icon

Neporiadny manžel

misickaa4
19. feb 2021

Ahojte, len sa chcem uistit, ze v tom som/nie som sama: upratuju si vasi muzi po sebe?
Nemyslim tak mozno riad, ale veci-ponozky, ine casti oblecenia
Ci to len tak nechaju niekde, kde sa vyzlecu?
A co pomaha, aby sa to naucili, ked ich to doma zjavne nenaucili?
Uz som skusala vselico, ale vzdy som este ja ta zla, ze ved nech to upracem, ked mi to vadi a predsa nikto nie je dokonaly...
Dakujem

Strana
z3
simca06022011
20. feb 2021

@ikissedagirl inak tieto pohare.. to je tiez taky zazrak.. ja som rano umyvala riad a volam dceru nech porata tie pohare... 15 (!) a pytam sa, ze kolko ludi z toho pilo?? ako prisaham ja som z toho pouzila rano jeden.. zvysok od vecera do rana dvaja ludia... (dcera a chlap), kolko krat idu sa napit, tolkokrat novy pohar a to zbieram po celej kuchyno-obyvacke...

letfenixa
20. feb 2021

Nenecháva, jeho mama ho naučila starať sa o seba, ja to teraz učím nášho syna.

ljzozv
20. feb 2021

Záleží len na Tebe, či ti to až tak veľmi vadí.
Lebo potom si napísala, že vcelku sa vám venuje, tak možno toto netreba brať až tak vážne.

marca12
20. feb 2021

@elizabet173 aj moj zil sam,ale to je povaha cloveka.

marca12
20. feb 2021

@misickaa4 moj tiez nechava vsade kopy. Ked vypenim,poodklada,ale stylom,ze to hodi do skrini na jednu kopu a dalsie dni znova kopkuje kade tade. Skor pomaha,ked mu pekne poviem. Ale tak to je taka malickost ako mnoho dalsich,ktorym netreba prikladat velku dolezitost. S tym sa da zit.

elenka74
20. feb 2021

Ja som vydatá viac ako 27 rokov a môžem potvrdiť, že chlapa bordelára nezmeníš, ani po dobrom ani po zlom. Knihu by som o tom mohla napísať, ešte že má iné pozitívne vlastnosti.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
misickaa4
autor
20. feb 2021

@ljzozv ano, ale aj sa nam venujem a este aj spratavat dokazem...

tinkerbell
20. feb 2021

Ja si vôbec nemyslím, že je "lenivý smrad" Napísala si o ňom: "on pomaha s varenim, ked ode na poobednu, tak je doobed s malym on, aby som ja mohla robit. Umyje riad, nie vzdy. Vysava, uklada vecer maleho , krmi, ked treba. Ide do obvhodu obcas"... takže ti doma pomáha, len má ten zlozvyk s kôpkami po dome. Daj si pozor pri komunikácii s ním, aby si sa k nemu nesprávala ako matka, lebo žiadny chlap nechce mať za partnerku "matku", taká žena nie je pre muža príťažlivá.... viedlo by to k problémom vo vašom vzťahu. Môžeš mu povedať, že perieš iba to, čo je v koši, takže ak to chce mať čisté, tak nech si to dá do koša. Skús tam tie kôpky nechať až kým si to sám neuvedomí, možno to pomôže. Alebo môžeš tento jeho zlozvyk prijať, tolerovať a z lásky k nemu tie veci po ceste do kúpeľne zoberieš a hodíš do koša. Ak si inak rozumiete, tak by som z tohoto nerobila problém a dôvod na hádku, a určite by som ho za to nesprdla ako malého chlapcami. To je môj názor. Každý človek má nejaký zlozvyk.

ljzozv
20. feb 2021

@misickaa4 ale my ženy sme multifunkčné...
Chlapi čakajú pochvalu za veci, ktoré my robíme automaticky.. a žena cssommtiez chce takú istú pochvalu, ale od muža ju málokedy počuje, lebo sa to berie automaticky, že to robí. Sčasti si to robíme aj samé, lebo chceme dokázať, že aj na materskej, keď sme doma, tak sa dokážeme postarať a hlavne keď chlap je hlava rodiny a nosí domov peniaze, tak chceme byť sčasti užitočné... Potom si väčšina uvedomí, že to nerobí dobre...
Ale to sa už muž ťažko prevýchovava...
Inak.
@tinkerbell ti dobre napísala... Že si vymenovala aj jeho dobré vlastnosti, koľké s tebou by za tie kôpky ten zvyšok menilo.... Chceme častokrát to čo doma nemáme... Tak porozmýšľaj, či tie kôpky sú skutočne až také zle, že by si sa, kvôli nim, s ním rozišla.

Strana
z3