Nepozvanie na promócie
Ahojte. Chcem sa spytat na nestranne nazory. Je podla vas na mieste, aby sa mama mojho priatela urazila za to, ze som ju nepozvala na promocie? Taku reakciu som necakala a teraz neviem, ci som sa zachovala ako krava …
@anonym_autor preco by si ju mala pozyvat, ja som tam vzdy videla iba rodicov a priatela, neviem co by tam mala robit, ved to nie je svadba.
Ahoj, podla mna, ked ste spolu rok a jeho mamu si videla 2x len, tak nie je dovod, aby si ju pozyvala. Nastav si urcite hranice od zaciatku, lebo neskor sa vam bude pchat do vsetkeho, kde nie je treba😄 A zrejme taka je, kedze uz teraz sa uraza😄🤦♀️ Takto by som to videla ja...Nooo drzim ti palce, nielen na promocie, ale mozno raz do buducna aj s buducou svokrou, ak vobec k svatbe dojde🙂🍀
Nepozvala by som. A nechapem preco sa pytas na MK, mas vlastnu hlavu nie? Pozvala by som len najblizsiu rodinu-rodicia, stari rodicia, surodenci, priatel. Bodka. Mam znameho, ktory ani starych rodicov nezavolal na promocie, lebo mohol pozvat iba rodicov. Mozete oozvat len najblizsich pribuzdnych a hotovo, nech sa madam uraza kolko chce.
@anonym_autor nie, nepozvala by som ju.
@anonym_autor ja som mala len blizku rodinu, vtedajsieho priatela a prisla jedna spoluziacka z vysky. Nevidela som dovod volat jeho rodicov.
To je tvoja oslava, ty si pozves, koho chces.
Máš na mysli slávnosť ako takú alebo posedenie v reštaurácii? my sme mali na slávnosť k dispozícii iba 3 miesta, takže boli moji rodičia a priateľ - v tom čase už snúbenec. Do reštiky som teda pozvala aj jeho rodičov - ale my sme už mali aj termín svadby. Síce o rok, ale mali. Vy sa ale ani veľmi nestretávate, tak neviem. Podľa mňa si sa rozhodla správne..
Ked ju pozves,bude s tebou mavat lebo bude vediet,ze moze,ze ustupis.Chran si hranice.
Vôbec sa netráp, na pomocnú slávnosť si pozvala ľudí , ktorí pri tebe stáli počas tvojho VŠ štúdia, nie nejakú tetku ktorú si videla až 2x, nie ste hujerovci.
Či robíte aj slávnostný obed, je úplne jedno, nie ste spolu tak dlho, s nimi ani v takom hustom kontakte, aby si ich pozvala. Krava nie si, nech si priateľ uprace mamu a fakt si dávaj pozor na tú pani, aby si mala prehľad, čo dostaneš - možno raz- za svokru, prípadne aby si zvážila či vôbec budeš chcieť byť ich nevestou
Promócie myslíte ten ceremoniál kde odovzdávajú diplom alebo oslava potom, nie neriešila by som tú ceremóniu zbytočne veľa ľudí je tam dlho to trvá dcéra mala boli sme pozvaní iba mi rodičia ,bolo tam teplo dievčatá odpadávali dusno a nemalo to konca tri školy spojené v jednej ceremónii teraz si predstavte každý jeden adept meno priezvisko narodenie škola no horor rodina bola urazená ale prežili to potom sme to doma oslávili po týždni pozvali sme babky a krstnych rodičov hotovo
@anonym_autor ani ja som svoju pseudosvokru nikam nepozývala. Na promóciach bola výlučne
moja rodina a priateľ.
@anonym_autor nie nie je to na moeste, nechapem preco by si ju mala volat 🙈 my sme napriklad na promocie mali obmedzeny pocet ledi, kt sme si mohli pozvat na miesto konania. Ak potom organizujes nejaky slavnostny obed/posedenie, tak tam teoreticky ak mate dobre vztahy a volala aj ona teba na svoje oslavy, by som ju zavolala.
@januska12323 presne tohto som sa zlakla aj ja a tiez si hovorim, ze co od nej ocakavat, ked za toto sa urazila.
@ahhola s priatelom sme rok, svadbu a ani zasnuby neriesime, u nich som nikdy neprespala, dvakrat som ju videla v zivote.
@anonym_autor ani ja som nepozvala a takisto ani moji rodicia neboli na muzovych (vtedy frajerovych) promociach a nikto sa nad tym nepozastavoval. Ine je ak sa uz vasi rodicia poznaju a stretavaju sa na rodinnych oslavach atd.
@anonym_autor a priateľa pozývaš?
@ahhola ten to vobec neriesi..
@anonym_autor ja som (teraz už svokru) tiež nepozvala a vôbec mi to neprišlo čudné… ale ani jej sa to nezdalo čudné, nikdy to nekomentovala. S priateľom sme vtedy boli 4 roky (Bc.) 6 rokov (Ing.) brali sme sa o ďalšie 4 roky neskôr 🤷🏻♀️😁
Niektorí ľudia sú divni.Na mňa sa urazila mamina kamarátka, ze som ju nepozvala na promóciu, lebo som 7r predtym bývala 2 týždne u nej ,kým som nedostala intrak.Popravde, ja som na to už aj zabudla ze som tam nejakých 8 noci prespala.
Zachovala si sa správne a nepochybuj o svojich rozhodnutiach. Aj keby si nepozvala mamu, je to len tvoja vec a nie si povinná nikomu nič vysvetľovať.
@anonym_autor keď ju ty nevieš pozvať na promóciu, lebo vsak ste iba priatelia, tak sa potom necuduj, keď ta ona nepozve na rodinné oslavy, lebo vsak si iba priateľka. Ja nechápem takéto obmedzené osoby. Kedy by si ju teda pozvala? Keď s ním budeš chodiť 2, 3, 5, 10 rokov? 🤦♀️
U mňa perlička. Ja som svoju svokru pozvala na prvé promócie, keď sme ešte neboli manželia a pozvanie odmietla, že príde až keď budem nosiť jej priezvisko. Druhé promócie som už mala s jej priezviskom a aj tak neprišla 🤣.
Pozývala som zo slušnosti, bolo mi jedno kto príde, ja som tam tak, ako ty nechcela byť. Išla som tam len kvôli mojim rodičom, pre ktorých to bola udalosť roka.
@anonym_autor No vsak ked ste s jej synom uz vazni frajeri, podla mna, treba ju pozvat,,Vsak ja si myslim, ze dokonca budes vo vyhode, a da ti nejaky darcek, alebo obalku...TREBA JU POZVAT, vsak na 90 % ho uz beries ako manzela,alebo partnera mozno jej vnucat.Promocie su len raz za zivot a bude to pre nu krasna ,nezabudnutelna spomienka,.Moj manzel, vtedy priatel, malajmojich rodicov, a dali mmu pekny obnos do obalky,.a bolo nas as 9 ludi,

Ja som mala iba manzela.