icon

Nepríjemná návšteva u svokrovcoch

Včera o 18:08

Ahojte. Prišli sme vcera na návštevu k svokrovcom no oni neboli doma boli niekde az do večera. Prišli o 21:00 tak sme uz boli v izbe a pripravovali sa na spanie. Svokra prišla a pýtala sa že či sme neprisli za nimi ze ci sme tu prisli ležať. Boli sme dohodnutí ze mame prísť.

Strana
z3
anonym_be333a
Včera o 23:14
@minenkaa

@biba_18 veď píšem názor ,nič iné

@minenkaa ty sa v kazdej teme nevies docudovat, akoby si vcera vysla z vykonu trestu. Teba to bavi v kazdej teme vyrypovat?

biba_18
Včera o 23:15

@minenkaa veď ako každý. teda ak sa autorka považuje za návštevu - tak je návšteva 😏

minenkaa
Včera o 23:17
@anonym_be333a

@minenkaa ty sa v kazdej teme nevies docudovat, akoby si vcera vysla z vykonu trestu. Teba to bavi v kazdej teme vyrypovat?

@anonym_be333a ako rýpnem veď som v podstate nič nenapisala

minenkaa
Včera o 23:17
@biba_18

@minenkaa veď ako každý. teda ak sa autorka považuje za návštevu - tak je návšteva 😏

@biba_18 ale svokrovci ju asi nepovažujú za návštevu

biba_18
Včera o 23:26

@minenkaa to netuším. celkovo sa svokra správa nezvyčajne. ale za čo ich považuje, fakt neviem.

minenkaa
Včera o 23:27
@biba_18

@minenkaa to netuším. celkovo sa svokra správa nezvyčajne. ale za čo ich považuje, fakt neviem.

@biba_18 no a ja píšem že asi

petamich
Dnes o 00:58

Mne nepride cudne, ze mate kluce, ani ze ste tam sli, ked nie su doma, predpokladam, ze tam budete cely vikend. Aj my sme tak xkrat boli u svokrovcov, ze prisli az druhy den, lebo mali program a chceli, aby sme prisli a nam sa nechcelo na otocku. Zda sa mi ale cudne, ze pridu takto vecer a ocakavaju socializaciu. Tak mali prist skor 🤷‍♀️

My mame inak tiez kluce od svokrovcov a hoc sa tam citim velmi dobre, povazujem sa za navstevu. Moj muz zrejme nie, ked v tom byte vyrastol ale ja urcite ano.

martinkatinka
Dnes o 05:24
@euka210

@minenkaa mam kluce od bytu mamy a sme ako navsteva, hoci som ako doma, ale 100km a nechodime kazdy vikend, ale obcas.

@euka210 mame kluce, ale ked ideme k nim na navstevu, zvonime. Kluce su pre pripad nudze. Ale chapem, ze niekto si proste otvara. My nie 🤷

Strana
z3