Nepríjemná návšteva u svokrovcoch
Ahojte. Prišli sme vcera na návštevu k svokrovcom no oni neboli doma boli niekde az do večera. Prišli o 21:00 tak sme uz boli v izbe a pripravovali sa na spanie. Svokra prišla a pýtala sa že či sme neprisli za nimi ze ci sme tu prisli ležať. Boli sme dohodnutí ze mame prísť.
Aha, a co teraz?
A boli ste dohodnuti na nejaky presny cas?
@crazy_cat_lady no ze prideme v piatok
@anonym_autor "...Prišli o 21:00 tak sme uz boli v izbe a pripravovali sa na spanie..."
Mate male deti? Lebo ak nie tak.v piatok o 21:00 by som sa spat nechystala. Minimalne ste sa maii ist zvitat ked prisli, ved nie ste kralovsky par ze sa musite ritualne odstrojit a poobliekat do spacich uborov pred spanim . Mobily asi nevlastnite lebo to by ste si cinkli a vykomunikovali.
Vy nemate mobily ani jeden?
“Mami, vyrazame”
“Nie sme doma, lebo…”
Vybavene, nemusite trucovito ist spat.
V piatok je dost siroky pojem :D tak ste sa mali dohodnut na presny cas, alebo im zavolat, ked ste vyrazali a nie sa stazovat 🤦🤨
@anonym_autor "...Prišli o 21:00 tak sme uz boli v izbe a pripravovali sa na spanie..."
Mate male deti? Lebo ak nie tak.v piatok o 21:00 by som sa spat nechystala. Minimalne ste sa maii ist zvitat ked prisli, ved nie ste kralovsky par ze sa musite ritualne odstrojit a poobliekat do spacich uborov pred spanim . Mobily asi nevlastnite lebo to by ste si cinkli a vykomunikovali.
@tykat ved zvytali sme sa aj rozprávali a potom išli do izby.....jasne ze sme sa zvytali.
To iba mne sa to zda cudne, ze si rodicia pozvu deti na navstevu a odidu prec na inu navstevu?
No a vy ste sa nedohadovali cez telefón na presný čas? Poprípade kam idú a kedy prídu?
A zase.....lebo svokra....
To fakt niekto pod 50 r chodi spat o 21hod?
Mne pride cudne, ze sa s niekym dohodnes a nedohodnes si cas. Ci mali sediet cely den doma na riti a cakat, kedy sa objavite? A mobily asi tiez neexistuju
@janinah áno ja kľudne 🙂
@janinah ja! :D
Podla mna je neslusne pozvat navstevu domov a ja pridem domov o 21hodine, ved to treba oznamit.
@janinah ty zas nemusis obhajovat kazdu neslusnost svokry.
@anonym_autor ako to že ste sa dostali k ním dnu
Vy ste prisli na navstevu, otvorili ste si sami predpokladam. A cakali ste az pridu domov? A ked nechodili, tak ste sa na tej navsteve vybrali spat?
Ja by som sla domov 🙈😆 pretoze by mi asi nikto neotvoril.
A ja chodime o 21:00 a on5 vstavam. Je to jedi e, co mi pomohol na insomnia.Vola SA to cicardiam rhythm.
@janinah to čo je za otázka? Akože každý má chodiť spať o polnoci či čo? Kopec ľudí zaspáva skoro alebo s deťmi. Ja často zaspavam s dcérou, keď ju uspavam. U susedov je o 21.00 totálna tma, vstávajú do prace medzi 4.30-5.00. Svokrovcom sa väčšinou už po 20.30 nedovoláme, tiež skoro líhajú…
Ano, je vela ludi, ktori chodia spat skoro. Aktualne mam male deti, tak chodim az okolo desiatej, lebo chcem chvilu kludu, ked zaspia. Ale ked som ich nemala, tak kludne aj o osmej alebo aj skor a spala som do osmej. Ach, niet nad poriadny 12 hodinovy spanok. Vsetci, co sa on dobrovolne ukracujete ponocovanim, neviete, o co prichadzate 🙂
(Poslednu vetu, prosim, berte s rezervou.)
@janinah Áno,napríklad ja som v piatok raká unavená,že každý jeden piatok idem o 21,00 hod. do postele. Cez gýždeň vstávam o 4,15. O 6,00 som už v práci. A mám skoro 50
@mmatta ja nemám ani 30 a v piatok spím už o ôsmej 😀. Tiež vstávam celý týždeň pred štvrtou do práce a v piatok som už taká hotová , že zaspávam po ceste z práce 😂 . Moji rodičia rovnako aj súrodenci a väčšina pracujúcich ľudí čo poznám 😀. Skôr nepoznám nikoho kto je počas týždňa hore dlhšie ako do 21:30. Telo potrebuje spánok.
Podla mna je neslusne pozvat navstevu domov a ja pridem domov o 21hodine, ved to treba oznamit.
@janinah ty zas nemusis obhajovat kazdu neslusnost svokry.
@anonym_be333a ty a nepríde ti divne že si návšteva odomkne a uloží sa spat. Podľa mňa tam prišli ako domov a majú pred sebou celý víkend All inclusive.
Asi čakali, že kým prídu odídete 😄😄
Vytat😅je nove vybrane slovo?... Zvytali...
@anonym_autor ako to že ste sa dostali k ním dnu
@minenkaa v blízkej rodine je bežné, že majú deti od domu rodičov kľúče, vždy som mala

A boli ste dohodnuti na nejaky presny cas?