icon

Nepríjemná návšteva u svokrovcoch

Dnes o 18:08

Ahojte. Prišli sme vcera na návštevu k svokrovcom no oni neboli doma boli niekde az do večera. Prišli o 21:00 tak sme uz boli v izbe a pripravovali sa na spanie. Svokra prišla a pýtala sa že či sme neprisli za nimi ze ci sme tu prisli ležať. Boli sme dohodnutí ze mame prísť.

Strana
z2
crazy_cat_lady
Dnes o 18:09

A boli ste dohodnuti na nejaky presny cas?

anonym_84c51e
Dnes o 18:14

Aha, a co teraz?

autor
Dnes o 18:15
@crazy_cat_lady

A boli ste dohodnuti na nejaky presny cas?

@crazy_cat_lady no ze prideme v piatok

tykat
Dnes o 18:19

@anonym_autor "...Prišli o 21:00 tak sme uz boli v izbe a pripravovali sa na spanie..."
Mate male deti? Lebo ak nie tak.v piatok o 21:00 by som sa spat nechystala. Minimalne ste sa maii ist zvitat ked prisli, ved nie ste kralovsky par ze sa musite ritualne odstrojit a poobliekat do spacich uborov pred spanim . Mobily asi nevlastnite lebo to by ste si cinkli a vykomunikovali.

anonym_4a780d
Dnes o 18:21

Vy nemate mobily ani jeden?
“Mami, vyrazame”
“Nie sme doma, lebo…”

Vybavene, nemusite trucovito ist spat.

crazy_cat_lady
Dnes o 18:23

V piatok je dost siroky pojem :D tak ste sa mali dohodnut na presny cas, alebo im zavolat, ked ste vyrazali a nie sa stazovat 🤦🤨

autor
@tykat

@anonym_autor "...Prišli o 21:00 tak sme uz boli v izbe a pripravovali sa na spanie..."
Mate male deti? Lebo ak nie tak.v piatok o 21:00 by som sa spat nechystala. Minimalne ste sa maii ist zvitat ked prisli, ved nie ste kralovsky par ze sa musite ritualne odstrojit a poobliekat do spacich uborov pred spanim . Mobily asi nevlastnite lebo to by ste si cinkli a vykomunikovali.

@tykat ved zvytali sme sa aj rozprávali a potom išli do izby.....jasne ze sme sa zvytali.

ivinkapink

To iba mne sa to zda cudne, ze si rodicia pozvu deti na navstevu a odidu prec na inu navstevu?

januska12323
Dnes o 18:25

No a vy ste sa nedohadovali cez telefón na presný čas? Poprípade kam idú a kedy prídu?

janinah
Dnes o 18:33

A zase.....lebo svokra....
To fakt niekto pod 50 r chodi spat o 21hod?

crazy_cat_lady
Dnes o 18:37

Mne pride cudne, ze sa s niekym dohodnes a nedohodnes si cas. Ci mali sediet cely den doma na riti a cakat, kedy sa objavite? A mobily asi tiez neexistuju

billy_jean
Dnes o 18:38
@janinah

@janinah áno ja kľudne 🙂

tykat
Dnes o 18:43
@anonym_autor

@tykat ved zvytali sme sa aj rozprávali a potom išli do izby.....jasne ze sme sa zvytali.

@anonym_autor tak aspon ze to, ale aj tak by som asi neutekala spat ale aspon hodku pokecala. Kedy ste sa naposledy videli? Ako casto st3 v kontakte?

anonym_5fec57
Dnes o 18:49
@janinah

@janinah ja! :D

sense
Dnes o 18:54
@janinah

@janinah mám pod 50 a chodím spať o 21.00 Max 21.30 už spím a nevidím v Tom žiaden problém, volám to spánkový hygiena

anonym_be333a
Dnes o 19:04

Podla mna je neslusne pozvat navstevu domov a ja pridem domov o 21hodine, ved to treba oznamit.
@janinah ty zas nemusis obhajovat kazdu neslusnost svokry.

minenkaa
Dnes o 19:18

@anonym_autor ako to že ste sa dostali k ním dnu

martinkatinka
Dnes o 19:22

Vy ste prisli na navstevu, otvorili ste si sami predpokladam. A cakali ste az pridu domov? A ked nechodili, tak ste sa na tej navsteve vybrali spat?
Ja by som sla domov 🙈😆 pretoze by mi asi nikto neotvoril.

oslo1
Dnes o 19:31

A ja chodime o 21:00 a on5 vstavam. Je to jedi e, co mi pomohol na insomnia.Vola SA to cicardiam rhythm.

mmatta
Dnes o 19:40
@janinah

@janinah Áno,napríklad ja som v piatok raká unavená,že každý jeden piatok idem o 21,00 hod. do postele. Cez gýždeň vstávam o 4,15. O 6,00 som už v práci. A mám skoro 50

7lenka11
Dnes o 19:43
@janinah

@janinah to čo je za otázka? Akože každý má chodiť spať o polnoci či čo? Kopec ľudí zaspáva skoro alebo s deťmi. Ja často zaspavam s dcérou, keď ju uspavam. U susedov je o 21.00 totálna tma, vstávajú do prace medzi 4.30-5.00. Svokrovcom sa väčšinou už po 20.30 nedovoláme, tiež skoro líhajú…

amonet
Dnes o 19:44
@janinah

@janinah my🤣 standsrdne ideme spat s dcerou o 21 spime🤣

anonym_4d413d
Dnes o 19:50

Ano, je vela ludi, ktori chodia spat skoro. Aktualne mam male deti, tak chodim az okolo desiatej, lebo chcem chvilu kludu, ked zaspia. Ale ked som ich nemala, tak kludne aj o osmej alebo aj skor a spala som do osmej. Ach, niet nad poriadny 12 hodinovy spanok. Vsetci, co sa on dobrovolne ukracujete ponocovanim, neviete, o co prichadzate 🙂
(Poslednu vetu, prosim, berte s rezervou.)

anonym_9b036e
Dnes o 19:51
@mmatta

@janinah Áno,napríklad ja som v piatok raká unavená,že každý jeden piatok idem o 21,00 hod. do postele. Cez gýždeň vstávam o 4,15. O 6,00 som už v práci. A mám skoro 50

@mmatta ja nemám ani 30 a v piatok spím už o ôsmej 😀. Tiež vstávam celý týždeň pred štvrtou do práce a v piatok som už taká hotová , že zaspávam po ceste z práce 😂 . Moji rodičia rovnako aj súrodenci a väčšina pracujúcich ľudí čo poznám 😀. Skôr nepoznám nikoho kto je počas týždňa hore dlhšie ako do 21:30. Telo potrebuje spánok.

maciatkolulu
Dnes o 19:51
@anonym_be333a

Podla mna je neslusne pozvat navstevu domov a ja pridem domov o 21hodine, ved to treba oznamit.
@janinah ty zas nemusis obhajovat kazdu neslusnost svokry.

@anonym_be333a ty a nepríde ti divne že si návšteva odomkne a uloží sa spat. Podľa mňa tam prišli ako domov a majú pred sebou celý víkend All inclusive.

anonym_dc3e7c
Dnes o 20:06

Asi čakali, že kým prídu odídete 😄😄

anonym_fcc021
Dnes o 20:20

Vytat😅je nove vybrane slovo?... Zvytali...

anonym_c92dc6
Dnes o 20:23
@minenkaa

@anonym_autor ako to že ste sa dostali k ním dnu

@minenkaa v blízkej rodine je bežné, že majú deti od domu rodičov kľúče, vždy som mala

minenkaa
Dnes o 20:24
@anonym_c92dc6

@minenkaa v blízkej rodine je bežné, že majú deti od domu rodičov kľúče, vždy som mala

@anonym_c92dc6 takze si nebola návšteva

sisska96
Dnes o 20:27
@minenkaa

@anonym_c92dc6 takze si nebola návšteva

@minenkaa Však logicky majú kľúče. Aj my máme. A áno je to návšteva, nebývajú tam

Strana
z2