Nepríjemná návšteva u svokrovcoch
Ahojte. Prišli sme vcera na návštevu k svokrovcom no oni neboli doma boli niekde az do večera. Prišli o 21:00 tak sme uz boli v izbe a pripravovali sa na spanie. Svokra prišla a pýtala sa že či sme neprisli za nimi ze ci sme tu prisli ležať. Boli sme dohodnutí ze mame prísť.
Mne nepride cudne, ze mate kluce, ani ze ste tam sli, ked nie su doma, predpokladam, ze tam budete cely vikend. Aj my sme tak xkrat boli u svokrovcov, ze prisli az druhy den, lebo mali program a chceli, aby sme prisli a nam sa nechcelo na otocku. Zda sa mi ale cudne, ze pridu takto vecer a ocakavaju socializaciu. Tak mali prist skor 🤷♀️
My mame inak tiez kluce od svokrovcov a hoc sa tam citim velmi dobre, povazujem sa za navstevu. Moj muz zrejme nie, ked v tom byte vyrastol ale ja urcite ano.
@martinkatinka prídeš, zvoníš, nikto neotvára - tak ostaneš 3 hodiny pred dverami? alebo ako mám tomu rozumieť?
@martinkatinka prídeš, zvoníš, nikto neotvára - tak ostaneš 3 hodiny pred dverami? alebo ako mám tomu rozumieť?
@biba_18 zavolam, ze co sa deje, potom v pripadze nudze otvorim. No tu evidentne zlyhala komunikacia. Ja by som asi aj isla teda domov. Co ja viem.
aj aj chodim spať cez týždeň o 21:30 to pravidelne .Takže nič čomu sa treba čudovať.Ja mám kolegu a ten každý deň skončia krimi noviny a spí už od 19:30.To nám povedala jeho žena.Takže su aj ľudia čo chodia skôr spať.
@anonym_2e7be5 pomohlo by, ak by pár krát neboli doma, nie sú povinní nepohnúť sa celý deň z domu. A brta by sa naučil, že dá časové okno, kedy asi prídu, jasné, že sa to nedá vždy povedať presne, stačí, ak stojíš za havárkou, cesta je neprejazdná, alebo mešká vlak či bus
@anonym_c92dc6 presne toto možno urobili autorkini svokrovci. Preto som to napísala. Naši to ale neurobia. Je mnoho veci, čo im vadí a oni to nekomunikujú..
@anonym_c92dc6 presne toto možno urobili autorkini svokrovci. Preto som to napísala. Naši to ale neurobia. Je mnoho veci, čo im vadí a oni to nekomunikujú..
@anonym_2e7be5 ťažko povedať, autorka sa neozýva, možno varí nedeľný obed a možno je to ďalšia z vymyslených tém
@anonym_autor toto robila dakedy moja mama. Dohodli sme sa, prišli sme, nebola doma. Prišla za 2 hodiny a že prečo sme šli preč a ona prišla kvôli nám... Prestali sme k nej chodiť trakto. Áno ja chodím pozerať teba mami a nie dom a mám aj iný program ako čakať na ňu. Si doma? Nie? Prídeme nabudúce keď doma budeš. A takto sme sa kľudne aj 3 mesiace nevideli. Dnes sa dohodneme normálne a keď nie je doma, tak normálne povie že nech nechodíme alebo kedy bude doma.
Vytat😅je nove vybrane slovo?... Zvytali...
@anonym_fcc021 to je predpona vy ,vy- tat 🤣🤣

@biba_18 veď píšem názor ,nič iné
@minenkaa ty sa v kazdej teme nevies docudovat, akoby si vcera vysla z vykonu trestu. Teba to bavi v kazdej teme vyrypovat?