devito je podľa mňa voči nim krásavec). Je pravdou, že jeden z nich má takú Hrajnohovskú šírku v ramenách a aj keď tučný, hornú polovicu tela má výnimočne svalnatú, nožičky ale také konáriky, zjavne nesúmerný. Obaja sú voľní, pred 60kou a striedajú baby v posteli jedna radosť. Síce väčšina nie je bohvie ako atraktívna ani inteligentná, ale nájdu sa aj 20 rokov mladšie kde teda celkom by som si dal povedať 🙂 . Hrajnoha je dosť movitý, ten druhý (cukrovkár) ani náhodou.
Obaja sú ale veľmi vtipní, pohotoví, spoločenskí baviči, atp. Myslím že aj veľmi dobrí v posteli, nielen že to o sebe tvrdia, ale vyjadrilo sa tak niekoľko ich známosti. Určite by si Alaguema ani Mircalla o nich bicykel neopreli. Ale povedal by som že každé dva mesiace majú nejaký nový objav. Raz za štvrťrok určite. A ešte ubezpečujem ťa že im prstienkami pred nosom nemávajú. Tak teraz neviem čo si o tom myslieť...

larissa113
28. jún 2016

si velmi krasna maminka!!! nech muž necaka ze budes mat postavu jak 18tka...a podla mna vobec niesi pribrata ani nic take nevidim ...si taka ako maš byt ...to skor tvoj muž ma asi problem sam zo sebou ....držím ti palčeky

mircalla
28. jún 2016

@oldman50plus to musi byt dost smutny zivot podla mojho nazoru. nie som puritan, rozhodne nie, ale toto je podla mna skor smutne. Skor by som si v tom veku predstavovala, ze mam partnera, s ktorym si rozumiem aspon ako s priatelom a tesim sa z vnucat ako hopsat z postele do postele nahodnych znamosti. Dusevne naplnenie zero

modraslza
29. jún 2016

@oldman50plus naozaj mysli si co chces, toto je vsak forum pre mamicky a ich otazky ...forum pre slobodnych chlalov v starsieho veku, tuziacich spoznat zeny na stvrtkove pretahovania alebo natahovania chrbtice, bude asi niekde vedla ak si si este nevsimol..skus ine fora.

modraslza
29. jún 2016

@mircalla su muzi co nepoznaju radost z deti, iba plodia kade chodia :D a potom su na stare kolena sami a ak sa im zadari, kupia lodicky pre nejaku z osady.