Neporiadok v kuchyni
Zdravím, zaujimalo by ma keď pečiete napríklad teraz vianočné koláče, alebo celkovo napríklad valkate nejaké cesto, spravíte pri tom neporiadok v kuchyni alebo dokážete tak piecť že nemáte neporiadok ? Ja som teraz piekla nieco a valkala cesto no a nie som taká opatrná, a múka bola aj po linke a nieco skončilo aj na zemi pri valkani. Priateľ prišiel do kuchyni a začal mi rozprávať aká nie som normálna ze ako to vyzerá, že prečo nie je ta múka aspoň na jednom mieste ale je všade po linke. Samozrejme ma to nasralao, lebo veď by som si to normálne upratala a bolo by po probléme… som občas nešikovnejšia to uznavam, ale tiež mi nepríde normálne chytať tu nervy kvôli nejakej rozsypanej múke. Som mu povedala že piecť na Vianoce tu nebudem, ze pôjdem k mame a on len že no to teda nebudeš. Tak ja teda neviem, či som precitlivena alebo čo.
no dievčatá to ešte nepoznáte môjho ex svagra, u neho na chate sa piekol koláč vonku v altánku lebo v kuchyni by bol bordel a potom sa celý altánok povysával, kks ja som myslela že snívam keď som videla svokru s vysávačom 🙂 a doma nepiekli vôbec, jeho žena chodila k rodičom piecť
Raz mi povedal, mala prísť o chvíľu návšteva, omrvinky z chlebíkov, odrezky zo zeleniny, deti asistovali. Moja odpoveď bola, že nech sa nestará do ženských veci, že ja tiež nekomentujem, keď on narobí neporiadok, keď dačo vŕta, prerába. Uznal moju ojdpoved, odvtedy sa zdrží komentára.

Muz musi prestrihnut pupocnu snuru od mamicky a zmierit sa s tym, ze jeho buduca nebude ako jeho mama...vsetko je o komunikacii a o velkych kompromisoch, ale musi za tym byt laska...