Neschopný muž a jeho vplyv na rodinu
Ahojte, už dlhšiu dobu môj muž (65) nič nechce doma robiť, iba upratuje každú stredu, robotu nemá , iba kričí že on nás všetkých živí a k tomu celé dni pozerá politiku a je prorussak , mám doma 3 deti ale on ich nevychovava, k tomu chodí piť každý piatok a zanedbáva hygienu(nesprchuje sa, chodí a spí v tom istom, perie raz za mesiac aj to nie vždy) , pomôže mi čo mám s týmto manipulátorom robiť
To je akože reklama, či inzerát? Predávaš, či daruješ? Alebo hľadáš na to opravára? 🙂
😍
Dovtedy bol zlatúšik a úderom 65tky sa zmenil🤔
@adelka55 Neviem co sa stazujes, ved upratuje kazdu stredu 👆!
Ved to uz dochodca 🤷
O ako staré deti ide, keď on má 65 r? On je čisto vysnená nočná mora každej ženy.
@jakubrianka Ale, takýchto v iných témach ženy riešia, ako ho treba učiť, povedať všetko, dat návod🤪V budúcom živote chcem byť chlap a hrať sprostého a nejaká Slovenka sa o mňa rada postará.🤌
@enmery toto už je muž v rokoch. Dúfam, že nemajú malé deti v takom veku 🙆♀️.
@jakubrianka máme 2 dcéry jedna má 12 druhá 15 a 14 ročného syna
Nemas peniaze, chod zarobit. On je dochodca, on si uz svoje zarobil a odrobil. Naco si si brala takeho stareho? Teraz sa nestazuj.
@jakubrianka To je jedno, myslíš, že v 40tke bol bol úplný opak?Pochybujem.
čo bolo to užasne na nom ked ste sa dali dokopy? už to nie je?
Jaj zase dobre citanie na wc.... 🤣
Ak je prorusak kupte mu 1 smernu letenku do Ruska k sviatku.
@adelka55 to je naozaj dosť na tak starého muža.
Dakujem adminom za kus dobrej roboty. Moj prispevok vymazali ale temu ktora je na milion percent vymyslena (autor si protireci v druhou temou co zalozil) tak to nechaju. Tlieskam
@really8 tú jej druhú stihli veľmi rýchlo vymazať

@adelka55 nuuuuudaaaaaaaa