Nepracujúce ženy
Aký máte názor na ženy v domácnosti? Moja budúca svokra je taká, ukončila školu vydala sa a odvtedy vôbec nepracuje. Má 2 deti a ešte len 45 rokov, minuly víkend sme boli pozvaní s mojimi rodičmi aby sa spoznali, moja mama má o nej zlu mienku keďže takéto ženy neznáša… čo sa týka financií nie sú bohatí ale majú sa ok… no ja tomu aj tak nerozumiem… bola tam aj budúca švagriná (manželka jeho brata) ktorá je teraz s druhým dieťaťom doma a mama sa jej pytala dokedy je na materskej a kedy ide zase pracovať atd a ona a jej muž že ona pracovať nebude načo… milujem svojho snúbenca ale má zvláštnu rodinu neviem ako s nimi budem vychádzať
ja si myslim, ze ak zena nema ziadne ciele a nevadi jej, ze nema ziadne vlastne peniaze a veri si, ze muz ju bude dotovať ak na dochodku preco nie, ved nemusiet vstavat do roboty moze byt fajn 😁
@anonym_798839 to nikto nevie či nemá peniaze nepracovat nerovná sa nemať nič.Moze prenajímať, vyrábať niečo doma, piecť.Vacsina ľudí do dôchodku niečo zdedí.Moju spolužiačku najprv živil muž, potom zdedila pozemky, firmu a celý život sa stará o svoje deti, seba a teraz malé vnúčatá.
@anonym_autor a preco ? Vieš moja mamina ťažko drie na 3 smeny a do dôchodku ešte ďaleko a ja veľa krát som si povedala liez by bola uz doma .Mne moj muz povedal ze ak chcem môžem byť aj po materskej doma.Nemame dlhy ani úver načo sa naháňať? Ja ale mam svoju prácu rada a nenarobim sa,ale nechápem.preco to tebe vadi.
@anonym_autor názor mám taký že čím som staršia tým menej sa mi chce pracovať. Ak by ma muz uživil už by mi ani nenapadlo ísť do roboty. Mám jej dosť aj doma. A ty by si nemala súdiť iných ľudí. Ak im to tak vyhovuje čo ty riesis?
ak by som mala také zabezpečenie, že môžem zostať doma bez finančnej závislosti na mužovi tak zostanem, ale darmo by mi chlap hovoril, zostaň doma, uživím Ťa, ak by sme nemali na investície a zabezpečenie do budúcnosti. Pri takýchto príspevkoch si vždy spomeniem na moju tetu, jej muž vždy vyhlasoval, že jeho žena nemusí pracovať, on si ju uživí a na každej rodinnej oslave keď si vypil tak sa v podstate vysmieval švagrom, že ich ženy robia. A keď prišiel dôchodok, tak jej vyrátaval každý cent čo minula, dokonca sa rozčuloval, že sa je roztrhli silonky, keď bola v kostole. Koľkokrát vyplakávala mojej mame, že nemôže ani nákup urobiť v jednom obchode, lebo musí všetko čo sa dá kupovať v akcii.

@anonym_autor ahoj ja som tiez doma s detmi, dcera prvacka syn v skolke
Zdravotku si platim sama
a preco?
Su casto doma chori, potom prazdniny a furt daco
Tak sme sa takto rozhodli